درسای دهم انسانی
-
سلام بچه ها برا یه دهم انسانی چ استادایی از الا وبرای کدوم کتاب فیلم نگاه کنه؟وهمینطور چ کتابای کمک درسی بگیره؟؟
-
سلام
برای ریاضی من خودم با استاد امینی راد جلو میرم و راضیم تاثیر ریاضی رو اصلا دست کم نگیرید و همین سال اول به فکر تقویتش بیوفتید
برای عربی دوستان پیشنهاد های زیادی دادن،سه تا معلم عربی داره آلا با هر کدوم که راحت تر بودین با همون پیش برین،هیچ وقت عربی رو دست کم نگیرین بخصوص انسانیا
مرور،مرور،مرور
زبان هم که استاد عزتی هستن نکات مهمی رو میگن و هر سه سالو پوشش میدن
ادبیات هم فیلم های استاد سبطی رو من گوش دادم و عالی هستن،استاد صادقی هم هستن هم برا علوم و فنون هم فارسیفیلم های آلاء برای انسانیا فقط همیناس،جای خالی منطق و فلسفه واقتصاد کاااملا حس میشه،امیدوارم در آینده فکری هم برای این درسای ما بکنین،با سپاس از آلای عزیز،بچه های انجمن که خیلی به من کمک میکنن،و ارزوی موفقیت برای همه
-
کتاب کمک درسی هم با توجه به اینکه شخصیت ها متفاوته و سطح فهم افراد،بنظرم به سایت چی بخونم مراجعه کنن و نمونه کتاب ها رو مطالعه کنن هر کدوم رو که باهاش ارتباط برقرارکردن بخرن
برای من ریاضی،اقتصاد،زبان چون خیلی حیاتی بودن از همون سال اول خریدم ولی بقیه رو گذاشتم واسه دوازدهم و فقط با آلا پیش رفتم
هرکسی فرق میکنه ممکنه من تویه چیز ضعیف باشم ولی شما نباشین ، بهتره از همون سال اول به فکر تقویت درساتون باشین -
کتاب کمک درسی هم با توجه به اینکه شخصیت ها متفاوته و سطح فهم افراد،بنظرم به سایت چی بخونم مراجعه کنن و نمونه کتاب ها رو مطالعه کنن هر کدوم رو که باهاش ارتباط برقرارکردن بخرن
برای من ریاضی،اقتصاد،زبان چون خیلی حیاتی بودن از همون سال اول خریدم ولی بقیه رو گذاشتم واسه دوازدهم و فقط با آلا پیش رفتم
هرکسی فرق میکنه ممکنه من تویه چیز ضعیف باشم ولی شما نباشین ، بهتره از همون سال اول به فکر تقویت درساتون باشینYARA A خیـــــلی ممنونم
-
YARA A خیـــــلی ممنونم