اووگونی
-
@m-sina
خوب این درسته اما تا زمان جنینی بعد جنینی اووگونی وجود نداره -
دریا دریایی میوز یعنی چی الان؟!
تقسیم پیاز
H_R -
@m-sina
خوب این درسته اما تا زمان جنینی بعد جنینی اووگونی وجود نداره -
دریا دریایی در اووگونی گفته است:
@m-sina
خوب این درسته اما تا زمان جنینی بعد جنینی اووگونی وجود ندارههنوزم متوجه نشدی
اگه آیدی تلگرام داری بده اونجا توی ویس بگم شاید بهتر باشه@m-sina
نه متاسفانه تلگرام ندارم -
دریا دریایی سوال چیه ؟؟؟
-
دریا دریایی سوال چیه ؟؟؟
H_R والا خودمم هنوز نفهمیدم مشکلشون سر چیه
-
آها سوال رو متوجه شدم خب فک کنم این چرخه میتوز و اووگونی ادامه داره تا زمان تولد برسه و این فرایند متوقف بشه بعد هم نمیشه همه اووگونی هایی که تولید میشه میتوز بده که اینجور تخمدان دیگه نداریم که و فقط یاخته فولیکولی میمونه
-
آها سوال رو متوجه شدم خب فک کنم این چرخه میتوز و اووگونی ادامه داره تا زمان تولد برسه و این فرایند متوقف بشه بعد هم نمیشه همه اووگونی هایی که تولید میشه میتوز بده که اینجور تخمدان دیگه نداریم که و فقط یاخته فولیکولی میمونه
منظورت از اینکه با این اتفاق تخمدان نداریم، چیه؟
مگه تخمدان به معنی داشتن اووگونیه؟ -
منظورت از اینکه با این اتفاق تخمدان نداریم، چیه؟
مگه تخمدان به معنی داشتن اووگونیه؟@m-sina نه همش که اووگونی نیست ولی خب یه مقداری هم باید اووگونی های (خودمونی بگم غیر فعال باشه دیگه)