اووسیت ثانویه در انتظار اسپرم
-
میدونیم روز 14 ام اووسیت ثانویه میاد تو لوله فالوپ و (نهایتا) دو روز میتونه بدون اسپرم زندگیشو سپری کنه.
در روز 16 ام که اسپرم نیومد، باید اووسیت حالا تا روز 28 ام صبر کنه که با قاعدگی از رحم خارج بشه؟
یعنی از 16 ام تا 28 ام باید منتظر قاعدگی باشه یا اینکه بلافاصله قاعدگی بعد از نیومدن اسپرم رخ میده؟ -
میدونیم روز 14 ام اووسیت ثانویه میاد تو لوله فالوپ و (نهایتا) دو روز میتونه بدون اسپرم زندگیشو سپری کنه.
در روز 16 ام که اسپرم نیومد، باید اووسیت حالا تا روز 28 ام صبر کنه که با قاعدگی از رحم خارج بشه؟
یعنی از 16 ام تا 28 ام باید منتظر قاعدگی باشه یا اینکه بلافاصله قاعدگی بعد از نیومدن اسپرم رخ میده؟@m-sina این تو کتاب نیست ولی تو بعضی فیلما گفته من همین الان که گفتی بنظرم سوال خوبی بود رفتم یه فیلم دیدم میگفت اگه لقاح رخ نده تا اون موقع ،اووسیت تو دیواره رحم فک کنم حل میشه بعد با قاعدگی بعدی از بدن دفع میشه
-
یعنی از 16 ام تا 28 ام باید منتظر قاعدگی باشه یا اینکه بلافاصله قاعدگی بعد از نیومدن اسپرم رخ میده؟ -
@m-sina این تو کتاب نیست ولی تو بعضی فیلما گفته من همین الان که گفتی بنظرم سوال خوبی بود رفتم یه فیلم دیدم میگفت اگه لقاح رخ نده تا اون موقع ،اووسیت تو دیواره رحم فک کنم حل میشه بعد با قاعدگی بعدی از بدن دفع میشه
@Z-H-Z در اووسیت ثانویه در انتظار اسپرم گفته است:
@m-sina این تو کتاب نیست ولی تو بعضی فیلما گفته من همین الان که گفتی بنظرم سوال خوبی بود رفتم یه فیلم دیدم میگفت اگه لقاح رخ نده تا اون موقع ،اووسیت تو دیواره رحم فک کنم حل میشه بعد با قاعدگی بعدی از بدن دفع میشه
اها ممنونم. از چه فیلم آموزشی دیدین؟ کدوم استاد؟ چون من خیلی از این سوالای عجیب به ذهنم خطور میکنه و هیچکی کتاب های دانشگاهی رو نخونده که بتونه کمکم کنه
-
@m-sina خب اگه اینطوری باشه کلا چرخه دوره جنسی بهم میریزه میشه هر 16 روز یه بار به نظرم این طور نیست ینی میمونه روز 28 با قاعدگی بعدی از بدن دفع بشه مگه اینکه اختلالی رخ بده که 16 15 روز قاعدگی رخ بده و طبق گفته شما اووسیت خارج شه
-
@Z-H-Z در اووسیت ثانویه در انتظار اسپرم گفته است:
اها ممنونم. از چه فیلم آموزشی دیدین؟ کدوم استاد؟ چون من خیلی از این سوالای عجیب به ذهنم خطور میکنه و هیچکی کتاب های دانشگاهی رو نخونده که بتونه کمکم کنه
@m-sina نه فیلم دبیران نبود وقتی سرچ کنی از اون عملی که توی بدن انجام میشه واست فیلم میاد نمیدونم چجوری بگم
این سایت بود و آخرش اون رو میگه
https://niniplus.com/post/1744-ovulation -
یعنی از 16 ام تا 28 ام باید منتظر قاعدگی باشه یا اینکه بلافاصله قاعدگی بعد از نیومدن اسپرم رخ میده؟سلام نگاه رحم اسیدی هست و اسپرم هم وقتی وارد شد خیلیاش ازبین میره شاید چند تا می تونن خودشونو برسونن به اووسیت ثانویه اگربود درحالت طبیعی لقاح اتفاق می افتد اگر نه اسپرمم بعد از اون نابود میشه چون تاحدی می تونه غذاشو تامین کنه برا همین نابود میشه و قاعدگی درش بافت هست و خون بیشتر ایناس بافت چون خون تو رگه دیگه رگم بافت سنگ فرشی تک لایه هست اینم تخریب میشه
-
@m-sina نه فیلم دبیران نبود وقتی سرچ کنی از اون عملی که توی بدن انجام میشه واست فیلم میاد نمیدونم چجوری بگم
https://niniplus.com/post/1744-ovulation@Z-H-Z در اووسیت ثانویه در انتظار اسپرم گفته است:
https://niniplus.com/post/1744-ovulationخیلی ممنون گرفتم چیشد
اگه سوالی داشتی منشنم کن، خوشحال میشم کمکت کنم