سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
بعدشم اینا میشه شصت درصد?
دوست من انتگرال مقاطع کاربرد مشتق ماتریس مجانب معادلات مثلثاتی مشتق اینا مونده
و ضبط ایشون برای دکتر ایکیو نیست برای کتاب دوردنیا در چهار ساعته
همه مدیونیم ولی بیخودی حرف نزنید که شما خوبید یکم انصاف داشته باشین بازم میگم از الا ممنونیم و مدیون -
کسی جواب سوال ما را هم بده
-
دوست عزیز همونطوری که شما واسه وقتت ارزش قائلی و میگی حاضرم این و اونو واسش بدم مردمم واسه وقتشون ارزش قائل هستند ایشون هیچ وظیفه ای در قبال شما نداره که بیاد واستون توضیح بده که چرا نمیاد دیگه تدریس کنه اگه آنقدر واسه وقتت ارزش قائلی برو بقیه مباحث رو عمقی بخون یا اگه هم نمی تونی به قول خودت پول که داری برو بقیه مباحث رو معلم خصوصی بگیر.
-
دوست عزیز CR7 همونطوری که شما واسه وقتت ارزش قائلی و میگی حاضرم این و اونو واسش بدم مردمم واسه وقتشون ارزش قائل هستند ایشون هیچ وظیفه ای در قبال شما نداره که بیاد واستون توضیح بده که چرا نمیاد دیگه تدریس کنه اگه آنقدر واسه وقتت ارزش قائلی برو بقیه مباحث رو عمقی بخون یا اگه هم نمی تونی به قول خودت پول که داری برو بقیه مباحث رو معلم خصوصی بگیر تاز شم هرجای دنیا بری همینه مردم همینو بهت میگن الکی بستش نده به جهان سوم هرجا بری هم مادیات مهمه هم حق و حقوق.
-
شما یه هفته ست میگید استاد مشتق رو کی تدریس میکنید استاد ما نمیتونیم اگه مشتق رو شروع کرده بودین الان داشتین دورش میکردین بقیه مباحث ریاضی اکثرشون راحتن به جز مقاطع دکارتی و هندسه فضایی که اینام 10 درصد ازشون میاد که بالای 95 درصد نمی زنن یعنی 90 درصد ریاضی میشه حتی خود تونم واسش وقت بزارید!!
-
سلام چرا ادمین ها جواب درست نمیدن تا این بحث ها پیش نیاد
-
سلام من نمیدونم چه اتفاقی افتاده اما هرچی که هست اصلا به من هیچ ربطی نداره که ایا اقای راد تشریف میارن یانه ایشون مختارند چه بخواهند بیایند چه نیاند من حرف دلم رو میزنم شما توی هر کلیپت تون این شعار الا رایگان است ورایگان باقی میماند رو زده بودید وقتی من این رو دیدم گفتم چه جالب توی ایران یک کسایی پیدا میشن رایگان یک کار ومیخوان انجام بدن برام یک رویا بود من نه منت بر سر ال میزارم بلکه الا که برسرمن حق داره بزارید یک سال طلایی داشته باشیم تا این چیزی که میکن هرکی پول داشته باشه موفقه من یک دوستی دارم از روستاست وقتی گفتم بهش که یک سایت ی هست که رایگان درس میده اونم عالی اشک توی چشاش جمع شد وگفت یعنی از این به بعد دیگه مادرش سر کار نمیره گفتم برای چی گفت دیگه دکتر میشم
-
الانم هر هفته پی گیر اینه که برام بفرست فیلم رو من هم گفتم چند هفته ای ضبط ندارن نمی خوام دلش رو بشکنم
-
آش دهنسوزی هم نبودفیلمای پارسال خیلی قوی بودمخصوصااستادشکیبیان وفدایی فردوشامیزاده که واقعاباسوادبودن
-
استاددیگه من باریاضی وباشماقهرکردم
-
دیگه باآلاء هم قهرمیکنم
-
zohreh1378 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
استاددیگه من باریاضی وباشماقهرکردم
اینجا کسی نازتو نمیخره بنظرم قهر نکنی بهتره
-
اخه تونمیدونی من چقدردوست داشتم تاعیدتموم کنم
-
zohreh1378 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اخه تونمیدونی من چقدردوست داشتم تاعیدتموم کنم
مودونم =)))
همه دوس دارن
ولی ... -
واقعا نمیدونم باید چی بگم....نمیدونم مشکل از منه یا بقیه هم اینجور هستن , چندتا از مبحث ها رو دنبال کردم و با اینکه تمام چیزایی ک توو فیلم ها گفتن یاد گرفتم اما نمیتونم تست بزنم, واقعا حس بدیه, گویا ایشون نمیخوان ادامه بدن.....اگر استاد دیگه ای هستن ک بهتر ریاضی رو تدریس میکنن بهم بگید
-
مـــــاریـــــا در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
واقعا نمیدونم باید چی بگم....نمیدونم مشکل از منه یا بقیه هم اینجور هستن , چندتا از مبحث ها رو دنبال کردم و با اینکه تمام چیزایی ک توو فیلم ها گفتن یاد گرفتم اما نمیتونم تست بزنم, واقعا حس بدیه, گویا ایشون نمیخوان ادامه بدن.....اگر استاد دیگه ای هستن ک بهتر ریاضی رو تدریس میکنن بهم بگید
کلیپای آقای ثابتی رو ببینید
-
Dr.Saraaa شما استفاده کردید؟راضی هستید؟