Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
reza213 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دومخرج با هردو عدد صورت ساده شد؟؟! صورت: (هشت منهای دوh) مخرج:2 @دانش-آموزان-آلاء
اینو نمیدونم واقعاچ جوری بینشون جمعو تفریقه اما ساده کرده!
-
اولین سوال تصویر که نوشته لوگ رادیکال 2.5 رو میگم! حالا بیاید پایین تو جوابش 2.5 رو نوشته 25دهم که 25میشه 5به توان2 . خــب؟ سوالم اینجاست اگه بجای 2.5اه صورت سوال 5دوم بزاریم دیگه توانی نمیشه و نمیشه حلش کرد!! شما میتونید با 5دوم حلش کنید؟؟ @دانش-آموزان-آلاء
-
تو این دوقسمتی که دایره کشیدم اگه 4ضربدر16 که میشه 64 , اگه به جای دایره سمت چپ 64بنویسیم دیگه ساده و توانی نمیشه!! من نتونستم با 64(8به توان2) حل کنم!! شما میتونید؟؟ @دانش-آموزان-آلاء @Ata1214
-
الان تو اینجا اگه 32 رو از رادیکال در بیاریم میشه 2به توان 5دوم! خـب الان چی جوری ادامه اش حل میشه؟؟ 5دوم میاد پشت 4 یا 2؟؟ @دانش-آموزان-آلاء @Zohre-Nowrouzi @Ata1214
-
سلام استاد ممنون از تدریس خبتون . من تازه شرع کردم ریاضی رو و فکر میکردم که خیلی سخت باید باشه . اما روش تدریستون ریاضی رو برام ساده کرد.
راستی فیلم تابع قسمت دهم رو ادیت نکردید -
دومخرج با هردو عدد صورت ساده شد؟؟! صورت: (هشت منهای دوh) مخرج:2 @دانش-آموزان-آلاء
از یه 2 فاکتور گرفته بعد با 2 پایین ساده کرده
-
reza213
ببینید جواب هر دو تا سوال لگاریتمتون یه چیز میشه
ما باید عبارت جلوی لگاریتم رو به صورتی در بیاریم که با مبنا ساده بشهمثلا 25 تقسیم بر 10 رو در نظر بگیرید اون دهش رو با 10 مبنا بعدا ساده کرده
یا در سوال بعدی 2 به توان 6 رو با 2 به توان یک دوم مبنا ، ساده کرده -
الان تو اینجا اگه 32 رو از رادیکال در بیاریم میشه 2به توان 5دوم! خـب الان چی جوری ادامه اش حل میشه؟؟ 5دوم میاد پشت 4 یا 2؟؟ @دانش-آموزان-آلاء @Zohre-Nowrouzi @Ata1214
جواب میشه 7 بر 2 (هفت دوم) ؟؟
میخواستم بدونم راه حلم درسته یا نه که توضیحش بدم -
سلام
سوال8 و جوابش: الان جواب باید گزینه یک بشه ولی با این محاسبات من نمیشه!! کجارو اشتباه رفتم؟؟ سوال لگاریتم تجربی خارج90 ... @خیرین-کوچک-دریا-دل @دانش-آموزان-آلاء Arash 0 @Ata1214 @Zohre-Nowrouzi @romisa1234
-
از سمت چپ: یک سوم (سه منهای4 (3k) ) = یک منهای4k ...
چطور هم 3k و هم 3 با یک سوم ساده شدن؟! @دانش-آموزان-آلاء @romisa1234
-
از سمت چپ: یک سوم (سه منهای4 (3k) ) = یک منهای4k ...
چطور هم 3k و هم 3 با یک سوم ساده شدن؟! @دانش-آموزان-آلاء @romisa1234
از داخل پرانتز از یه 3 فاکتور گرفته
بعد با یک سوم ساده کرده -
-
سوال گفته مثلث کوچیک کهY رومیخواد متساوی الساقینه. رفقا اگه بااین استدلال بریم که مجموع زوایای داخلی مثلث N_2180/N هست میشه 3_2180/3 که Y بدست میاد60درجه! ولی اگه با این استدلال بریم که جوابش میشه 90!!! کدوم درسته؟؟ @دانش-آموزان-آلاء
-
reza213 سوال گفته مثلث کوچیک کهY رومیخواد متساوی الساقینه. رفقا اگه بااین استدلال بریم که مجموع زوایای داخلی مثلث N_218ZARBDARE/N هست میشه 3_218ZARBDARE/3 که Y بدست میاد60درجه! ولیجوابش میشه 90!!! کدوم درسته؟؟ @دانش-آموزان-آلاء اگه با این استدلال بریم که