Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
واااااااااای عاشقتونم مرسی که تابع رو درس دادین 1000000 سپاس
-
#تدریس #ریاضی_تجربی جلسه 16- تابع - قسمت 1
آقای #امینی راد
#تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/26/5459
@alaa_sanatisharif
-
سهراب جان چرا با برنامه آزمون قلم چی کار می کنید؟پس گزینه دو چی؟من گزینه دو هستم
-
KingAlireza7277 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سهراب جان چرا با برنامه آزمون قلم چی کار می کنید؟پس گزینه دو چی؟من گزینه دو هستم
سلام، ما با برنامه ی دبیر کار می کنیم که هدف کنکوره! یعنی تا قبل از عید دروس تموم بشه!
اگر به مبحثی جلوتر نیاز داری پیشنهاد می کنم از یه دبیر دیگه ببینی که کارت راه بیافته و بعد که آقای امینی تدریس کردند تدریس ایشون رو هم نگاه کنی. -
sohrab سلام,سهراب جان من چندتا سوال داشتم,من 21 ام آزمون دارم,مباحثی که توی آزمون میاد یکیش احتمال هست که استاد درس دادن,اون که هیچی,فصل 2 و 3 از ریاضی 2 یعنی فصل تابع و توابع خاص-نامعادله و تعیین علامت میاد و فصل دوم ریاضی عمومی پیش دانشگاهی(توابع و معادلات)هم میاد
حالا چند تا سوال داشتم
اول اینکه تابع که استاد شروع کردن و دارن درسش میدن شامل کل این ها میشه؟یعنی ریاضی 2 و ریاضی 3 و ریاضی پیش؟یا فقط یک کتاب خاص هست؟
سوال دومم اینه کل مبحث تابع رو تا 21 ام میرسن تموم کنن که من به آزمونم برسم؟
سوال سومم اینه که مبحث مثلثات که استاد تدریس کردن فقط همون مثلثات فصل 5 از ریاضی 2 هست یا جایی دیگه هم مثلثات داریم؟
ممنون میشم جواب بدین
متشکرم -
این پست پاک شده!
-
سلام بچه ها
تو رو خدا بذارید استاد خودش کامل و خوب ریاضی تجربی رو پیش ببره
ملاک ماها که آزمون های آزمایشی نیست هدف کنکوره و آمادگی کامل
حالا تو یه آزمون ریاضی نزنیم یا هنوز بحثش نرسه که مشکلی نیست مهم کنکوره
لطفا بذارید استاد طبق برنامه خودش پیش بره -
omid96 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
با امیرعباس موافقم
اجازه بدید آروم آروم و محکم همه باهم با استاد بریم جلو .تا الان که عالی بود .عجله نداشته باشیدقلم چی تا خرداد تموم میشه!اما آلا چی!تا قبل عید انشالله
-
fazl در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
پس بقیه ی سوالات مثلثات حل نمی شهsohrab در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
چرا حل میشن، یه جلسه 10 سال کنکور رفتیم که تست از این مبحث دیده باشید، رفتیم سراغ تابع که به آزمون برسید. دوباره بر می گردیم، نگران نباشید. -
وای ممنوووونم که تابع رو شروع کردین استاااااااااد
-
خدا رو شکر به تابع رسیدیم
-
سلام بچهها کدوم استاد رو برای ریاضی تجربی انتخاب کنم،خواهشا کمک کنید..؟؟؟