سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
از بهترین تدریس هایی که دیدم...خیلی مفهومی وکامل وتمام....لطفا برای بقیه فصل هام داشته باشین و منتظر مثلثات هستسم
-
لطفا اگه میشه امسال هم شب قبل ازکنکور تجربی 96 حل سوالات کنکور ریاضی 96 رو داشته باشین تا کلی استفاده کنیم
-
fatima.k28 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
لطفا اگه میشه امسال هم شب قبل ازکنکور تجربی 96 حل سوالات کنکور ریاضی 96 رو داشته باشین تا کلی استفاده کنیم
چه اینده نگر
-
fatima.k28
سلام
خوشحالیم خوشتون اومده
این پک همه سوال های ریاضی تجربی رو پوشش میده کامل همه چی تدریس میشه -
آقای مهدی امینی راد و آلاء شماها بی نظیر هستید
باحال ترین جای کار حل سوالای کنکور از 85تا95 هست که مثل آب خوردن سوالا حل مشیه و این یعنی با کمی تمرین و ممارست میشه موفقبت خوبی در این درس داشت
ممنونیم -
جلسه دهم.
ادامه حل تست های ده سال کنکور.
تست سراسری 90. در یک خانواده چهار فرزندی با کدام احتمال 2 فرزند پسر یا دو فرزند دختر می باشند؟
( حل با روش توزیع احتمال دو جمله ای (برنولی) )
تست2. حروف کلمه ATAXIA را بریده و بصورت تصادفی کنار هم قرار می دهیم. با کام احتمال هر سه حرف A کنارهم قرار می گیرند؟
تست3.(سراسری 89) : احتمال انتقال بیماری مسری به افرادی واکسن زدن 0.025 و احتمال انتقال به افراد دیگر0.2 می باشد. 2/5 کارگران یک کارگاه واکسن زدند. اگر فرد بیمار با یکی از کارگران کارگاه ملاقات کند.با کدام احتمال، این بیماری منتقل می شود؟
تست4. از نوعی بذر که 80% آنها جوانه میزند. 5 بزر کاشته شده است. با کدام احتمال حداقل دو بذر جوانه می زند؟
تست 5(سراسری 88): در آزمایشگاهی 5 موش سفید و 3 موش سیاه نگه داری می شود بتصادف متوالیا سه موش از بین آن ها خارج می کنیم. با کدام احتمال اولین موش سفید و سومین موش ساه است؟
تست6. دانش آموزی به 6 پرسش تستی 3 گزینه ای پاسخ می دهد احتمال اینکه فقط به 4 پرسش پاسخ درست بدهد کدام است؟
تست7.احتمال انتقال بیماری از فرد بیمار به افراد مستعد 0/1 است. اگر این بیمار با 4 فرد مستعد دیدار کنر. با کدام احتمال 2 یا 3 نفر بیمار می شوند.؟
تست8. در یک خانواده 3 فرزندی، فرزند اول دختر است. با کدام احتمال حداقل یکی از فرزندان پسر است؟
تست9(سراسری 86) در آزمایشگاهی سه موش سیاه و پنج موش سفید نگه داری می شود. اگر به طور تصادفی 4 موش برای آزمایش برداشته شود. با کدام احتمال فقط یکی از موش ها سفید است؟
تست 10. آزمایشی فقط دو نتیجه شکست و پیروزی دارد. احتمال پیروزی 3/4 است. x تعداد پیروزی ها در 16 بار تکرار این آزمایش است.p(0<x<16) کدام است؟
تست 11 (سراسری 85) در آزمایشگاهی 7 موش نگه داری می شود. که برروی 3 موش آزمون مهارت انجام شده. اگه دو موش بتصادف از بین آنها انتخاب شود. با کدام احتمال لاقل برروی یکی از آن دو آزمون انجام شده است؟
مبحث بعدی. مثلثات
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/26/5379 -
یه بار اینو گفتم بازم دلم میخواد بگم
خیلی دبیر خوش خط با سلیقه و مرتب و منظمی هستن
جوری که اگه از من باشه دلم میخواد فقط ریاضی ببینم
تخته های خیلی خوب و تمیز دارن
از اون مهم تر
مطالب واقعن دسته بندی شده درس میدن
من همون موقعم که رشتم ریاضی بود از احتمال بدم میومد همون موقعم میخواستم بذارمش کنار
اما الان نظرم برگشته
خیلی باسلیقه ای استااااااااااااااااد -
اقای امینی فوق العاده هستن.یعنی واقعا درجه یکن.راستش به عنوان یه رشته ریاضی از این نظر خیلی به تجربیا حسودیم میشه!!!!!!!!!!
-
سلام بچه ها خوبین
درود بر استاد
یعنی جدی با فیلمهای استاد میشه تو کنکور ریاضی تجربی موفق بود
جواب بدین دوستان -
جلسه 9
تست های سراسری 928 . دوتاس را باهم پرتاب میکنیم . احتمال آنکه مجموع اعداد روشده مضرب 4 باشه ؟
پاسخ تست گزینه 3
9 . در کیسه پنج مهره با شماره های 1-5 وجود دارد . این مهره ها را بصورت پی در پی خارج میکنیم . با کدام احتمال دومهره با شماره های فرد متوالی خارج نمیشه ؟
پاسخ تست گزینه 1
10 . در جعبه 6 سفید و 9 سیاه وجود دارد . 2 مهره متوالیا و بدون جایگذاری بیرون میاریم . با کدام احتمال بدون توجه به اولین مهره دومین مهره خارج شده سفیده ؟
پاسخ تست گزینه 3 و بیان راه حل فوق العاده
11 . دانش آموزی ب 5 پرسش 5 گزینه ای به تصادف پاسخ میدهد . با کدام احتمال فقط به 3تا جواب درست میده؟
پاسخ تست گزینه 2
سراسری 91
12 . از بین 3 کارت سفید و 4 تا سبز یکسان , به تصادف یک کارت بدون جایگذاری بیرون میاریم . سپس کارت دوم را خارج میکنیم . با کدام احتمال هردو همرنگ اند؟
پاسخ تست گزینه 3
13 . در آزمایشگاهی 6 موش سیاه و 4 تا سفید وجود داره . به تصادف 2 تا از بین انها خارج میکنیکم . X تعداد موش های سفید خارج شده است . بیشترین مقدار در توزیع احتمال آن کدام است ؟
پاسخ تست گزینه 3
14 . دوتاس سالم را با هم پرتاب میکنیم . تا برای اولین بار هردو عدد روشده زوج شود .باکدام احتمال حداکثر در 3 پرتاب نتیجه حاصل میشه؟
پاسخ تست گزینه 2
تست های سراسری 90
15 . چند عدد چهاررقمی فرد با ارقام متمایزو بزرگتر از 3000 داریم ؟
پاسخ تست گزینه 3
16 . در گروه ساکن یک روستا 60% انها تحصیلات ابتدایی و 25% انها مهارت قالیبافی دارند.اگر یک فرد از این گروه انتخاب شود با کدام احتمال این فرد مهارت قالیبافی یا ابتدایی دارد ؟
پابسخ تست گزینه 1
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/26/5377 -
امیرعباس66 بله ک میشه
-
جلسه 10
ادامه سراسری 90
17 . دریک خانواده چهار فرزندی با کدام احتمال دوفرزند پسر یا 3 فرزند دختر اند ؟
پاسخ تست گزینه 3
سراسری 89
18 . حروف کلمه ATAXIA را بریده به طور تصادفی کنار هم میگذاریم . با کدام احتمال هر3حرف A کنار هم قرار میگیرند؟
پاسخ تست گزینه 2
19 . احتمال انتقال بیماری مسری به افرادی ک واکسن زده اند 0.025 و احتمال انتقال به افراد دیگر 0.2 است . 2/5 کارگران یک کارگاه واکسن زده اند . اگر فرد بیمار به تصادف بایکی از کارگران ملاقات کند با کدام احتمال بیمار ی منتقل میشه؟
پاسخ تست گزینه 1
20 . از نوعی بذر ک 80% آنها جوانه میزنند , 5عدد کاشته شده است . با کدام احتمال حداقل دوتا جوانه میزنه؟
پاسخ تست گزینه 1
سراسری 88
21 . در آزمایشگاهی 5 موش سفید و 3تا سیاه نگهداری میشه . به تصادف متوالیا سه موش از بین انها انتخاب میکنیم . با کدام احتمال اولین موش سفید و و سومی سیاه است؟
پاسخ تست گزینه 4
22 . دانش آموزی به 6 پرسش تستی 3 گزینه ای پاسخ میدهد . احتمال اینکه فقط ب 4 پرسش پاسخ درست بده ؟
پاسخ تست گزینه 4
..........و حل ادامه تستها تا سال 85 .......
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/26/5379 -
جلسه 11
زمان 35.31
شروع مثلثات از صفر یعنی اول دبیرستان
بیان نسبت های مثلثاتی در مثلث قائم الزاویه
SIN مقابل به وتر COS مجاور به وتر TAN مقابل به مجاور COT مجاور به مقابل
TANx.COTx=1 و رابطه جمع سینوس و کسینوس و اثبات آن
نسبت های مثلثاتی زوایای حفظی
نکات مربوط به دایره مثلثاتی و مفهوم درجه و رادیان
فرمول تبدیل رادیان و درجه و بالعکس و حل مثال مربوطه
نسبت های مثلثاتی از روی دایره
حالت فنری دایره مثلثاتی
ضرایب فرد و زوج پی در دایره
توضیح بدست آوردن زوایا از روی دایره مثلثاتی
توضیح ناحیه های دایره و رمز هستک
مثبت و منفی بودن زوایا در دایره و بیان چند مثال از مقدار زوایا
این جلسه یک تست کنکور حل میکنه و جلسه بعدی حل میشه
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/26/5380 -
mohamad_m7
سلام ایام سوگواری امام حسین(ع) رو تسلیت عرض میکنماز من که رشتم ریاضی هست به شما تجربی ها مطلبی رو میگم که استاد هم به احتمال زیاد یا یادشون رفت بگن و یا در آینده میگن....به احتمال خیلی زیاد خودتون هم نمیدونید !
این رابطه TANx.COTx=1 همیشه درست نیست !!! اگه x=90 درجه باشه تعریف نشده میشه....که در تست ها اهمیت داره !
موفق باشین یا علی
-
حسین ثار الله
که 90 درجه فقط مثال بود و به حالت کلی میشه گفت kπ+π/2 -
بالاخره مثلثات اومد
خیلی منتظزش بودم
دمک حار -
داداش فداییییییییییییییییییی دارییییییییییییییییییییییی داداش من نوکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتمممممممممممممممممممممممممم من فدای تو بشم
-
سلام بچه ها خوب آلا
درود به استاد امینی راد
خواستم چیزی بگم که به استاد برسونید امسال پزشکی رو آوردم قطعا برا تشکر میام تهران
از خوزستانم