سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
سلام
اخرش چه کتابی بگیریم بخونیم گاج خیلی سبز کانون کدوش خوبه
نمیشه که چندبا تا منبع وفتمون رو پر کنیم -
بچه ها هر کی جلسه هفت رو دیده لطف کنه توضیحات بنویسه
-
shahram در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام.ممنون واسه پیشنهاداتون.ولی ابی قلمچی به نظرتون سطحش پایین نیست.حالا اومدیم و گرفتیم باید درسنامه هاشو بخونیم یا نه؟بعد تستاش بیشترش کنکوره و ازاد مال سال 60 هم توش داره.تست تالیفی زیاد نداره
سلام
به نظرم با تدریس استاد نیازی به خوندن درسنامه ها نباشه -
جلسه هفتم: http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/26/5335
قسمت آخر تدریس احتمال.- توزیع احتمال
مثال اول: در ظرفی 6 مهره قرمز و 4 مهره سبز موجود است.3 مهره به تصادف و باهم از ظرف خارج می کنیم. جدول توزیع احتمال تعداد مهره های قرمز خارج شده را بنویسید؟ - توزیع دو جمله ای: در این توزیع دو نتیجه وجود دارد: پیروزی یا شکست.
احتمال پیروزی را با (p) و احتمال شکست را با (q) نشان می دهیم. p+q=1
مثال: سکه ای را 6 بار پرتاب می کنیم. احتمال اینکه 4 بار پشت بیاید؟
مثال: به انش آموزی 7 سوال 4 گزینه ایداده ایم. اگر او سوال ها را به تصادف پاسخ دهد. احتمال آنکه به 5 سوال پاسخ صحیح دهد چقدر است؟
تست کنکور( سراسری خارج 91) : احتمال انتقال توعی بیماری از فرد بیمار به افراد مستعد 0/2 است. اگر 6 نفر مستعد با این بیمار ملاقات کنند. با کدام احتمال 4 نفر به این بیماری مبتلا می شوند؟
تست کنکور(سراسری داخل 92) : دانش آموزی به 5 پرسش 5 گزینه ایبه تصادف پاسخ می دهد. با کدام احتمال فقط به 3 پرسش پاسخ صحیح داده است؟
تست کنکور (سراسری 90) : در یک خانواده 4 فرزندی، با کدام احتمال 3 فرزند دختر با 2 فرزند پسر خواهد بود؟ - در جلسه بعدی حل تست های 10 سال کنکور مبحث احتمال
- توزیع احتمال
-
faezenj در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
جلسه هفتم: http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/26/5335
قسمت آخر تدریس احتمال.- توزیع احتمال
مثال اول: در ظرفی 6 مهره قرمز و 4 مهره سبز موجود است.3 مهره به تصادف و باهم از ظرف خارج می کنیم. جدول توزیع احتمال تعداد مهره های قرمز خارج شده را بنویسید؟ - توزیع دو جمله ای: در این توزیع دو نتیجه وجود دارد: پیروزی یا شکست.
احتمال پیروزی را با (p) و احتمال شکست را با (q) نشان می دهیم. p+q=1
مثال: سکه ای را 6 بار پرتاب می کنیم. احتمال اینکه 4 بار پشت بیاید؟
مثال: به انش آموزی 7 سوال 4 گزینه ایداده ایم. اگر او سوال ها را به تصادف پاسخ دهد. احتمال آنکه به 5 سوال پاسخ صحیح دهد چقدر است؟
تست کنکور( سراسری خارج 91) : احتمال انتقال توعی بیماری از فرد بیمار به افراد مستعد 0/2 است. اگر 6 نفر مستعد با این بیمار ملاقات کنند. با کدام احتمال 4 نفر به این بیماری مبتلا می شوند؟
تست کنکور(سراسری داخل 92) : دانش آموزی به 5 پرسش 5 گزینه ایبه تصادف پاسخ می دهد. با کدام احتمال فقط به 3 پرسش پاسخ صحیح داده است؟
تست کنکور (سراسری 90) : در یک خانواده 4 فرزندی، با کدام احتمال 3 فرزند دختر با 2 فرزند پسر خواهد بود؟ - در جلسه بعدی حل تست های 10 سال کنکور مبحث احتمال
ممنون از توضیحات شما
- توزیع احتمال
-
alireza_ysf75
خواهش می کنم.
فقط من لینکو یادم رفت بذارم آخرش. الانم نمی تونم ویرایش کنم.
اینجا می ذارم . ببخشید
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/26/5335 -
faezenj در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
alireza_ysf75
خواهش می کنم.
فقط من لینکو یادم رفت بذارم آخرش. الانم نمی تونم ویرایش کنم.
اینجا می ذارم . ببخشید
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/26/5335سلام مجدد تصحیح شد
-
یه سوال در ضمن تشکر:
من تا اخر جلسه 7 که اومده دیدم و واقعا میتونم بگم که خیلی عالی مفهومی از همه مهم تر غیر حفظییییی چون ریاضی واقعا حفظی نیست که!!باید فهمید و تمرین وتمرین و تمرین
من فقط اون قسمتی که گفتید دزد اومد و هیچی نبرد "اگه رویت نشه چه مهره ای برداشته شده احتمالش در نظر گرفته نمیشه" رو خیلی قانعم نکرد. که چرا ددقییقا؟و اگه اتفاقا همون مهره ای که از قبل برداشته شده احتمال مد نظر باشه در کیسه ی 9 مهره ای که یک مهره اش برداشته شه احتمال یک مهره دیگه میشه یک نهم چون مهره اول رو ندیدیم ولی اگه همون مهره ای که از قبل خارج شده احتمال مد نظر باه که احتمالش صفره که دفعه دوم خارج شه اخه اصلا نیست توو کیسه
درسنه که اولی رو ندیدیم ولی بازم یه مهره خارج شده و یک نهم احتمال همون مهره اس چون نیدیم چه رنگ و نوعی بوده!انیشتین میگه چیزی رو یاد نگرفته و درک نکرده اید مگر بتوانید ون موضوع رو برای مادر بزرگ خود توضیح دهید
ممنون میشم اگه این موضوع رو تا حدی که خودم قانع شم کمکم کنیدبینهایت سپاس
-
بعضی جا ها اشتباه تایپی دارم ویرایش نمیشه شرمنده
-
بی صبرانه منتظر ویدیو های مثلثاتمممم
-
سلام دوستان سوالی تو ذهنم اومده لطفا هر کی میدونه کمک کنه
تو جلسه دوم احتمال سوال این بود که از کیسه ای ک درون آن چهار مهره سبز و پنج مهره صورتی وجود داره دو مهره رو به تصادف باهم و بدون جایگذاری خارج میکنیم مطلوب است احتمال اینکه یکی صورتی و یکی سبز باشه.خوب استاد حلش کرده و جواب میشه20/36
اما مگه وقتی کلمه یکی میاد نباید جایگشت داشته باشیم
تو سوال بعدی استاد کلمه یکی که میومد جایگشت براشون حساب کرده
کسی دقت کرده -
امیرعباس66
سلام تو سوال گفته دو مهره باهم و بدون جایگزاری
چون گفته یکی سبز یکی صورتی و در صورت سوال گفته با هم مهم نیست کدوم یکی سبز یا صورتی باشه اما در سوال بعدی گفته متوالی یعنی جدا جدا پس مهمه که کدوم رنگ باشه بخاطر همین جایگشت داریم
کلمه متوالی و باهم رو بهش توجه کنید -
ممنون دوست عزیز