راه ابریشم برای کنکور خارج
-
سلام
لحظات تون پر از آرامش خدایی
من خیلی دوست دارم که از راه ابریشم استفاده کنم ولی یک مشکل خیلی بزرگ دارم .
بنده بعلت ماموریت کاری پدرم ، در حال حاضر خارج از وطن عزیزم زندگی می کنم و تنها مدرسه ای که برای تحصیل من وجود دارد ، " مدرسه از راه دور صبا " می باشد که نحوه تدریس دروس آن به صورت کلاس آنلاین و ترمی می باشد . ( یعنی کتابی مثل شیمی را که بقیه دهمی ها در طول 9 ماه می خوانند من باید در طول 3 ماه بخوانم و در سفارت جمهوری اسلامی امتحان بدهم . این روش تحصیل من است . )
با توجه به ترمی بودن دبیران ما فقط قصد دارند کتاب را تا پایان ترم تمام کنند و فهم مطلب در ذهن دانش آموز اهمیت چندانی برایشان ندارد . بنابراین من فقط در طول ترم باید خودمو بکشم تا بتوانم به درس هام برسم و اصلا نمی توانم خیلی تست بزنم .با این توضیحات و ترمی بودن دروسم ، من چطور باید از برنامه راه ابریشم که طبق بودجه بندی آزمون هاست می تونم استفاده کنم ؟
-
خب امسال که آزمون های آزمایشی انلاین هست یکی رو انتخاب کنید و با راه ابریشم با توجه با بودجه بندی آزمون پیش برید
-
خب امسال که آزمون های آزمایشی انلاین هست یکی رو انتخاب کنید و با راه ابریشم با توجه با بودجه بندی آزمون پیش برید
-
H_R سال دهم تجربی شامل 15 کتاب است . در مدرسه آموزش از راه دور صبا برای تحصیل در مقطع متوسطه اول و دوم دروس به صورت ترمی برگزار می شود ؛ یعنی نصف کتاب های آن سال تحصیلی در ترم اول ( مهر ، آبان ، آذر و دی هم برای امتحانات ) و نصف دیگر در ترم دوم ( بهمن ، اسفند ، فروردین ، اردیبهشت و خرداد هم برای امتحانات ) خوانده می شود . برای مثال من امسال دروس شیمی ، ریاضی ، عربی ، ادبیات ، نگارش ، دفاعی را در طول 3 ماه گذراندم و بقیه دروس را در ترم دوم خواندم
متاسفانه در این روش تحصیل فهم مطالب در ذهن دانش آموزان برای دبیران از اهمیت چندانی برخوردار نیست و دبیران ما سعی دارند تا پایان ترم کا کتاب را تمام کنند .
یعنی دقیقا عین دانشگاه ها
و این واقعا برای من خیلی سخته چون باید در طول سال روی فهم مطالب تمرکز کنم و وقت نمی کنم که تست بزنم -
H_R سال دهم تجربی شامل 15 کتاب است . در مدرسه آموزش از راه دور صبا برای تحصیل در مقطع متوسطه اول و دوم دروس به صورت ترمی برگزار می شود ؛ یعنی نصف کتاب های آن سال تحصیلی در ترم اول ( مهر ، آبان ، آذر و دی هم برای امتحانات ) و نصف دیگر در ترم دوم ( بهمن ، اسفند ، فروردین ، اردیبهشت و خرداد هم برای امتحانات ) خوانده می شود . برای مثال من امسال دروس شیمی ، ریاضی ، عربی ، ادبیات ، نگارش ، دفاعی را در طول 3 ماه گذراندم و بقیه دروس را در ترم دوم خواندم
متاسفانه در این روش تحصیل فهم مطالب در ذهن دانش آموزان برای دبیران از اهمیت چندانی برخوردار نیست و دبیران ما سعی دارند تا پایان ترم کا کتاب را تمام کنند .
یعنی دقیقا عین دانشگاه ها
و این واقعا برای من خیلی سخته چون باید در طول سال روی فهم مطالب تمرکز کنم و وقت نمی کنم که تست بزنمحالا با توجه به این روش تحصیل من نمی دانم چگونه می توانم از راه ابریشم در سال دوازدهم استفاده کنم ؟!
-
حالا با توجه به این روش تحصیل من نمی دانم چگونه می توانم از راه ابریشم در سال دوازدهم استفاده کنم ؟!
-
H_R هیچ آزمون کتبی در طول سال نداریم
چون زمانی براش نیست
همه چیز بسته به فعالیت کلاسی و پرسش و پاسخ های شفاهی است ولی بخش اعظم نمرات رو امتحان پایان ترم دارد که در سفارت جمهوری اسلامی ایران به صورت حضوری گرفته میشه -
H_R هیچ آزمون کتبی در طول سال نداریم
چون زمانی براش نیست
همه چیز بسته به فعالیت کلاسی و پرسش و پاسخ های شفاهی است ولی بخش اعظم نمرات رو امتحان پایان ترم دارد که در سفارت جمهوری اسلامی ایران به صورت حضوری گرفته میشه -
r sh خب دو تا راه دارید یا اینکه کلا بیخیال مدرسه تون بشید با نمراتش و فقط برای کنکور بخونید که اینطور با راه ابریشم میشه پیش رفت برای تاثیر معدل هم نهایی مهمه که هم طراح هم تصحیح کننده معلم شما نخواهد بود و راه دیگه اینکه بیخیال راه ابریشم بشید و با روش معلماتون پیش برید
-
r sh خب دو تا راه دارید یا اینکه کلا بیخیال مدرسه تون بشید با نمراتش و فقط برای کنکور بخونید که اینطور با راه ابریشم میشه پیش رفت برای تاثیر معدل هم نهایی مهمه که هم طراح هم تصحیح کننده معلم شما نخواهد بود و راه دیگه اینکه بیخیال راه ابریشم بشید و با روش معلماتون پیش برید
-
H_R اما هیچ کدوم از این راه ها برام معقول نیست
چون نمیشه
مثلا من اصلا در ترم اول به زبان کاری ندارم ولی در ترم دوم زبان رو می خوانم
از طرفی هم راه ابریشم خیلی می تونه بهم کمک کنه
چه کنکور چه فهم مطلب -
علت زدن این تایپیک هم همینه
می خوام یه راهی پیدا کنم که بتونم با توجه به شرایط تحصیلم از راه ابریشم استفاده کنم -
شما فعلا راه ابریشم ریاضی رو بگیرین چون همه فیلماش موجوده تا بعد ببینید چی میشه
-
شما فعلا راه ابریشم ریاضی رو بگیرین چون همه فیلماش موجوده تا بعد ببینید چی میشه
Mohammad Javad Mo Ja من قصدش را دارم ولی به خاطر تفاوت بودجه بندی من با دیگر دانش آموزان نمی دانم چطور می توانم استفاده کنم
-
Mohammad Javad Mo Ja من قصدش را دارم ولی به خاطر تفاوت بودجه بندی من با دیگر دانش آموزان نمی دانم چطور می توانم استفاده کنم
-
r sh بگیریدش و تا امتحانات ترم روز های باقی مونده را حساب کنید و همچنین فرسنگ های راه ابریشم را و برنامه ریزی کنید که هر روز چقدر ببینید
Mohammad Javad Mo Ja اما اگر من الان بگیرم دروسش برای کنکوری های 1400 است پس من که کنکوری 1401هستم ، چطور استفاده کنم ؟
بعدا اگر برای کنکور 1401 بروز شد چه کنم ؟ -
Mohammad Javad Mo Ja اما اگر من الان بگیرم دروسش برای کنکوری های 1400 است پس من که کنکوری 1401هستم ، چطور استفاده کنم ؟
بعدا اگر برای کنکور 1401 بروز شد چه کنم ؟