مدرسه!! بریم نریم
-
H_R در مدرسه!! بریم نریم گفته است:
@Dr-Rashidi یه سوال اگه دوست دارین جواب بدین...
مدرسه هزینه کلاس کنکور رو از شما چقدر گرفت؟؟؟کل شهریه مدرسه تقریبا ۱۳ میلیون شده
-
سلام به همه ی شما
من خودم از اون دانش آموزایی بودم که مدرسه عادی بودم و از اون مدارسی که نهاییا رو پاس کنی خیلیه
از نظر آموزشی مدرسمون کاملا عادی و بعضی درسا هم صفر تا صدش پای خودت ، یعنی بودن و نبودن از نظر بار علمی تفاوت چندانی نداشت
ولی اصلااا غیرحضوری رو به هیچ دانش آموزی پیشنهاد نمی کنم!!!
مدرسه حتی امتحاناشم مفیده!
مجبورت می کنه بخونی
اون جو مدرسه اون بودن تو کلاس و اون هدف داشتنه
من وقتی زنگای تفریحی این کتابای لقمه مهروماه دستم بود همه مسخرم می کردن!همه ی همکلاسیام حتی دوستام!
ولی سال دوم کنکورم مدرسه نبود و حسرتشو میخوردم چون حتی این مدرسه ای که آموزش کاملی نداشت بهم انگیزه میداد این انگیره که حتی اگه من اولین قبولی پزشکیش هم باشم میشه و این اتفاق میوفته ،حتی از این جا هم میشه تلاش کرد با این شرایط، به دانش اموزای سالای بعد فک می کردم به اونایی که قراره من بشم انگیزشون و با اومدن اسمم اونا هم فک کنن که میتونن ! اونا هم تو همین مدرسه ی داغون با همین امکانات تو همین منطقه محروم میتوننن!
به معلمایی که می گفتن شما هیچی نمیشید هم ثابت کردم که اینطور نیست به اونا هم انگیزه میدیم برای بیشتر درس دادن ، برای بهتر درس دادن!
اون هر روز صبح زود بیدار شدنا ، واقعا اگه مدرسه نبود خودمو با این فکر گول می زدم که شبا بیشتر بیدار میمونم و میخونم
مدرسه به من یاداوری می کرد که این ۱۲ سال تو ابتدایی و متوسطه ها نباید حیف بشه!
اگه مدرسه نبود من عمرا میتونستم تا اخرش ادامه بدم
همون امتحاناشم از هیچی بهتر بود
از اینکه تو خونه باشی و فقط خودت و خودت! -
@S-R-N در مدرسه!! بریم نریم گفته است:
H_R آلا با اینکه خیلی خوبه ولی بعضی از دروس مثل ادبیات رو خیلی پشتیبانی نمیکنه
انشاالله که امسال تو این درس سنگ تموم بزارن و ما رو بی نیاز کنن تو درس ادبیات
-
H_R در مدرسه!! بریم نریم گفته است:
@Dr-Rashidi یه سوال اگه دوست دارین جواب بدین...
مدرسه هزینه کلاس کنکور رو از شما چقدر گرفت؟؟؟کل شهریه مدرسه تقریبا ۱۳ میلیون شده
@Dr-Rashidi
شوخی میکنی -
سلام به همه ی شما
من خودم از اون دانش آموزایی بودم که مدرسه عادی بودم و از اون مدارسی که نهاییا رو پاس کنی خیلیه
از نظر آموزشی مدرسمون کاملا عادی و بعضی درسا هم صفر تا صدش پای خودت ، یعنی بودن و نبودن از نظر بار علمی تفاوت چندانی نداشت
مجبورت می کنه بخونی
من وقتی زنگای تفریحی این کتابای لقمه مهروماه دستم بود همه مسخرم می کردن!همه ی همکلاسیام حتی دوستام!
ولی سال دوم کنکورم مدرسه نبود و حسرتشو میخوردم چون حتی این مدرسه ای که آموزش کاملی نداشت بهم انگیزه میداد این انگیره که حتی اگه من اولین قبولی پزشکیش هم باشم میشه و این اتفاق میوفته ،حتی از این جا هم میشه تلاش کرد با این شرایط، به دانش اموزای سالای بعد فک می کردم به اونایی که قراره من بشم انگیزشون و با اومدن اسمم اونا هم فک کنن که میتونن ! اونا هم تو همین مدرسه ی داغون با همین امکانات تو همین منطقه محروم میتوننن!
به معلمایی که می گفتن شما هیچی نمیشید هم ثابت کردم که اینطور نیست به اونا هم انگیزه میدیم برای بیشتر درس دادن ، برای بهتر درس دادن!
اون هر روز صبح زود بیدار شدنا ، واقعا اگه مدرسه نبود خودمو با این فکر گول می زدم که شبا بیشتر بیدار میمونم و میخونم
از اینکه تو خونه باشی و فقط خودت و خودت!romisa
کاشکی این حرفو از شما نمیشنیدم
الان دودل شدم که برم مدرسه یا نه! -
سلام به همه ی شما
مجبورت می کنه بخونی
از اینکه تو خونه باشی و فقط خودت و خودت!romisa در مدرسه!! بریم نریم گفته است:
سلام به همه ی شما
مجبورت می کنه بخونی
از اینکه تو خونه باشی و فقط خودت و خودت!مرسی واقعا حرفاتون خیلی مفید بود
-
سلام بچها نظرتون راجع به اینکه امسالو غیرحضوری خوند چیه
درضمن من مدرسم زیاد خوب نیس و میتونم بگم تقریبا شاید یک یا دو معلم خوب بیشتر نداشته باشه
حالا چیکار کنم؟؟؟؟
دانش-آموزان-آلاء@N-n-good سلامتی از همه چیز مهمتره
فوقش یه سال دیرتر میریم دانشگاه -
romisa
الان دودل شدم که برم مدرسه یا نه!@Infinitie-A سلامتی از همه چیز مهمتره
-
@Infinitie-A سلامتی از همه چیز مهمتره
Zahra Ansaryfard
خب مگه من گفتم مهم نیست؟
بعدشم مگه هرکی کرونا گرفته،درجا میمیره؟ -
Zahra Ansaryfard
خب مگه من گفتم مهم نیست؟
بعدشم مگه هرکی کرونا گرفته،درجا میمیره؟@Infinitie-A نه هرکی کرونا گرفته نمرده
ولی خدایی نکرده ۱ درصد هم احتمال نمیدی که شاید یکی از اعضای خانوادت و یا خودت اتفاقی بدی براتون بیفته؟
سر سلامتی نمیشه ریسک کرد
و شما با حضورتون در اجتماعات مثل مدرسه امکان داره ناقل باشین! (حق الناس)البته من براتون تصمیم نمیگیرم نظر خودتون مهمه
-
@Infinitie-A نه هرکی کرونا گرفته نمرده
ولی خدایی نکرده ۱ درصد هم احتمال نمیدی که شاید یکی از اعضای خانوادت و یا خودت اتفاقی بدی براتون بیفته؟
سر سلامتی نمیشه ریسک کرد
و شما با حضورتون در اجتماعات مثل مدرسه امکان داره ناقل باشین! (حق الناس)البته من براتون تصمیم نمیگیرم نظر خودتون مهمه
Zahra Ansaryfard حرفه شما درسته ولی مخاطب حرف من شما نیستید
من این حرفارو به کسایی میزنم که بهانه اشون کرونا شده
اینطور که پیداس شما شاید مثلا تو این ۵ ماه از خونه بیرون نرفتی و کاره درستیم کردی ولی من با اونیم که کرونا واسش مهم نیست و هرشب بیرونه و کرونا براش شده بهانه ایی واسه مدرسه نرفتنش!
در ضمن،انسان اگه خودش حواسش به خودش باشه هیچ لزومی نداره کرونا بگیره،اگه من برم مدرسه و حواسم باشه با کسی تماس نداشته باشم،ماسک بزنم،دستکش بزنم،پَ بدنم مرض داره بیاد کرونا بگیره؟! -
Zahra Ansaryfard حرفه شما درسته ولی مخاطب حرف من شما نیستید
من این حرفارو به کسایی میزنم که بهانه اشون کرونا شده
اینطور که پیداس شما شاید مثلا تو این ۵ ماه از خونه بیرون نرفتی و کاره درستیم کردی ولی من با اونیم که کرونا واسش مهم نیست و هرشب بیرونه و کرونا براش شده بهانه ایی واسه مدرسه نرفتنش!
در ضمن،انسان اگه خودش حواسش به خودش باشه هیچ لزومی نداره کرونا بگیره،اگه من برم مدرسه و حواسم باشه با کسی تماس نداشته باشم،ماسک بزنم،دستکش بزنم،پَ بدنم مرض داره بیاد کرونا بگیره؟!@Infinitie-A ببین الان وضعیت اینجا خیلی بده
خوزستان به این گرما باید ماسک و دستکش زد اصلا نمیشه از گرما خفه شدیم با ماسکدستکش که بدتره
الان جوری ک نه آنلاین خوبه نه رفتن به مدرسه و موندیم بین دو راهی بریم مدرسه با کلی ترس؟بمونیم خونه و خودمون بخونیم ک راهش سختتر:( -
@Infinitie-A ببین الان وضعیت اینجا خیلی بده
خوزستان به این گرما باید ماسک و دستکش زد اصلا نمیشه از گرما خفه شدیم با ماسکدستکش که بدتره
الان جوری ک نه آنلاین خوبه نه رفتن به مدرسه و موندیم بین دو راهی بریم مدرسه با کلی ترس؟بمونیم خونه و خودمون بخونیم ک راهش سختتر:(فاطمه موسوی 0 من شما رو نمیدونم،من خودمم اهوازیم،اگه پایه دوازدهم میرید مثل من که من خودم نمیرم،مگر یه سری درسای خاص،ولی اگه پایه های دیگه هستید،خب آلا که هست،اصلا آلا برای همین اینجا هست که بتونه درسی رو که دانش آموز تو مدرسه نفهمیده اینجا بتونه بفهمه،خب دیگه نگرانی و ترس نداره!
-
فاطمه موسوی 0 من شما رو نمیدونم،من خودمم اهوازیم،اگه پایه دوازدهم میرید مثل من که من خودم نمیرم،مگر یه سری درسای خاص،ولی اگه پایه های دیگه هستید،خب آلا که هست،اصلا آلا برای همین اینجا هست که بتونه درسی رو که دانش آموز تو مدرسه نفهمیده اینجا بتونه بفهمه،خب دیگه نگرانی و ترس نداره!
@Infinitie-A هم شهری هستیم
نه من ورودی یازدهم
اخه نگرانی داره هنوز هیچی مشخص نیست
خبر درستی نمیدن -
romisa
الان دودل شدم که برم مدرسه یا نه!@Infinitie-A در مدرسه!! بریم نریم گفته است:
romisa
الان دودل شدم که برم مدرسه یا نه!پستتو الان دیدم
از نظر سلامتی، واقعا نمی دونم چی بگمولی حداقل بعضی روزاشو با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برای جبران کمبود انگیزه برید اگه امکانش هست
آخه من فک می کردم منظورشون از غیرحضوری کلا کلاس کنکوره و حذف مدرسه که به عقیده ی شخصی خودم اشتباهه