این سوال رو ببینید
fa842efc-12c2-427f-989e-85d36fc4c66e-image.png
0ad5e566-b06f-4c8a-adbb-f7269ec48a29-image.png
اینجا نکته اینه که اگه تابع تو فرم اصلی خودش باشه (سینوس یا کسینوس) باید a رو همیشه مثبت در نظر بگیریم یا تو این شرایط b و a باید با هم هم علامت باشن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
http://s9.picofile.com/file/8291449826/New_Doc_۲۰۱۷_۰۲_۲۳_1_.pdf.html
تو کانال استاد بود !تست های 10 سال رو نداره فقط
-
سلام دوستان عیدتون مبارک دوستان حداقل خودتون باید یگ باررو دوره کنید و بعدش بیاد فیلم های استاد روببینید فقط یه چیزی خیلی هندسه سخته ولی انتگرال بر عکس اسمش ساتدس
-
سلام دوستان ادرس کانال اقای امینی رو لطف میکنید بدید. ممنون میشم
-
-
جزوه دست نویس احتمال
http://s9.picofile.com/file/8286295142/ehtemalat.pdf.html -
سلام خسته نباشید لطفا مشتق روتموموسرعتر هندسه رو شروع کنید
-
این پست پاک شده!
-
خوب دوست عزیز ما هم میدونیم همایش میزارن قیمت رو هم که نگفتی خخخخ همین بس مونه
-
سلام . از بین دوستان عزیز کسی کتاب ریاضی تجربی iq گاج رو داره ؟ ممنون میشم بیاد تو خصوصی خیلی واجبه
-
دوستان این تدریس چی شد ؟ ادمین کیه رک و پوست کنده باهاش حرف بزنین این فیلم ها میان یا نه تکلیف خودمون رو روشن کنیم هر روز باید چک کنیم ببینیم اومده یا نه
-
didar.ph در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان این تدریس چی شد ؟ ادمین کیه رک و پوست کنده باهاش حرف بزنین این فیلم ها میان یا نه تکلیف خودمون رو روشن کنیم هر روز باید چک کنیم ببینیم اومده یا نه
هر وقت با ادمین کارداشتین @ادمین رو تگ کنین
در نظر بگیرین که ضبط فیلما و ادیتش و آپلودش رو سایت پروژه ی زمان بریه واسه اکثر درسا عقب موندگی مبحثی وجود داره ولی اینطور که بارها گفتن حتما ضبط میشه.اگه خیلی فوری نیاز دارین موقتا از فیلمای اساتید دیگه استفاده کنین تو کانال دبیر مورد نظر هم عضو باشین که بهتر در جریان جزئیات قرار بگیرین -
لطفااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
%(#ff0000)[مشتق]
رو تموم کنین
خودش که فصل سنگین هس
کش هم که پیدا میکنه دیگه واویلا
من این فصل خوندم اما نمی دونم چرا تاثیر کلاماستاد جوریه که مطالب و دقیقا حرفاشون تو ذهنم میمونه -
دهنم سرویس همه درسا رو بلدم فقط همین ریاضی داره میکشه منو پایین. چرا مشتق و انتگرال ادامه پیدا نمیکنه؟
-
با سلام. با تشکر فراوان از زحمات تک تک دست اندرکاران و به ویژه زحمت اساتید. من دنبال کننده ویدیو های استاد امینی راد ریاضی تجربیو استاد طللوعی فیزیک هستم و ولی مدتیه بعد از عید دیگه ویدیو جدید نمیزارین!!! آخه چراااا هنوز کلی مبحث مونده که درس داده نشده و چشم ما بچه های شهرستان به این آموزش هاست . لطفا علت رو بگید من خیلی منتظرم!!!!!!!
-
به خدا من بچه شهرستانم. اصلا وضع آموزشی ما خوب نیست. دبیرامون اصلا بلد نیستن درس بدن دبیر ریاضی مون خودش تو حل تست های مشتق و انتگرال پای تخته گیر میکنه! اگه آلاء نباشه که ما کارمون تمومه. چشمم به کمک های آموزشی و ویدیو های درسی تونه. متشکرم