سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
دینی رو 90 درصد میگن گاج نقره ای
اما اگر تو ازمونای قلم چی اینا بالا میزنی خب خوبه ولی در کل همه میگن ای کیو و گاج نقره ای ای کیو هم ن ب عنوان اصلی ب عنوان مکمل -
DR.PeRshIA
میگن آی کیو غلط زیاد داره :| -
@drsara در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
DR.PeRshIA
میگن آی کیو غلط زیاد داره :|بشنو و باور نکن
-
@drsara
میگن
از کوچه تا بازار خیلی راهه
الان بهترین کتابا همین ای کیو هست اگرم مشکلی هست فقط برای اینکه ک تازه چاپ میشه قطعا اشکالاتی داره -
الان اره سخت ترین تستا مال موج ازمونه
بعدش فار بعدش ای کیو و فیل -
سلام اگه از الان تا بهمن کتاب خودم بخونم بعد از آن کتاب تست بگیرم شاید نگیرم به نظر تون قبول مشیم رشته عالی
-
والا تست زدن خیلی مهمه باید کارکنی قلق بیاد دستت یا بفهمی کجا مشکل داری الان فقط بخونی نمیفهمی کجاهارو بلد نیسی یا ضعف داری
اما اگر الان نزنی بعدش باید خیلی وقت بزاری روی تست -
Farhad
سلام
درس بدون تست فایده ای نداره !
شما حتما باید در کنار خوندن تست بزنید تا بفهمید کجاها مشکل دارید
عموما موقع خوندن احساس یادگیری به آدم دست میده باید تست بزنید تا خودتون رو به چالش بکشین و تو این مرحله هست که یادگیری کامل میشه -
اقای مهدی امینی راد دبیر نیس یک پروفسوره
-
سلام به همه برو بچه های آلا و اقای امینی عزیز که واقعا دمشون گرم
چندتا سوال داشتم ممنون میشم هرکدوم از بچه ها تونستن جواب بدن 1- تو اولین مثال قسمت دوم قدرمطلق ایشون برا حل قسمت دوم دستگاه میان ریشه های رو تعین و بعد با دامنه مقایسه میکنن که ببینن مجموعه جواب عضو دامنه هست یا نه
بعد جلسه ی قبل هم تدریس کردند که اگه قدر مطلق X از یه عبارتی بزرگتر باشه میتونیم قدر مطلق رو برداریم یه بار بزرگتر از X یه بارم X کوچکتر از قرینه ی اون عبارت بذاریم و نامعادله رو حل کنیم که منم واسه دو سه تا مثالی که زدن این کارم کردم ولی نکته ش این بود یه جورایی فقط جوابای اخرمون یکی بود ! حالا خواستم بدونم اتفاقی جوابای اخر درست شد یا نه ؟ چون برا همون مثال اول جایی که ایشون فرمودند جواب نداره و جوابا تو دامنه نیست اگه بدون تعین دامنه سوال رو حل کنیم ( که تا جایی که منم یادگرفتم ندیدم خود اقای امینی راد برای اون دو تا نکته دامنه تعین کنن ) جوابا بین (1,2) دو میشه
2- تو سوال سراسری 95 که جواب سوال بین گزینه ها نبود ! یه سوال به ذهنم اومد اصن طراح میتونه یا حق این رو داره که فقط بخشی از مجموعه جواب چه معادله چه نامعادله از هرنوعی قدرمطلق جز صحیح مثلثاتی ... تو گزینه ها بذاره؟
3- یه سوال دیگم این که تو اخرین سوال تو همین قسمت به یه ریشه مضاعف برخورد کردیم که استاد اون رو به اتحاد اول تبدیل و فرمودند که تاثیری توی تعین علامت نداره ، فقط اون ریشه یعنی X= منفی یک باعث نمیشه که نامساوی به مساوی تبدیل شه ؟ چون اگه منفی 1 رو بذاریم طرفین میشه صفر ؟
4- بعدم سوالم اخرمم این که فرمودند توی معادله طرفین و سطین جایزه که هیچ بعد توی نامعادله فقط زمانی میتونیم طرفین وسطین کنیم که دو طرف هم علامت باشند؟ فقط تو همین شرایط یا راه های دیگه ای هم هست؟
بازم با تشکر از مجموعه الا و اقای امینی
اگرم مطلبم زیاد شد معذرت میخوام ... -
بچه ها شما که تدریس اقای امینی میبینین ایا دیگه میتونین همه تست ها رو جواب بدین؟
یا حداقل خیلیاشو میتونین جواب بدین -
سلام به همه زحمت کشان آلاء من تازه باآلاء آشنا شدم ریاضی بسیار ضعیفه به نظر شما کدام دبیر ریاضی بهتر از همه توضیح می دهد و همچنین مفهومی
استاد شامیزاده
استاد امینی راد
من هیچکدام فیلم ها ندیدم تا حالا می خوام ریاضی به 70 یا 80 برسونم البته اینهم می دانم بهترین دبیرهارا آلاء دارد حالا می خواهم از بین بهترین ها عالی ترین رو انتخاب کنم ریاضی ضعیف من بهترین درس من شود
باتشکر از آلاء -
استاد امینی راد
-
بچه ها من از 6 تا سوال 2 تاشو نمیتونم حل کنم بنظرتون چکار کنم؟
البته قبلا از 6 تا سوال 2 تا شو حل میکردم! -
ممنون از زحماتتون استاد....خدا قوت...
-
اییییییوووووووووووووللللللللللللللل بابا پیشرفتو این چن روز نبودم