محاسبه ی تایم مطالعه
-
من یه سوالی ذهنمو مدتیه در گیر خودش کرده
آیا کار هایی مثل بلند شدن از روی کتاب برای آوردن مداد یا مثلا گشتن در دیکشنری و سایت برای یافتن جواب سوالات درسی یا مثلا.... جزو ساعت مطالعه باید درنظرشون بگیریم؟
چون من هر کاری میکنم،ساعت مطالعه ام از 5 ساعت بیشتر نمیشه. حس میکنم باید این هارو هم در نظر داشتع باشیم؟
دریا دریایی تجربیا نظر شما چیه؟ -
بله ی کتابی خونده بودم حتی خوابتون بیاد وسط درس خوندن و یکم بخوابین بعد با انرزی بخونین اون خوابم جز مطالعه محسوب میشه درضمن ساعت مطالعه زیاد مهم نیس کیفیت درس خوندن مهمه
-
من خودم اینکارا رو نمی کردم چون هی حواسم پرت این میشد که ساعت کی شروع کردم کی تمام کردم چند دقیقه رفتم ناهار و ....
و همینا باعث حواس پرتیم میشد.سر همین دیگه ماه های آخر تایم نگرفتم -
من یه سوالی ذهنمو مدتیه در گیر خودش کرده
آیا کار هایی مثل بلند شدن از روی کتاب برای آوردن مداد یا مثلا گشتن در دیکشنری و سایت برای یافتن جواب سوالات درسی یا مثلا.... جزو ساعت مطالعه باید درنظرشون بگیریم؟
چون من هر کاری میکنم،ساعت مطالعه ام از 5 ساعت بیشتر نمیشه. حس میکنم باید این هارو هم در نظر داشتع باشیم؟
دریا دریایی تجربیا نظر شما چیه؟ -
بهتره این کارها رو بین درس خوندن انجام ندین
ولی جزء ساعت مطالعهی مفیدتون نیست
و اینکه بیشتر روی کیفیت مطالعه تمرکز کنید
شاید یه نفر ۸ ساعت مطالعه داشته باشه
ولی در مقایسه با کسی که ۵ ساعت مطالعه کرده
بازده کمتری داشته باشه چون کیفیت مطالعه اش کمتر بوده
@m-sina -
بله ی کتابی خونده بودم حتی خوابتون بیاد وسط درس خوندن و یکم بخوابین بعد با انرزی بخونین اون خوابم جز مطالعه محسوب میشه درضمن ساعت مطالعه زیاد مهم نیس کیفیت درس خوندن مهمه
Morteza Khodaie در محاسبه ی تایم مطالعه گفته است:
عه چه جالب!
یعنی مثلا رتبه های برتر که حدود 12 ساعت میخونن حتی خواب هم حساب میکنن؟ 😂 -
Morteza Khodaie در محاسبه ی تایم مطالعه گفته است:
عه چه جالب!
یعنی مثلا رتبه های برتر که حدود 12 ساعت میخونن حتی خواب هم حساب میکنن؟ 😂@m-sina اونو دیگه اطلاع ندارم :face_with_tears_of_joy: