راه ابریشم برای کنکور خارج
-
r sh در راه ابریشم برای کنکور خارج گفته است:
Bio سلام بنظرتون اگه برعكس همين كار رو كنم خوبه؟
يعنى ترم اول سنگين بردارم كه بعد عيد وقتم براى جمع بندى بيشتر باشه و درگير مدرسه نشم؟اگه بتونید به استرس نرسیدن به ابریشم غلبه کنید خوبه
-
r sh خب چرا از مهر ماه شروع نمیکنی مگه شروع ترم تون از الان نیست؟
Parsa Amini خير
از مهر تا آخر پاييز ترم اول تموم ميشه و حداكثر تا هفته دوم دى امتحانات
ترم دوم هم از اول بهمن تا آخر ارديبهشت هيت و امتحانشو در خرداد برگزار ميشه -
@M-an در راه ابریشم برای کنکور خارج گفته است:
راه ابریشم مجموعه کاملی هست که هدف کنکور رو پوشش میده انتشارش تدریجی هست طول سال
پایه یازدهم تجربی هستم و قصد دارم پک کامل تجربی را تهیه کنم .
اما همانطور که در پست های قبلی اشاره کردم ، به علت ترمی بودن و انتشار تدریجی راه ابریشم ، نمی دانم چطور باید از راه ابریشم استفاده کنمr sh در راه ابریشم برای کنکور خارج گفته است:
راه ابریشم مجموعه کاملی هست که هدف کنکور رو پوشش میده انتشارش تدریجی هست طول سال
اما همانطور که در پست های قبلی اشاره کردم ، به علت ترمی بودن و انتشار تدریجی راه ابریشم ، نمی دانم چطور باید از راه ابریشم استفاده کنمفكر كنم اين مشكل
ديگه امسال نخواهد بود . درسته؟
-
r sh در راه ابریشم برای کنکور خارج گفته است:
اما همانطور که در پست های قبلی اشاره کردم ، به علت ترمی بودن و انتشار تدریجی راه ابریشم ، نمی دانم چطور باید از راه ابریشم استفاده کنمفكر كنم اين مشكل
ديگه امسال نخواهد بود . درسته؟
خیر امسال این مشکل دیگه کمتره
غالب کار انجام شده و فقط یه سری خورده کارا مونده (برای رشته ریاضی) رشته تجربی رو اطلاعی ندارم
-
غالب کار انجام شده و فقط یه سری خورده کارا مونده (برای رشته ریاضی) رشته تجربی رو اطلاعی ندارم
amirmohammad shakeri خيلى ممنون
-
amirmohammad shakeri در راه ابریشم برای کنکور خارج گفته است:
@M-an براى تجربى ها به چه صورته؟
-
amirmohammad shakeri در راه ابریشم برای کنکور خارج گفته است:
@M-an براى تجربى ها به چه صورته؟
r sh چند بار ازشون خواستم تضمین بدن که طبق آزمون،همه ی کلیپ ها منتشر میشن و هیچ بی نظمی نخواهد بود.
ولی تضمینی ندادن:(
مدیر-محصول-ابریشم -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد