جذب🥺
-
من خوندم که غلظت کلسیم بیرون سلول بیشتر از غلظت کلسیم درون سلوله خوب با توجه به این موضوع کلسیم وقتی انتقال فعال داره که بخواد از سلول خارج شه(برخلاف شیب غلظت)و ما می خونیم جذب کلسیم با انتقال فعاله پس وقتی از سلول پوششی وارد رگ میشه (خروج از سلول پوششی)رو جذب در نظر گرفتیم در عین حال می بینیم نوشته شده جذب ب دوازده با اندوسیتوزه و این یعنی ورود به سلول پوششی جذب به حساب میاد یا قسمت دیگه نوشته شده جذب چربی با انتشاره(ورود به سلول پوششی جذب به حساب اومده)
خوب با این حساب بالاخره جذب از وقتیه که وارد سلول پوششی میشه یا از وقتی که از سلول پوششی خارج میشه؟
همیار
تجربیا -
من خوندم که غلظت کلسیم بیرون سلول بیشتر از غلظت کلسیم درون سلوله خوب با توجه به این موضوع کلسیم وقتی انتقال فعال داره که بخواد از سلول خارج شه(برخلاف شیب غلظت)و ما می خونیم جذب کلسیم با انتقال فعاله پس وقتی از سلول پوششی وارد رگ میشه (خروج از سلول پوششی)رو جذب در نظر گرفتیم در عین حال می بینیم نوشته شده جذب ب دوازده با اندوسیتوزه و این یعنی ورود به سلول پوششی جذب به حساب میاد یا قسمت دیگه نوشته شده جذب چربی با انتشاره(ورود به سلول پوششی جذب به حساب اومده)
خوب با این حساب بالاخره جذب از وقتیه که وارد سلول پوششی میشه یا از وقتی که از سلول پوششی خارج میشه؟
همیار
تجربیاNila YS سلام
کجا گفته آندوسیتوز برای کلسیمه؟!
تو چه صفحه ایی از کتاب؟ -
جذب یعنی ورود به سلول پوششی و بعد از اون ورود به خون یا لنف
https://forum.alaatv.com/post/1425994
اینجا رو بخونید🌷 -
Nila YS سلام
کجا گفته آندوسیتوز برای کلسیمه؟!
تو چه صفحه ایی از کتاب؟ -
جذب یعنی ورود به سلول پوششی و بعد از اون ورود به خون یا لنف
https://forum.alaatv.com/post/1425994
اینجا رو بخونید🌷دریا دریایی سلام ممنون بله ولی من مشکلم اینجاس که وقتی خود کتاب گفته جذب کلسیم با انتقال فعاله یعنی خروج از سلول پوششی رو جذب در نظر گرفته و وقتی صراحتا گفته جذب ب دوازده با اندوسیتوزه ورود به سلول پوششی پرز رو جذب در نظر گرفته
-
دریا دریایی سلام ممنون بله ولی من مشکلم اینجاس که وقتی خود کتاب گفته جذب کلسیم با انتقال فعاله یعنی خروج از سلول پوششی رو جذب در نظر گرفته و وقتی صراحتا گفته جذب ب دوازده با اندوسیتوزه ورود به سلول پوششی پرز رو جذب در نظر گرفته
Nila YS اهاااا
فهمیدم چی میگی
این سوالتون تا الان چند بار تو انجمن مطرح شده!
یه سرچ بزنید تو انجمن جوابت رو پیدا میکنی
والا ما به این نتیجه رسیدیم که کتاب اینجا یه سوتی داده،و به قول یکی از عزیزان طراح میاد یه جور بهت میفهمونه که دقیقا کدام جذب منظورشه -
دریا دریایی سلام ممنون بله ولی من مشکلم اینجاس که وقتی خود کتاب گفته جذب کلسیم با انتقال فعاله یعنی خروج از سلول پوششی رو جذب در نظر گرفته و وقتی صراحتا گفته جذب ب دوازده با اندوسیتوزه ورود به سلول پوششی پرز رو جذب در نظر گرفته
این جذب کلسیمی که میگید مال فصل عصبی هست یا گوارش؟
-
این جذب کلسیمی که میگید مال فصل عصبی هست یا گوارش؟
دریا دریایی اینکه انتقال فعاله تو فصل گوارشه گفتار ۳