راه ابریشم برای کنکور خارج
-
r sh ریاضی تو این چند سال زیاد تغییر نداشته و فک نکنم تا سال بعد هم تغییر خاصی کنه
Mohammad Javad Mo Ja من فقط ریاضی نمی خواهم
احتمالا پک راه ابریشم رو بگیرم -
سلام
پایه چند هستید؟ یازدهم ؟
راه ابریشم رو به چه منظوری می خوایید تهیه کنیدشما دروس سال آینده رو هنوز مطالعه نکردین سال قبل رو نمیدونم فراموش کردین یا نه؟
راه ابریشم مجموعه کاملی هست که هدف کنکور رو پوشش میده انتشارش تدریجی هست طول سال
که قراره هر 3پایه رو پوشش بدهالان فقط راه ابریشم ریاضی تجربی به صورت کامل آماده هست
سایر دروس طول سال ضبط و منتشر میشن و ممکنه شما اون استفاده ای که مد نظرتون هست رو نتونید بکنید -
سلام
پایه چند هستید؟ یازدهم ؟
راه ابریشم رو به چه منظوری می خوایید تهیه کنیدشما دروس سال آینده رو هنوز مطالعه نکردین سال قبل رو نمیدونم فراموش کردین یا نه؟
راه ابریشم مجموعه کاملی هست که هدف کنکور رو پوشش میده انتشارش تدریجی هست طول سال
که قراره هر 3پایه رو پوشش بدهالان فقط راه ابریشم ریاضی تجربی به صورت کامل آماده هست
سایر دروس طول سال ضبط و منتشر میشن و ممکنه شما اون استفاده ای که مد نظرتون هست رو نتونید بکنید@M-an در راه ابریشم برای کنکور خارج گفته است:
پایه یازدهم تجربی هستم و قصد دارم پک کامل تجربی را تهیه کنم .
اما همانطور که در پست های قبلی اشاره کردم ، به علت ترمی بودن و انتشار تدریجی راه ابریشم ، نمی دانم چطور باید از راه ابریشم استفاده کنم -
@M-an در راه ابریشم برای کنکور خارج گفته است:
پایه یازدهم تجربی هستم و قصد دارم پک کامل تجربی را تهیه کنم .
اما همانطور که در پست های قبلی اشاره کردم ، به علت ترمی بودن و انتشار تدریجی راه ابریشم ، نمی دانم چطور باید از راه ابریشم استفاده کنم -
r sh
خب ترم شما کی شروع میشه ؟
اگه صفحه هر درس رو نگاه کنید تاریخ انتشار هر مبحث گفته شدهدقت کنید به اینکه کی منتشر میشن
@M-an از ابتدای مهر نصف دروس پایه 11 شروع می شود و تا دی به اتمام می رسد و نیم دیگر دروس در ترم دوم خوانده می شود
همچنین در حین ترم اول به دروس ترم دوم هیچ اشاره ای نمی شود و برعکس -
به همین خاطر برای استفاده از راه ابریشم به مشکل بر خورده ام
-
H_R سال دهم تجربی شامل 15 کتاب است . در مدرسه آموزش از راه دور صبا برای تحصیل در مقطع متوسطه اول و دوم دروس به صورت ترمی برگزار می شود ؛ یعنی نصف کتاب های آن سال تحصیلی در ترم اول ( مهر ، آبان ، آذر و دی هم برای امتحانات ) و نصف دیگر در ترم دوم ( بهمن ، اسفند ، فروردین ، اردیبهشت و خرداد هم برای امتحانات ) خوانده می شود . برای مثال من امسال دروس شیمی ، ریاضی ، عربی ، ادبیات ، نگارش ، دفاعی را در طول 3 ماه گذراندم و بقیه دروس را در ترم دوم خواندم
متاسفانه در این روش تحصیل فهم مطالب در ذهن دانش آموزان برای دبیران از اهمیت چندانی برخوردار نیست و دبیران ما سعی دارند تا پایان ترم کا کتاب را تمام کنند .
یعنی دقیقا عین دانشگاه ها
و این واقعا برای من خیلی سخته چون باید در طول سال روی فهم مطالب تمرکز کنم و وقت نمی کنم که تست بزنمr sh در راه ابریشم برای کنکور خارج گفته است:
سال دهم تجربی شامل 15 کتاب است . در مدرسه آموزش از راه دور صبا برای تحصیل در مقطع متوسطه اول و دوم دروس به صورت ترمی برگزار می شود ؛ یعنی نصف کتاب های آن سال تحصیلی در ترم اول ( مهر ، آبان ، آذر و دی هم برای امتحانات ) و نصف دیگر در ترم دوم ( بهمن ، اسفند ، فروردین ، اردیبهشت و خرداد هم برای امتحانات ) خوانده می شود . برای مثال من امسال دروس شیمی ، ریاضی ، عربی ، ادبیات ، نگارش ، دفاعی را در طول 3 ماه گذراندم و بقیه دروس را در ترم دوم خواندم
متاسفانه در این روش تحصیل فهم مطالب در ذهن دانش آموزان برای دبیران از اهمیت چندانی برخوردار نیست و دبیران ما سعی دارند تا پایان ترم کا کتاب را تمام کنند .
یعنی دقیقا عین دانشگاه ها
و این واقعا برای من خیلی سخته چون باید در طول سال روی فهم مطالب تمرکز کنم و وقت نمی کنم که تست بزنماین روش تحصیل در خارج از کشور است
که به دو صورت آنلاین و آفلاین قابل اجراست -
@M-an از ابتدای مهر نصف دروس پایه 11 شروع می شود و تا دی به اتمام می رسد و نیم دیگر دروس در ترم دوم خوانده می شود
همچنین در حین ترم اول به دروس ترم دوم هیچ اشاره ای نمی شود و برعکسr sh در راه ابریشم برای کنکور خارج گفته است:
همچنین در حین ترم اول به دروس ترم دوم هیچ اشاره ای نمی شود و برعکساگر فقط برای مدرسه و امتحان هاتون می خوایید که صفرتا صدها برای همه دروس حداقل یک مجموعه ضبط شده کامل هست
می تونید از اونا استفاده کنید
بازم میگم به صفحه توضیحات بیشتر راه ابریشم ها مراجعه کنید انتشار مباحث رو نگاه کنید و با برنامه مدرسه تون مقایسه کنید
-
r sh در راه ابریشم برای کنکور خارج گفته است:
همچنین در حین ترم اول به دروس ترم دوم هیچ اشاره ای نمی شود و برعکساگر فقط برای مدرسه و امتحان هاتون می خوایید که صفرتا صدها برای همه دروس حداقل یک مجموعه ضبط شده کامل هست
می تونید از اونا استفاده کنید
بازم میگم به صفحه توضیحات بیشتر راه ابریشم ها مراجعه کنید انتشار مباحث رو نگاه کنید و با برنامه مدرسه تون مقایسه کنید
@M-an بیشتر برای موفقیت در کنکور می خواهم ولی بودجه بندی مدرسه آموزش از راه دور صبا با مدارس دیگر متفاوت است و از طرفی راه ابریشم منطبق با بودجه بندی گزینه دو است .
این تفاوت بودجه بندی ها من را برای استفاده کردن از راه ابریشم گیج می کند -
@M-an بیشتر برای موفقیت در کنکور می خواهم ولی بودجه بندی مدرسه آموزش از راه دور صبا با مدارس دیگر متفاوت است و از طرفی راه ابریشم منطبق با بودجه بندی گزینه دو است .
Bio در راه ابریشم برای کنکور خارج گفته است:
r sh خب پس هیچی
شما راه حلی برای استفاده بنده از راه ابریشم (با توجه به ترمی بودن ) دارید ؟
-
Bio در راه ابریشم برای کنکور خارج گفته است:
r sh خب پس هیچی
شما راه حلی برای استفاده بنده از راه ابریشم (با توجه به ترمی بودن ) دارید ؟
-
r sh میتونستید ترم اول درسای سبک بردارید که در کنارش راه ابریشمو ادامه بدید ترم دومم که همون درسای اصلیه و شما هم که جلو ترید!!
-
Bio سلام بنظرتون اگه برعكس همين كار رو كنم خوبه؟
يعنى ترم اول سنگين بردارم كه بعد عيد وقتم براى جمع بندى بيشتر باشه و درگير مدرسه نشم؟ -
سلام
لحظات تون پر از آرامش خدایی
من خیلی دوست دارم که از راه ابریشم استفاده کنم ولی یک مشکل خیلی بزرگ دارم .
بنده بعلت ماموریت کاری پدرم ، در حال حاضر خارج از وطن عزیزم زندگی می کنم و تنها مدرسه ای که برای تحصیل من وجود دارد ، " مدرسه از راه دور صبا " می باشد که نحوه تدریس دروس آن به صورت کلاس آنلاین و ترمی می باشد . ( یعنی کتابی مثل شیمی را که بقیه دهمی ها در طول 9 ماه می خوانند من باید در طول 3 ماه بخوانم و در سفارت جمهوری اسلامی امتحان بدهم . این روش تحصیل من است . )
با توجه به ترمی بودن دبیران ما فقط قصد دارند کتاب را تا پایان ترم تمام کنند و فهم مطلب در ذهن دانش آموز اهمیت چندانی برایشان ندارد . بنابراین من فقط در طول ترم باید خودمو بکشم تا بتوانم به درس هام برسم و اصلا نمی توانم خیلی تست بزنم .با این توضیحات و ترمی بودن دروسم ، من چطور باید از برنامه راه ابریشم که طبق بودجه بندی آزمون هاست می تونم استفاده کنم ؟
r sh خب چرا از مهر ماه شروع نمیکنی مگه شروع ترم تون از الان نیست؟
-
سلام
لحظات تون پر از آرامش خدایی
من خیلی دوست دارم که از راه ابریشم استفاده کنم ولی یک مشکل خیلی بزرگ دارم .
بنده بعلت ماموریت کاری پدرم ، در حال حاضر خارج از وطن عزیزم زندگی می کنم و تنها مدرسه ای که برای تحصیل من وجود دارد ، " مدرسه از راه دور صبا " می باشد که نحوه تدریس دروس آن به صورت کلاس آنلاین و ترمی می باشد . ( یعنی کتابی مثل شیمی را که بقیه دهمی ها در طول 9 ماه می خوانند من باید در طول 3 ماه بخوانم و در سفارت جمهوری اسلامی امتحان بدهم . این روش تحصیل من است . )
با توجه به ترمی بودن دبیران ما فقط قصد دارند کتاب را تا پایان ترم تمام کنند و فهم مطلب در ذهن دانش آموز اهمیت چندانی برایشان ندارد . بنابراین من فقط در طول ترم باید خودمو بکشم تا بتوانم به درس هام برسم و اصلا نمی توانم خیلی تست بزنم .با این توضیحات و ترمی بودن دروسم ، من چطور باید از برنامه راه ابریشم که طبق بودجه بندی آزمون هاست می تونم استفاده کنم ؟
r sh یا اگر واقعا خیلی مهم هست موفقیت در کنکور براتون به پدرتون بگید یسال خونه یکی از اقوام که ایران هستن زندگی کنید که یه مدرسه حضوری برید