امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
راه ابریشم آلاء چی هست؟
-
خیلی از شما دانش آموزان و میشه گفت داوطلبان شرکت در کنکور از ما سوال می کنید که راه ابریشم دقیقا چی هست؟
اما جواب ما به این سوالآلاء، به پشتوانه سال ها فعالیت تخصصی در حوزه آموزش آنلاین ایران و تکیه بر تحلیل روند یادگیری مخاطبان خود، مسیری منحصربهفرد، هدفمند و منسجم به نام راه ابریشم طراحی کرد تا شما به عنوان یک آلایی با اطمینان خاطر و سرعتی بالاتر، فرسنگ به فرسنگ به هدف خودت نزدیک بشی.
راه ابریشم برای همه دروس اختصاصی رشته ریاضی و تجربی تدارک دیده شدهقبل از اینکه بخوام از جزئیات طرح بگم چند مورد ضروری و تاثیر گذار در نتیجه کنکور شما رو میگم :
- اینکه شما بتونید برای سال تحصیلی و بازه زمانی که تا کنکور دارید دید داشته باشید که قراره در هر برحه زمانی چیکار کرده باشید، و گام های بعدیتون چی خواهد بود، این بهتون نظم ذهنی میده، تا بتونید با خیال راحت تر مسیرتون رو پیش ببرید (برنامه ریزی)
- یک منبع آموزشی غنی داشته باشید که خیالتون راحت باشه که اصل مطلب رو خوب یادگرفتی، حدا الامکان در زمان کوتاه تر . (منبع آموزشی غنی)
- آنچه که آموختی رو بتونی استفاده کنی و هر جا که مشکلی داشتی، رجوع کنی به یه جواب مطمئن و اطمینان بخش (تست زنی و منبع کمک آموزشی و تستی)
- بتونی ارزیابی کنی که آموخته هات و تمرین هایی که کردی رو تو زمان مقرر هم می تونی به کار بگیری یا نه؟ (آزمون و تحلیل آزمون)
- مرور داشته باشی تا مطالب تو حافظه بلند مدتت نقش زیبای تسلط رو بگیرن:)
%(#ff0000)[حالا بریم سراغ جزئیات راه ابریشم]
%(#ff0000)[برنامه راهبردی راه ابریشم آلاء]
حتما شنیدین که میگن هدف بزرگِت رو خورد کن به هدف های کوچیک تر
ما هم تو برنامه ریزی راه ابریشم، رسیدن به مقصد نهایی کنکور رو خورد کردیم به فرسنگ های کوچیک تراین فرسنگ ها بسیار دقیق و منسجم تا روز کنکور چیده شده و تا رسیدن به هدفت یعنی موفقیت در آزمون سراسری میتونی بهش تکیه کنی
بطور معمولتمام آزمون های آزمایشی از منظر بودجه بندی، هم پوشانی بالایی دارند
و شما در راه ابریشم نیز میتوانید تاحدود زیادی به بودجه بندی آزمون های دورهای خودتون
هم برسید .
فرسنگ های راه ابریشم سه هفتهای است و مطابقت بالایی با %(#ff0000)[آزمون گزینه دو] خواهد داشت .
%(#ff0000)[منبع آموزشی غنی]
حتما شما هم می دونید که طی چند سال گذشته دوره های صفرتا صد آلاء به عنوان درسنامه و منبع آموزشی کامل و جامع ضبط شدن، که تمام مباحث مختلف رو از جنبه ها مختلف بررسی کرده و به دور از حاشیه مفاهیم رو به خوبی جا انداخته%(#ff0000)[اما شما تو راه ابریشم نیاز به دیدن صفرتا صدها ندارید!]
راه ابریشم یه محتوای فقط آموزشی نیست و هدفش دربر گرفتن تمام مراحل فرآیند یادگیری هست
در مرحله آموزش و ادراک این دوره، درسنامه ای هم تراز و هم سطح با صفرتاصدها آماده کردیم که همون مطالبِ عمیق، مفهومی و غنی رو در زمانی به مراتب کمتر یاد بگیرید چی از این بهتر- می تونی به دوره های رایگان مدرس های راه ابریشم مراجعه کنی وسبک تدریسشون رو ببینی
علاوه بر این پیله های آموزشی ویژه ای هم در راه ابریشم آماده شده، دیدی وقتی تو مبحثی به مشکل می خوری میگن مشکل از پایته ! پیله ها دقیقا همین پایه های تو رو میسازن
%(#ff0000)[تست زنی و منبع کمک آموزشی و تستی]
توی راه ابریشم شما نیاز به هیچ منبع کمک آموزشی و تستی ندارید!
بله درست شنیدی، یعنی لازم نیست بری کتاب تست بگیریچرا؟ چون، برای جا افتادن مفاهیم در مرحله تورق سریع و درسنامه راه ابریشم، باتعداد قابل توجهی تست با حل تشریحی و ویدیویی مدرس روبه رو خواهید شد
علاوه بر این، سه کنکورچه پر از تست هاس مهارتی رو برای تسلط شما داریم
فکر کن برای یه مبحث 400، 500 تا تست داری اینا رو شروع می کنی به زدن و
هر کدوم رو که اشکال داشتی
همون موقع می تونی بهفیلم حل تستش
مراجعه کنی
چون مدرس از قبل همه رو دونه دونه براتون حل کرده تا هر موقع هر کدوم از شما آلایی ها تو سوالی اشکالی داشت بتونهخیلی راحت و سریع
پاسخش رو ببینه و بررسی کنه
میدونی که دیدن فیلم حل همه سوال ها لازم نیست، فقط هر موقع هر کدوم رو اشکال داشتی ببین
%(#ff0000)[آزمون و تحلیل آزمون]
پیش آزمون و پس آزمون قلمچی و گزینه دو، از جذابترین اتفاقات راه ابریشم به حساب میاد، که به روزترین سبک تست های این آزمون ها تحلیل میشن.
قبل از آزمون
با پیش آزمون آمادگی خودتو برای آزمون محک میزنی و بعدش با پس آزمون،تحلیل می کنی
تا نقطه ضعف ها و نقطع قوت هات رو بیاری و برای تسلط بیشتر گام برداری
%(#ff0000)[مرور]
علاوه بر پیش آزمون و پس آزمون هایی که بالا گفتم مرورهای ویژه دیگه ای هم هستبا استفاده از تکنولوژی که آلاء تو همایش های آرش امسال هم استفاده کرد، می تونید
تست های مختلف دوره رو بوک مارک کنید
تا بتونید هر زمانی که نیاز به مرور داشتین، دوباره خیلی سریع بهشون دسترسی داشته باشید
خلاصه اینکه فرسنگ به فرسنگ کنارتون هستیم تا رسیدن به موفقیتتون در کنکور
%(#ff0000)[اتفاقات هر فرسنگ از راه ابریشم]
پیله (فقط فرسنگ اول) تمام مباحث مقدماتی و بسیار کاربردی درسنامه یه درسنامه کامل، جامع و بدون حاشیه تست آموزشی و مهارتی مرحله تثبیت ذهنی کنکورچه مرحله ارزیابی خودتون و تسلط در تستزنی پیشآزمون و پسآزمون قلمچی و گزینهدو امسال
%(#ff0000)[بهترین زمان سفارش راه ابریشم کی هست؟]
همین الان، چرا؟
-
چون از شنبه 15 شهریور ماه که پیش فروش شده تا پایان ماه یعنی %(#ff0000)[31 شهریور ماه] تخفیف ویژه تا %(#ff0000)[35%] داریم
-
به محض انتشار دوره ها حرکت خودت رو در مسیر موفقیتت شروع کنی:)
هزینه ای که شما برای راه ابریشم پرداخت می کنید بسیار کمتر از ارزش چیزی هست که دریافت می کنید:) می تونید الان از فرصت ویژه پیش فروش استفاده کنید و همین هزینه رو هم کمتر کنید
باتوجه به استقبال خوبی که از راه ابریشم ریاضی تجربی پارسال شد، برآورد کردیم که امسال هم همین طور باشه، اگه نباشه برای تامین هزینه های تولیدِ با کیفیتِ محصول، ناچار به افزایش قیمت هستیم ،
اما این افزایش قیمت برای کسانی که محصول رو تا اون لحظه خریده باشند، نخواهد بود و صرفا برای خریدهای بعدی خواهد بود
پسدوست داریم شما به عنوان حامیان و هواداران آلاء راه ابریشم رو به هر کسی که فکر می کنید براش مفید هست معرفی کنید
از لینک زیر می تونی سفارش خودت رو ثبت کنی
لینک سفارش راه ابریشم های آلاء
و همین طور اطلاعات مربوط به هر راه ابریشم رو به طور کامل مطالعه کنید
بعد از مطالعه کامل این تاپیک می تونید سوال هاتون رو در دسته بندی زیر بپرسید
راه ابریشم آلاء
یادتون باشه برای سوال هاتون تاپیک بزنید و قبل از اینکار به تاپیک هایی که دوستانتون زدن سر بزنید چرا که ممکنه جواب سوالتون همونجا آماده باشه
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا
-
-
-
-