تخمدان
-
@m-sina نه من کاری به تخمدان ندارم نیگاه داخله شکله انگار زائده های شیپوره از تخمدان جداست یعنی اصلا وصل نیستن خو این اوسیت ثانویه رو چجور میگیره؟
دریا دریایی در تخمدان گفته است:
@m-sina نه من کاری به تخمدان ندارم نیگاه داخله شکله انگار زائده های شیپوره از تخمدان جداست یعنی اصلا وصل نیستن خو این اوسیت ثانویه رو چجور میگیره؟
حتی ممکنه اووسیت به اون کوچیکی، بیوفته بیرون و اصلا شیپور نتونه ببلعه اووسیت رو !!!!!
-
دریا دریایی میتونم یه سوال بپرسم؟
-
دریا دریایی میتونم یه سوال بپرسم؟
@m-sina خواهش میکنم
-
@m-sina خواهش میکنم
-
@m-sina در تخمدان گفته است:
@m-sina خواهش میکنم
شما کنکور 99 دادی؟
درصدات چند شد😂😁این از اون سوالاست که هم اینجا جواب بدم اسپم میشه و هم اینکه هنوز نتیجه ها اعلام نشده 😅
-
@m-sina در تخمدان گفته است:
@m-sina خواهش میکنم
شما کنکور 99 دادی؟
درصدات چند شد😂😁این از اون سوالاست که هم اینجا جواب بدم اسپم میشه و هم اینکه هنوز نتیجه ها اعلام نشده 😅
دریا دریایی اولا چرا بایذ اسپم بشی؟ مگه حرامه؟
دوما مگه خودت درصدت رو حساب نکردی؟ 😐🤨🤔 -
Bio
جدی اگه این شکلیه پس چجوری اوسیت رو میگیرن؟دریا دریایی غزاله خانوم سوالتون واقعا جالبه، چون دیروز دقیقا همین سوال برای من پیش اومد و جوابشو پیدا کردم.
بر اساس مطالعاتی که انجام شده 98 درصد. تخمک ها وارد لوله فالوپ میشن:
1.پس همه تخمک ها موفق به ورود نمی شن.
2.سازوکار خاصی برای شناسایی و ورود هست که حتی اگه یه تخمدان و لوله فالوپ سمت مقابلش رو حذف کنیم باز هم نسبتا به آسانی باردار شده و صاحب چندین بچه شدم.
3.این شکل یه یکمی، خیلی کم مبالغه هم داره ولی واقعیت همینه همین شکلیه! -
دریا دریایی غزاله خانوم سوالتون واقعا جالبه، چون دیروز دقیقا همین سوال برای من پیش اومد و جوابشو پیدا کردم.
2.سازوکار خاصی برای شناسایی و ورود هست که حتی اگه یه تخمدان و لوله فالوپ سمت مقابلش رو حذف کنیم باز هم نسبتا به آسانی باردار شده و صاحب چندین بچه شدم.
3.این شکل یه یکمی، خیلی کم مبالغه هم داره ولی واقعیت همینه همین شکلیه!Bio ممنونم 🌷
-
Bio ممنونم 🌷
دریا دریایی خواهش:grinning_face_with_sweat:
-
دریا دریایی غزاله خانوم سوالتون واقعا جالبه، چون دیروز دقیقا همین سوال برای من پیش اومد و جوابشو پیدا کردم.
3.این شکل یه یکمی، خیلی کم مبالغه هم داره ولی واقعیت همینه همین شکلیه!دریا دریایی غزاله خانوم سوالتون واقعا جالبه، چون دیروز دقیقا همین سوال برای من پیش اومد و جوابشو پیدا کردم.
3.این شکل یه یکمی، خیلی کم مبالغه هم داره ولی واقعیت همینه همین شکلیه!کدوم سوال؟ کدوم شکل؟