Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
عبداله در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام بچهها کدوم استاد رو برای ریاضی تجربی انتخاب کنم،خواهشا کمک کنید..؟؟؟
سلام اگرپارسال ازفیلم ها استفاده میکردید پیشنهاداستادشامیرزاده ولی برای کنکورامسال استادامینی رادخیلییییی خوبه ..
-
سلام,من چندتا سوال داشتم,من 21 ام آزمون دارم,مباحثی که توی آزمون میاد یکیش احتمال هست که استاد درس دادن,اون که هیچی,فصل 2 و 3 از ریاضی 2 یعنی فصل تابع و توابع خاص-نامعادله و تعیین علامت میاد و فصل دوم ریاضی عمومی پیش دانشگاهی(توابع و معادلات)هم میاد
حالا چند تا سوال داشتم
اول اینکه تابع که استاد شروع کردن و دارن درسش میدن شامل کل این ها میشه؟یعنی ریاضی 2 و ریاضی 3 و ریاضی پیش؟یا فقط یک کتاب خاص هست؟
سوال دومم اینه کل مبحث تابع رو تا 21 ام میرسن تموم کنن که من به آزمونم برسم؟
سوال سومم اینه که مبحث مثلثات که استاد تدریس کردن فقط همون مثلثات فصل 5 از ریاضی 2 هست یا جایی دیگه هم مثلثات داریم؟
ممنون میشم جواب بدین
متشکرم -
سلام.استاد امار تدریس نمیکنند؟؟؟؟؟؟
-
سلام . بقیه مباحث کی میان ترو خدا جواب بدین ثواب داره شاید صواب داشته باشه
-
zare7768 خب عزیز من روش استادو یاد بگیر با همون روش تستارو حل کن به جواب میرسی حتما لازم نیست چند مدل تستو حل کنی ببین کدوم روش سریعترو راحتره و بهتر میتونی حل کنی همونو ادامه بده از گاج نقره ای بزنی بهتره اونم کتاب خوبیه
-
سلام,من چندتا سوال داشتم,من 21 ام آزمون دارم,مباحثی که توی آزمون میاد یکیش احتمال هست که استاد درس دادن,اون که هیچی,فصل 2 و 3 از ریاضی 2 یعنی فصل تابع و توابع خاص-نامعادله و تعیین علامت میاد و فصل دوم ریاضی عمومی پیش دانشگاهی(توابع و معادلات)هم میاد
حالا چند تا سوال داشتم
اول اینکه تابع که استاد شروع کردن و دارن درسش میدن شامل کل این ها میشه؟یعنی ریاضی 2 و ریاضی 3 و ریاضی پیش؟یا فقط یک کتاب خاص هست؟
سوال دومم اینه کل مبحث تابع رو تا 21 ام میرسن تموم کنن که من به آزمونم برسم؟
سوال سومم اینه که مبحث مثلثات که استاد تدریس کردن فقط همون مثلثات فصل 5 از ریاضی 2 هست یا جایی دیگه هم مثلثات داریم؟
یکی جواب منم بده لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
سلام دوست عزیز
آلا طبق برنامه خودش پیش میره
نمیدونم چرا کنکورهای آزمایشی شده ملاک ماها
مهم اینه که استاد خودشون با برنامه خوب و محکم ریاضی رو تموم کنن
باز هم میگم هدف اصلی کنکور هست نه کنکورهای ازمایشی
معمولا استاد مبحثی درس میدن که شامل کل عنوانها میشه -
توضیحات جلسه 16 )
تحلیل نمودار به روش شهودی برای تعیین علامت
نمودار را به سه بخش تقسیم میکنیم
هوا : که مثبته
زمین :صفر (محل ریشه ها )
زیر زمین (منفیه )
نکات :
هنگامی که نمودار از ریشه ها عبور کند تغییر علامت داریم
هنگامی که نمودار از ریشه ها عبور نکند (مماس شود ) تغییر علامت نداریم (همان علامت قبلی است )
-تعیین علامت درجه 1
در نمودار (شهودی ) به شکل یک خط راست که بعد ریشه هوا میره یعنی مثبته
قبله ریشه زیر زمین یعنی منفیه
روی ریشه هم زمینه یعنی صفره
در جدول تعیین علامت هم قبل ریشه مخالف علامت a و بعد ریشه موافق علامت a
یک مثال هم زده شد
.
تعیین علامت درجه 2
اول عبارت درجه 2 رو ریشه هاش رو از روش دلتا پیدا میکنیم . دلتا 3 حالت دارد-
دلتا بزرگتر از صفر ) دوریشه متمایز داریم -----روی نمودار : به شکل =سهمی که دو جا محور x را قطع میکند --- در جدول تعیین علامت : بین دو ریشه مخالف علامت a و کنار ان موافق علامت a
-
دلتا برابر صفر ) دوریشه داریم که یکیه یا همون ریشه مضاعف یا بعبارتی یک ریشه داریم -------روی نمودار : به شکل سهمی که 1 جا محور x را قطع میکند ------ در جدول تعیین علامت : کنار ریشه موافق علامت a
-
دلتا کوچکتر از صفر ) که ریشه نداریم ------روی نمودار : به شکل سهمی که 0 جا محور x را قطع میکند -------- در جدول تعیین علامت : اگر a مثبت باشه همواره مثبت اگر a منفی باشد همواره منفی
a اگر مثبت باشد دست ها بالا U
a اگر منفی باشد دست ها پایین
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مثالی برای فهم تعیین علامت از روی نمودار زده شد .
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ- نقش نوع ریشه در تعیین علامت :
معادله درجه یک : که نمودار ان تحلیل شد اگر از ریشه عبور کردیم تغییر علامت داریم
سمت چپ ریشه : مثبت +
سمت راست ریشه : منفی
معادله درجه دو :که در ان یک ریشه است پس کل نمودار بالای محور و در قسمت مثبته
و در اینجا هم نمودار ان تحلیل شدقدرمطلقx-a:
در نمودار عبور نخواهیم داشت و تغییر علامت نداریمتابع درجه 3 :
که در نمودار عبور داریم پس تغییر علامت داریم
نتیجه گیری :
اگه : معادله به توان زوج برسه :یعنی : (x-a) به توان زوج برسد و یا x-a درون قدرمطلق باشد : lx-al عبور نمیکند و تغییر علامت نداریم .
اگر معادله به توان فرد برسد :یعنی : (x-a) به توان فرد : عبور میکند و تغییر علامت داریم .
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
نتیجه گیری برای حل مثال ها :
در اینجا چند مثال حل شد که در آن نکته زیر را یاد گرفتیم :
جدول تعیین علامت در یک مرحله که خود مراحلی دارد .- ریشه ها را بدست بیاورید
- رسم جدول تعیین علامت در یک مرحله
- یک جوواب خارج از ریشه ها انتخاب کنید
- در معادله جایگذاری کنید تا علامت کلی معادله معلوم شود
- زوج و فرد ها را مشخص میکنیم
- دوطرف زوج ها علامت یکسان چون تغییر علامت نداریم
دو طرف فرد ها علامت تغییر میکند
-
-
@avayekhak در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
توضیحات جلسه 16 )
سلام و ممنون از شما بابت توضیحات
به سایت اضافه شد -
سلام پاسخ چند تا از سوالات
- جزوه نداره این درس و فعلا هم قصد نداره داشته باشه.
- طرح درس دبیر منتشر نمیشه تا تکمیل کامل.
- همه ی نکات و همه ی مطالب تدریس میشه
- اگه عجله دارید از ریاضی تجربی آقای حسینی فرد یا آقای شامیزاده استفاده کنید
-
استاد امینی راد واقعا معلم فوق حرفی ایی هستن و خدا سایه ش رو از سر ملت کم نکنه.
لطفا اگه میشه بعد از مبحث تابع،مبحث انتگرال ، مشتق و کاربرد آن ، درس آمار و مدلسازی رو در اولویت تدریس خودشون قرار بدن.
از زحمات آقای امینی راد و سایر دبیران آقای طلوعی،آقاجانی و... بسیار سپاسگذاریم.