این سوال رو ببینید
fa842efc-12c2-427f-989e-85d36fc4c66e-image.png
0ad5e566-b06f-4c8a-adbb-f7269ec48a29-image.png
اینجا نکته اینه که اگه تابع تو فرم اصلی خودش باشه (سینوس یا کسینوس) باید a رو همیشه مثبت در نظر بگیریم یا تو این شرایط b و a باید با هم هم علامت باشن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
سلام هندسه هم تدریس میشه یا باید برمکلاس اقای وحید کبریایی پایه هفتم رو ببینیم البته فصل هاش همونه فکرکنم نظرتون چیه استاد درس میده یا باید از اساتنید دیگه بگیریم؟ کدومشون بهتره؟
-
کسی نیست دوستان کمک کنه چکنیم هندسه رو
-
rezamoaser من تابستان می خواستم هندسه رو بخونم از فیلم های آقای کبریایی استفاده کردم ولی هندسه دبیرستان نه پایه هفتم به نظرم تدریسشون عالی بود ولی با تمام جزئیات می گفتن و بیشتر به درد بچه های رشته ریاضی می خوره و فیلم هاشون زمان زیادی داره به نظرم وقت گیره
-
R.Maryam سلام الان شما خوندین شما چ پیشنهاد میدید؟؟ منریاضیام رو یک بار خوندم فقط هندسهرو باید یه بار دیگه بخونم تا کامل بفهمم ریاضی ها میگن خودشون هم زیاد نمیزنن هندسه وقت گیره اما من دوستدارمبزنم نمیدونید حالا اقای کبریایی رو ببینم خوبه؟
مرسی -
rezamoaser مشاورم می گفت هندسه رو در حد فهم بخونید چون گاهی اوقات در بعضی از سال ها سوالاش سخت میشه به نظرم تمرین های کتاب رو بخونین و مسلط بشین بعد تستای کنکور رو بزنین فکر کنم کافیه چون فیلم ها آقای کبریایی زمانش زیاده وخیلی وقت گیره
-
سلام دوستان ایا این تدریس کامل هستش ؟ چون انتگرال و کاربرد مشتق رو نمی بینم
-
didar.ph در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان ایا این تدریس کامل هستش ؟ چون انتگرال و کاربرد مشتق رو نمی بینم
نمی بینی پس کامل نیست دیگه!!
همه ریاضی ای که تا اینجا اومده رو ببین!!1تا اون موقع کامل میشه! -
تا چه موقعی دوست عزیز ؟ @javadm328
-
didar.ph
اقای امینی راد داخل کانال شون گفتند
دوستان عزيز تجربي مبحث مقاطع مخروطي بعد از اتمام كليه مباحث تدريس ميشه
البته پيشنهاد بنده اينه كه فيلم هاي اقاي شامي زاده رو از دست نديد
اونايي كه مقاطع واجب هستن سريع برن فيلم هاي استاد شامي زاده رو دانلود كنن تا خودم درس بدمسلام دوستان عزيز
سري فيلم هاي جديد آلاء براي دو گروه انساني و تجربي بلافاصله بعد از تعطيلات ضبط و منتشر ميشه
براي گروه تجربي ادامه مشتق و كاربرد مشتق و انتگرال و ماتريس و هندسه
گروه انساني قسمت ٢تابع و اناليز و مجموعه ها
خلاصه به فكرتون هستم -
سلام عذر میخوام از تدریس استاد راضی هستید؟
-
didar.ph
خواهش میکنم
کانال شون https://t.me/ketabsandewich
من خودم شامی زاده رو دیدم فوق العاده هستن همین طور اقای امینی راد گفتند
اقای حسینی فرد رومبحث کاربرد مشتق نگاه کردم خوب هستن فکر میکنم باید سطح بالا باشه تا نگاه کنی شایدم برای من این طوری بوده
نظر من به شما این یک قسمت از هر دو نگاه کن یکی رو انتخاب کن -
سلام دوستان . بنظرتون برای یه درصد معمولی تو ریاضی بهتره رو کدوم فصلا مسلط باشیم؟
-
سلام کسی کانال استاد رو داره؟؟؟