کافه ی نقدِ قند
-
ramses kabir در کافه ی نقدِ قند گفته است:
@mahta-kamali یعنی ادم ها رو نباید از روی حرفایی که میزنن بشناسی آدما رو، رو کارایی که انجام میدن میشه شناخت
یعنی جامعه ی ما
که بعضیا میگن بیت المال مال مردمه
ولی خودشون بیشتر از تموم ادما براش هرس میخورناین جمله هارو از کجا برداشتین؟؟؟
@mahta-kamali بعضا از
کتابا
اونایی رو که خوندم جمله های نابشونو یه جا جمع میکنم
بعضیاشون هم دستنویسن -
واقعا؟؟
@دانش-آموزان-آلاءramses kabir در کافه ی نقدِ قند گفته است:
واقعا؟؟
@دانش-آموزان-آلاءاگه این جمله رو نویسنده این کتاب نوشته باید بگم که این نویسنده ، نویسنده ای بیش نیس
وگرنه هیچ دختری با تعریف و تمجید رام نمیشه
این جمله تو رمان ها به واقعیت تبدیل میشه -
فقط نمیدونم چی بگم .... -
واقعا؟؟
@دانش-آموزان-آلاءاگه این جمله رو نویسنده این کتاب نوشته باید بگم که این نویسنده ، نویسنده ای بیش نیس
وگرنه هیچ دختری با تعریف و تمجید رام نمیشه
این جمله تو رمان ها به واقعیت تبدیل میشه@mahta-kamali هیچ دختری هم نع
چون مشکل اینجاست که توی بعضی از خونواده ها جایی که باید همه جوره نیاز فرد تامین بشع تعریف نشده
و افراد این خونواده ها تعریف و تمجید و یا تشویقی دریافت نکردن و تا کسی باهاشون این رفتار رو میکنه دست و دلشون میلرزه و با خودشون میگن که چرا این فرد باید برخلاف بقیه با من رفتار کنه
البته کمبود محبت واقعیت غم انگیزیه که فقط مختص خانم ها نیست،خیلی از مرد ها هم اینطور هستن که منتظر کوچیک ترین توجه ان تا برای خودشون سو تفاهمی پیش بیارن -
@mahta-kamali هیچ دختری هم نع
چون مشکل اینجاست که توی بعضی از خونواده ها جایی که باید همه جوره نیاز فرد تامین بشع تعریف نشده
و افراد این خونواده ها تعریف و تمجید و یا تشویقی دریافت نکردن و تا کسی باهاشون این رفتار رو میکنه دست و دلشون میلرزه و با خودشون میگن که چرا این فرد باید برخلاف بقیه با من رفتار کنه
البته کمبود محبت واقعیت غم انگیزیه که فقط مختص خانم ها نیست،خیلی از مرد ها هم اینطور هستن که منتظر کوچیک ترین توجه ان تا برای خودشون سو تفاهمی پیش بیارنramses kabir نه نه خیلی هم ربطی به دریافت محبت از طرف خانواده نداره
طرز تربیت خیلی مهمه -
N در کافه ی نقدِ قند گفته است:
ramses kabir اصلا این طور نیست
مطمئنا یه آقا هیچوقت نمیتونه ذهن یه خانمو بخونه پس به نظرم کلا جمله قابل اعتماد نیست
ولی آقایون مغرور بعد از هر جمله تعریف و تمجید فک میکنن دل طرف مقابلو بردن و تموم شده
در حالی که ذات خانم ها مهربانی و احترام به دیگرانه شاید همین احترام و تشکر بعد از تعریف و تمجید باعث میشه طرف مقابل هرطور دوس داره فک کنه
ازطرفی جناب آستن از زمانی حرف میزنن که قوانین خشک و یکطرفه مسیحیت برای آقایون در اروپا رایج بوده یه طورایی دختر ها راهی جز ازدواج نداشتن بین بد و بدتر یکیو انتخاب میکردن خب مجبور بودن همش چشمشون پی مقایسه بین ثروت و ادب و... یه مرد باشهآقایون نمی تونن ذهن خانوما رو بخونن اونوقت خانوما میتونن؟؟؟؟
-
ramses kabir نه نه خیلی هم ربطی به دریافت محبت از طرف خانواده نداره
طرز تربیت خیلی مهمه@mahta-kamali من افراد زیادی رو میشناسم که خونوادشون بسیار خونواده ای فرهیخته ای هستن اما شخصیت فرد به تربیت خونوادگیش نرفته
مثال پسر نوح که پدرش با اینکه پیامبر بود اما عاقبتش در طوفان غرق شد
در روانشناسی میگن که شخصیت تو اکسیری از شخصیت ۵ نفری هست که تو باهاشون نشست و برخاست میکنی
متاسفانه برخی از افراد هم با داشتن دوستان ناسالم و برقراری ارتباط با این افراد به طوری که رفتار دوستاشون به رفتار این افراد اثر گذاشته دچار این اختلالات میشن -
N در کافه ی نقدِ قند گفته است:
ramses kabir اصلا این طور نیست
مطمئنا یه آقا هیچوقت نمیتونه ذهن یه خانمو بخونه پس به نظرم کلا جمله قابل اعتماد نیست
ولی آقایون مغرور بعد از هر جمله تعریف و تمجید فک میکنن دل طرف مقابلو بردن و تموم شده
در حالی که ذات خانم ها مهربانی و احترام به دیگرانه شاید همین احترام و تشکر بعد از تعریف و تمجید باعث میشه طرف مقابل هرطور دوس داره فک کنه
ازطرفی جناب آستن از زمانی حرف میزنن که قوانین خشک و یکطرفه مسیحیت برای آقایون در اروپا رایج بوده یه طورایی دختر ها راهی جز ازدواج نداشتن بین بد و بدتر یکیو انتخاب میکردن خب مجبور بودن همش چشمشون پی مقایسه بین ثروت و ادب و... یه مرد باشهآقایون نمی تونن ذهن خانوما رو بخونن اونوقت خانوما میتونن؟؟؟؟
Bio خیر نمیتونن خام ها خیلی پیچیده هستن
و همین که یه آقا فک کنه با تعریف و تمجید تونسته اون خانم طرف مقابل و جذب کنه یعنی کاملا در اشتباهه واصلا نمیتونه بفهمه چی تو ذهن خانم میگذره -
و همین که یه آقا فک کنه با تعریف و تمجید تونسته اون خانم طرف مقابل و جذب کنه یعنی کاملا در اشتباهه واصلا نمیتونه بفهمه چی تو ذهن خانم میگذرهMahdyer Mahdavi من میگم هیچ کدوم نمی تونن!
-
و همین که یه آقا فک کنه با تعریف و تمجید تونسته اون خانم طرف مقابل و جذب کنه یعنی کاملا در اشتباهه واصلا نمیتونه بفهمه چی تو ذهن خانم میگذرهاین پست پاک شده! -
ولی من میگم هم اقایون هم خانوما هر دو میتونن ذهن همو بخونن
-
Bio ramses kabir
منکر حرفاتون نیستم فقط مطمئنم خانوما پیچیده تر از آقایونن
این و تنها من نمیگم -
Bio ramses kabir
منکر حرفاتون نیستم فقط مطمئنم خانوما پیچیده تر از آقایونن
این و تنها من نمیگمMahdyer Mahdavi چه ربطی داره؟مگه پیچیدگی به جنسیته؟
-
البته کمبود محبت واقعیت غم انگیزیه که فقط مختص خانم ها نیست،خیلی از مرد ها هم اینطور هستن که منتظر کوچیک ترین توجه ان تا برای خودشون سو تفاهمی پیش بیارنramses kabir در کافه ی نقدِ قند گفته است:
البته کمبود محبت واقعیت غم انگیزیه که فقط مختص خانم ها نیست،خیلی از مرد ها هم اینطور هستن که منتظر کوچیک ترین توجه ان تا برای خودشون سو تفاهمی پیش بیارنبه خانواده بستگی نداره به میزان شناخت طرف از خودش بستگی داره!
اون کسی هم که خانوادش خیلیییی بهش اهمیت میدن نمیشه منکر این بشه تا حالا از کسی خوشش نیمده!
بستگی به این داره که طرف به اون حس بها بده یا هدفش رو ارجعیت قرار بده -
Mahdyer Mahdavi چه ربطی داره؟مگه پیچیدگی به جنسیته؟
Bio روحیات خانم ها با آقایون متفاوته پس افکارشونم متفاوته
پس در مواجه با یه حرفی که بهشون زده میشه هم واکنش متفاوتی نشون میدن -
البته کمبود محبت واقعیت غم انگیزیه که فقط مختص خانم ها نیست،خیلی از مرد ها هم اینطور هستن که منتظر کوچیک ترین توجه ان تا برای خودشون سو تفاهمی پیش بیارنبه خانواده بستگی نداره به میزان شناخت طرف از خودش بستگی داره!
اون کسی هم که خانوادش خیلیییی بهش اهمیت میدن نمیشه منکر این بشه تا حالا از کسی خوشش نیمده!
بستگی به این داره که طرف به اون حس بها بده یا هدفش رو ارجعیت قرار بدهMono این کاملا درسته
اما
کسی که کمبود محبت دیده
بیشتر از همه دارای این احساساته -
پس در مواجه با یه حرفی که بهشون زده میشه هم واکنش متفاوتی نشون میدنMahdyer Mahdavi در کافه ی نقدِ قند گفته است:
پس در مواجه با یه حرفی که بهشون زده میشه هم واکنش متفاوتی نشون میدنبله حق با شماست!
-
Mono این کاملا درسته
اما
کسی که کمبود محبت دیده
بیشتر از همه دارای این احساساتهramses kabir در کافه ی نقدِ قند گفته است:
Mono این کاملا درسته
اما
کسی که کمبود محبت دیده
بیشتر از همه دارای این احساساتهعارع به نسبت میشه گفت
-
Mono این کاملا درسته
اما
کسی که کمبود محبت دیده
بیشتر از همه دارای این احساساتهramses kabir در کافه ی نقدِ قند گفته است:
Mono این کاملا درسته
اما
کسی که کمبود محبت دیده
بیشتر از همه دارای این احساساتهولی از یه جایی به بدی وقتی محبت نبینی نسبت به همه چی سرد میشی یه جورایی دیگه همه چی تموووووم
وقتی به این حد برسه دیگه برگشت نداره این محبت حالا هرچقدم تلاش کنن -
Mono این کاملا درسته
اما
کسی که کمبود محبت دیده
بیشتر از همه دارای این احساساتهعارع به نسبت میشه گفت
Mono و من بهت پیشنهاد میکنم که در مورد شخصیت مهر طلب هم مطالعه کنی
چون زیاده نمیرسم همشو اینجا بنویسم