پروتئین های غشایی
-
سلام بچها یه خواهشی داشتم ازتون
میشه پروتئین های غشایی، سراسری هارو برا من بگین کدوما هستن و اینکه کدوم پروتئین ها جز سراسری ها هستن
چون فکنم معلم خودمون این رو اشتباه دسته بندی کرده یا من خوب متوجه نشدم -
-
Mobina bageri سلام
پروتئین های سراسری به پروهایی میگن که سرتاسر غشا رو در بر گرفته و از دو لایه فسفو لیپیدی عبور میکنه و شامل پروهای ناقل،پروهای کانالی و پرو های گیرنده که توی فصل ۵ باهاشون آشنا میشیم
پرو های کانالی خودشون باز ۲ دسته ی درچه دار و بدون درچه میشن که هر دو در انتشار تسهیل شده نقش دارن و پروتئین های ناقل هم پرو هایی هستن که در انتقال فعال نقش ایفا میکنن و مواد رو برخلاف شیب غلظت جابه جا میکنن مثه پمپ سدیم و پتاسیم -
Mobina bageri سلام
پروتئین های سراسری به پروهایی میگن که سرتاسر غشا رو در بر گرفته و از دو لایه فسفو لیپیدی عبور میکنه و شامل پروهای ناقل،پروهای کانالی و پرو های گیرنده که توی فصل ۵ باهاشون آشنا میشیم
پرو های کانالی خودشون باز ۲ دسته ی درچه دار و بدون درچه میشن که هر دو در انتشار تسهیل شده نقش دارن و پروتئین های ناقل هم پرو هایی هستن که در انتقال فعال نقش ایفا میکنن و مواد رو برخلاف شیب غلظت جابه جا میکنن مثه پمپ سدیم و پتاسیمramses kabir البته پروتئین های سراسری غیرکانالی هم داریم همونطور که تو شکل کتاب برای انتشار تسهیل شده نمایش داده شده شما پروتئین گیرنده رو هم جز سراسری ها گفتید اما تا اونجایی که من می دونم گیرنده ها سطحی هستن و در فصل یک یازدهم گفته شده سطحی و دریچه دارند باز اگه اینو از منبعی خوندید بگید شاید من اشتباه میکنم
-
ramses kabir البته پروتئین های سراسری غیرکانالی هم داریم همونطور که تو شکل کتاب برای انتشار تسهیل شده نمایش داده شده شما پروتئین گیرنده رو هم جز سراسری ها گفتید اما تا اونجایی که من می دونم گیرنده ها سطحی هستن و در فصل یک یازدهم گفته شده سطحی و دریچه دارند باز اگه اینو از منبعی خوندید بگید شاید من اشتباه میکنم
Nila YS ببخشید منظورم رو اشتباه بیان کردم عذر میخوام
ممنون که یاد آوری کردید -
ramses kabir البته پروتئین های سراسری غیرکانالی هم داریم همونطور که تو شکل کتاب برای انتشار تسهیل شده نمایش داده شده شما پروتئین گیرنده رو هم جز سراسری ها گفتید اما تا اونجایی که من می دونم گیرنده ها سطحی هستن و در فصل یک یازدهم گفته شده سطحی و دریچه دارند باز اگه اینو از منبعی خوندید بگید شاید من اشتباه میکنم
-
ببینید اگه منظور گیرنده ی ناقل عصبی هست که هم نقش گیرنده و هم کانال رو بازی میکنه سراسری هست
اما اگر گیرنده ی هورمون ها منظورتونه که اینا فقط سطحی هستن -
Mobina bageri سلام
پرو های کانالی خودشون باز ۲ دسته ی درچه دار و بدون درچه میشن که هر دو در انتشار تسهیل شده نقش دارن و پروتئین های ناقل هم پرو هایی هستن که در انتقال فعال نقش ایفا میکنن و مواد رو برخلاف شیب غلظت جابه جا میکنن مثه پمپ سدیم و پتاسیمramses kabir اهان مرسی بچها فهمیدم
-
Mobina bageri سلام
پرو های کانالی خودشون باز ۲ دسته ی درچه دار و بدون درچه میشن که هر دو در انتشار تسهیل شده نقش دارن و پروتئین های ناقل هم پرو هایی هستن که در انتقال فعال نقش ایفا میکنن و مواد رو برخلاف شیب غلظت جابه جا میکنن مثه پمپ سدیم و پتاسیمramses kabir در پروتئین های غشایی گفته است:
Mobina bageri سلام
پرو های کانالی خودشون باز ۲ دسته ی درچه دار و بدون درچه میشن که هر دو در انتشار تسهیل شده نقش دارن و پروتئین های ناقل هم پرو هایی هستن که در انتقال فعال نقش ایفا میکنن و مواد رو برخلاف شیب غلظت جابه جا میکنن مثه پمپ سدیم و پتاسیم -
sandiiii در پروتئین های غشایی گفته است:
چون امسال دبیرمون کانال های نشتی و کانال های دریچه دار جز پروتئین های حامل گفته، پس این غلطه
-
Bio می تونید به فصل یک یازدهم به قسمت گیرنده های حساس به ناقل عصبی(ماده ی شیمیایی)مراجعه کنید که گفته شده ناقل عصبی در سطح خارجی غشای سلول پس سیناپسی گیرنده دارد(این برداشت منه اگه درستش چیز دیگه ایه بگید )
-