سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
-
-
negar2012 ن دیگه چون تنها "یا" اومده باید اجتماع بگیریم
مثلا الان اینجا گفته تحصیلات ابتدایی داشته باشه ، حالا ممکنه مهارت قالی بافی داشته باشه یا داشته باشه
یا اون ک گفته مهارت قالی بافی داشته باشه ، ممکنه تحصیلات ابتدایی داشته باشه یا نداشته باشه
حالا بین این حالت ها فقط اونایی رو میخواد ک تحصیلات ابتدایی داشته باشن یا مهارت قالی بافی داشته باشن
ک کلا فرق میکنه و باید از همون اصل شمول بری -
آقا سهراب
از استاد بپرسید نمودار های مثلثاتی و روابط آخر فصل پنج رو هم درس میدن یا ن؟ -
mohamad amin در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
آقا سهراب
از استاد بپرسید نمودار های مثلثاتی و روابط آخر فصل پنج رو هم درس میدن یا ن؟سلام براشون تو pv فرستادم، جواب که دادن اینجا میذارم
-
sohrab در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
آقای امینی:
رسم نمودارهاي مثلثاتي رو ايشالا تو اين برنامه
حل سوالات ١٠ سال براشون كامل درس ميدم
و مثال حل ميكنم
البته مبحث رسم نمودارها رو جداگونه كامل ميگم
بچه ها كف كننمن که همینچوریش کف کردم!!!!
-
آقای مدیر میشه به منم جواب بدین؟استاد امینی راد فقط فیلمای مبحث احتمال و مثلثاتشون روی سایت هست,بقیه مباحث رو هم آیا تدریس میکنن؟اگه جواب مثبته کی میاد روی سایت؟ممنون میشم ازشون بپرسید
-
KingAlireza7277 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
آقای مدیر میشه به منم جواب بدین؟استاد امینی راد فقط فیلمای مبحث احتمال و مثلثاتشون روی سایت هست,بقیه مباحث رو هم آیا تدریس میکنن؟اگه جواب مثبته کی میاد روی سایت؟ممنون میشم ازشون بپرسید
بعد مثلثات انشالله مبحث تابع هستش!همه دبیرا کل دروسو پوشش میدن!بلا استثنا!و در ضمن! به لطف خدا آلا رایگان است و رایگان خواهد ماند
-
@Dr.Bernosi خدا رو شکر,اطلاع ندارین کی میاد روی سایت؟
-
انشالله بعد اینکه 10 سال کنکور مثلثات تموم شه!خدا آلا رو برای ما کنکوریا حفظ کنه!
-
یه سوال دیگه هم دارم,مثلا فیلمای مبحث احتمال که 7 تا فیلمه کل مبحث احتمال در کنکور رو شامل میشه؟منظورم اینه که بحث احتمال و ترکیبیات توی 3 جای مختلف هست,فصل آخر ریاضی 2 و فصل اول سال سوم وفصل اول پیش,یعنی این 8 تا فیلم جمع بندی همش هست یا فقط مثلا سال سوم یا پیش هست؟کسی میدونه؟
-
@Dr.Bernosi ممنونم
-
@Dr.Bernosi در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
انشالله بعد اینکه 10 سال کنکور مثلثات تموم شه!خدا آلا رو برای ما کنکوریا حفظ کنه!
و همچنین آقا سهرابو همه دبیرا و دست اندرکارانشو که هممون اردات خاصی بهشون داریم