سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
سلام ببخشید من منظورم این نبود آلایی ها دیر فیلم میذارن نه بلکه من معتقدم گروه آلاء چون به بچه ها توانایی هزینه کلاس کنکور ندارند کمک میکند از همه چیز باارزش تر است من منظورم این بود من تمرکزم ۲۰ قسمت ی دانلود کردم بزارم و حواسم به اینترنت پرت نشه و هرروز بیام اینترنت و حواسم پرت شه ببخشید اگه ناراحت شدید معذرت می خوام یاعلی
-
Farhad در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام ببخشید من منظورم این نبود آلایی ها دیر فیلم میذارن نه بلکه من معتقدم گروه آلاء چون به بچه ها توانایی هزینه کلاس کنکور ندارند کمک میکند از همه چیز باارزش تر است من منظورم این بود من تمرکزم ۲۰ قسمت ی دانلود کردم بزارم و حواسم به اینترنت پرت نشه و هرروز بیام اینترنت و حواسم پرت شه ببخشید اگه ناراحت شدید معذرت می خوام یاعلی
همین که سو تفاهم رو رفع کردین ینی خیلی مردین
-
سلام می خواستم بپرسم شما سایتی سراغ ندارید که لینک فیلم بدم چند تا دیگه کیفیت مختلف بده بدلیل مشکلاتی اگه دارید بگید لطفا
-
سلام می خواستم بپرسم شما سایتی سراغ ندارید که لینک فیلم بدم چند تا دیگه کیفیت مختلف بده بدلیل مشکلاتی اگه دارید بگید لطفا
چرا همچین سایتی نیاز دارید ؟ خودمون فیلم ها رو با 3 تا کیفیت میذاریم که کیفیت بالاش و متوسطش انصافا هم حجم خوبی دارند و هم کیفیت تصویر مناسب
-
ببخشید اشتباه برداشت کردم.
-
سلام.استاد هرچقددددررررررر بگم شما عالی هستین کم گفتم فوق العاده بود بخش مثلثات.خدا خیرتون بده دید من یکی که به ریاضی داره تغییر میکنه
-
Kiyarash در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام.استاد هرچقددددررررررر بگم شما عالی هستین کم گفتم فوق العاده بود بخش مثلثات.خدا خیرتون بده دید من یکی که به ریاضی داره تغییر میکنه
سلام . همه میدونن استاد چقدر خوب درس میده به جای اینکه بیایی و تشکر کنی بشین درس تو بخون عکس درصد ریاضی تو بزار این از همه چیز بهتره و اینجوری جواب زحمات استاد رو هم دادی و ازشون هم تشکر کردی
-
چون من گوشی معمولی میام این فیلم ها تو گوشیم جواب نمیده این فیلم ها با کیفیت متوسط دانلود میکنم میذارم تو دیجیتال وسط فیلم گیر می کنه ولی کیفیت بالا خوب کار می کند ولی حجم زیاد است حال مثل دانلود فیلم های فیزیک پارسال با کیفیت بالا حجمش خیلی زیاد میشود حال من نمی دانم مشکل از خشاب یا از دیجیتال است یا فلش حال می خواستم کمکم کنید شما بگید مشکل چیه اگه آدرس سایتی هم دارید بگید با کیفیت ها دیگه ام امتحان کنم متشکرم تمام زحمت کشان آلاء
-
چون من گوشی معمولی میام این فیلم ها تو گوشیم جواب نمیده این فیلم ها با کیفیت متوسط دانلود میکنم میذارم تو دیجیتال وسط فیلم گیر می کنه ولی کیفیت بالا خوب کار می کند ولی حجم زیاد است حال مثل دانلود فیلم های فیزیک پارسال با کیفیت بالا حجمش خیلی زیاد میشود حال من نمی دانم مشکل از خشاب یا از دیجیتال است یا فلش حال می خواستم کمکم کنید شما بگید مشکل چیه اگه آدرس سایتی هم دارید بگید با کیفیت ها دیگه ام امتحان کنم متشکرم تمام زحمت کشان آلاء
دوست عزیز کدک فیلم ها h264 هست، کدک صدا هم aac هست، در واقعاز لحاظ فنی بین کیفیت بالا و متوسط تو ساختار تفاوتی نیست، کیفیت متوسط فقط ابعاد کوچیک تری داره لذا برای ساختش بیت ریت کم تری لازمه، در نتجیه حجم اومده پایین.
مشکل شما از دستگاه دی جیتالتون هست کاری که می تونی انجام بدی اینه که رو گوشی نرم افزار mxplayer رو بریزی نگاه کنی، یا اگه کامپیوتر داری با نرم افزار pot player تو کامپیوترت ببینی
یه نکته ی دیگه این مشکل گیر کردن که می فرمایید، برای همه ی فیلم هاست یا فقط برای یه فیلمه خاصه ؟ می خوام مطمئن بشم که یه موقع فیلم خراب نباشه! -
دوستان عزیز آلایی کجای دنیا اینجوری در حقت میتونن لطف کنن که رایگان بدون استرس بشینی تو خونه و تدریس بهترین اساتیدو ببینی و هرجام متوجه نشدی فیلمو برگردونی و هرجام سوال داشتی بیای کامنت بزاری و جوابتو بگیری از اون ور استاد بیاد آیدی خودشو بده که هرجا سوال داشتین نظری انتقادی داشتین بهشون بگید و با جونو دل پذیرای غرغرای ما باشن. کجای دنیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟ دوست من ، آلایی عزیز ، کنکوری عزیز، خودخواه نباش از نعمتی که خدا بهت داده نهایت استفاده رو بکن چرا باید داشته هامونو از دست بدیم که قدرشو بدونیم؟ زحمات این مجموعه قابل ستایشه ان شائ الله که در پناه حق سلامت و پیروز باشن.
-
درود
من در هیچ آزمون آزمایشی شرکت نمی کنم ولی درسا رو مطابق فیلم های آلا اومدم جلو. به نظرتون این جوری خوبه و میشه نتیجه گرفت یا نه؟ -
fazel در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
درود
من در هیچ آزمون آزمایشی شرکت نمی کنم ولی درسا رو مطابق فیلم های آلا اومدم جلو. به نظرتون این جوری خوبه و میشه نتیجه گرفت یا نه؟توصیه می کنیم در یکی از آزمون ها شرکت کنید تا ترس از آزمونتون بریزه و بتونید خودتون رو محک بزنید
-
جدا از ازمون برای ترس همین ک تمرین کنی چهار ساعت بتونی بشینی رو صندلی خیلی مهمه ههه
-
Drmehdi در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Kiyarash در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام . همه میدونن استاد چقدر خوب درس میده به جای اینکه بیایی و تشکر کنی بشین درس تو بخون عکس درصد ریاضی تو بزار این از همه چیز بهتره و اینجوری جواب زحمات استاد رو هم دادی و ازشون هم تشکر کردی
کسایی که امتیاز منفی دادید ببینید که استاد کارنامه ی شاگرداشون رو (درصد های ریاضی شون) رو روی کانال تلگرام گذاشتن . پس درس بخونید تا نفر بعدی شما باشید -
سلام خیلی خسته نباشید.
من خیلی معذرت می خوام بابت این سوال، راستش فیلم های دیگه مثل فیزیک و شیمی هفته ای 3.4 تا میاد رو سیاتريا، اما ریاضی نه. می خواستم دلیلشو بپرسم.
بارم ممنون از شما. -
#تدریس #ریاضی_تجربی جلسه 21- تابع( قسمت پنجم) - قدرمطلق(قسمت اول)
آقای #امینی راد
#تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/26/5526
@alaa_sanatisharif
-
alireza_ysf75 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
#تدریس #ریاضی_تجربی جلسه 21- تابع( قسمت پنجم) - قدرمطلق(قسمت اول)
آقای #امینی راد
#تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/26/5526
@alaa_sanatisharif
چه خوب قدرمطلقم با تابع درس میدن
به نظرم پایه خوندن سخ تر از پیش خوندن
دستتون درد نکنه -
سلام بچه ها میشه راجع به منابع من نظر بدید خوبه یا نه
زیست:الگو
شیمی:خیلی سبز
ریاضی:گاج
ادبیات:موضوعی های نشر الگو+جامع خیلی سبز
دینی:جامع خیلی سبز