سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
sohrab
سلام
اقا سهراب دقیقه نوزده جلسه یک اقای امینی 6 فاکتوریلو گفتن میشه 620 درصورتی که میشه 720 توی توضیحات بنویسین (هر چند ساده هست)
و ی صحبتم با استاد عزیزمون اقای امینی ....استاد یکم یواش تر درس بدین میدونم دکمه استپ هم هست ولی اونجوری بهتره و اینکه اگه با کتاب ابی تکلیف بدین خیلی عالی میشه مثلا بگین بچه ها امروز صفحه 1 تا 5 تستاشو بزنین -
@mahsa_k ببین استادا خوبن ولی من اون جوری که باید عاشق درسش بشم نشد نمی دونم شاید مشکل از منه مثلا من از شیمی و عربی متنفر بودم در حد لالیگا ولی استاد اقاجانی و استاد ناصح زاده عاااااالین
ولی استاد امینی راد که امسال برگذار میشه خوبن
استاد شامیزاده هم من یه جلسشونو دیدم خوب بودن دیگه نمی دونم -
sohrab
سلام
استاد امینِ خیلی خوب و مفید درس میدن یه خصوص در تایم کوتاه که خیلی خوبه
فقط یه چیز هست که دیر به دیر کلاس میزارن اگه اینجور باشه خیلی طول میکشه نمیدونم شایذ یه خاطر حاضر نبویدن استودیو باشه
ولی هفته ای سه جلسه لازمه
لطفا به استاد هم منتقل کنید
یا تشکر -
abolfazlalishahi2gmail.com
درسته ولی میگن واسه یه فیلم برداری شاید 3 ساعت وقت استاد گرفته بشه از طرفی واسه ی تدوین و نمیدونم این چیزا هم وقت میبره و بعد که بخواد بیاد رو سایت یکم طول میکشه
ولی گفتن تا عید تموم میشه -
helen_amor سلام
استاد چه کتابی رو معرفی کردند؟ -
helen_amor
حرف شما کاملا متین
اما آلا که دفعه اولش نیست که این کارو میکنن اگه به صورتی بهینه کار کنن که وقت استاد گرفته نشه و حداقل هفته ای 2 تا 3 جلسه بزارن
خیلی بهتره چون این رویه خیلی کنده به خصوص اگه بخوان برای درس های دیگه هم این رویه رو به کار ببرن خیلی به بده -
abolfazlalishahi2gmail.com اصلا کند نیست اتفاقا عالیه مثل اینکه شما حرف استادو گوش نمیدین میگه باید برای هر جلسه من 4 برابر اون زمانی که گذاشتین وقت بذارین و بخونین و کار کنین و تست بزنین
الان عالیه
نباید از الا توقع داشته باشیم چون وظیفه الا نیست
متاسفانه روزبه روز داره به وظیفه تبدیل میشه برا دانشاموز -
@_Mr-Gentleman_ موافقم شدیدا متاسفانه ما لطف الا رو وظیفه میدونیم
به نظرم خیلی خوب پیش میره اگه هرکسی برنامه داشته باشه اصلا دیر به دیر گذاشته نمیشه بعدم میشه از کلاسای پارسال استفاده کرد آیه نیومده که از کلاسای جدید استفاده کرد میشه در روز همون روزی که فیلما میاد دانلود کرد و دید چون زیاد هم تایم ندارن -
@_Mr.Gentleman_
دوست عزیزم این توقع بی ادبانه نیست فقط یه نقده که به الا گرفتم
و مطمئنن این وظیفه الا نیست و تنها کاری که از دست من (ما) بر میاد تشکر و کمک های ناچیزی که میتونیم در برار زحمات بی دریغ الا انجام بدیم
دوست عزیز برای دیدن چند یاره کلاس ها به خودتون ریط داره و چه قدر تست بزنید
و تنها خواستن کلاس ها هفته ای 2 یا 3 جلسه بزارن همین
با تشکر از شما -
abolfazlalishahi2gmail.com خیرین کوچک دریا دلreplied to abolfazlalishahi2gmail.com on آخرین ویرایش توسط انجام شده
_چندیاره دیدن -
abolfazlalishahi2gmail.com خیرین کوچک دریا دلreplied to abolfazlalishahi2gmail.com on آخرین ویرایش توسط انجام شده
خواستم -
@_Mr.Gentleman_
helen_amor
بهتره یاد یگیریم فرق بین توقع . نظر و انتقادو یاد بگیریم
چون شدیدا بهش نیاز داریم
و بهتره پست اولو بخونید چون نوشته نظرات
با تشکر از شما -
درسته ولی من صرفا با شما نبودم کلا گفتم و اینکه خیلی بچه ها توقع دارند
ولی منم موافقم اگه یه کوچولو زود تر بذارن چون منم برنامم یکم بهم ریخته -
خیلی زشته خدایی به نظرات دیگران نظر بدیم این باعث میشه دیگران واقعا نتونن نظراتشونو صریحا بیان کنند ومطمئنم این افراد عده ی کمی هستند هر سایتی و هر برنامه ای چه بصورت مجازی یا حقیقی هم نیاز به انتقاد و تحسین . تحسین برای تداوم امور و انتقاد برای اصلاح امور لطفا به انتقادات دیگران بی احترامی نکنید
-
najva در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام.چرا این سوال که میگه(با اعداد 1،2،2،3،3،3 چند عدد سه رقمی میتوان ساخت؟)رو نمیشه از فرمول جایگشت با تکرار حساب کرد؟؟این سوال کتاب مهر و ماه هست .کی میدونه؟؟؟؟
خوب تکرار داره یا نه...؟!
اگه نداره میشه 4×5×6
اگه تکرار داره میشه 6×6×6 -
fatemeh4257 منم موافقم خدا هر چی از خدا میخوان خدا بهشون بده
-
واقعا ممنونم بقیه اش کی میزارین ممنونم واقعا عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییه از این بهتر نمیشه