بار الکتریکی
-
هرکسی بلده میگ لطفا
اتم سدیم با عدد اتمی 11
بار خالص عنصر سدیم چقدر است؟
اگر سدیم 1 اکترون از دست بدهد در ان صورت بار خالص الکترونهای سدیم یک بار مثبت چقدر است؟
درست و نادرستی
گربه ای که بدنش را با پلاستیک مالش داده نمیتواند پلاستیک رو از خود جدا کند -
چون باید دیگرانو تگ کنی
-
-
اگه با سیستم اومدی شیفت و @ هم زمان بگیر
-
هرکسی بلده میگ لطفا
اتم سدیم با عدد اتمی 11
اگر سدیم 1 اکترون از دست بدهد در ان صورت بار خالص الکترونهای سدیم یک بار مثبت چقدر است؟
درست و نادرستی
گربه ای که بدنش را با پلاستیک مالش داده نمیتواند پلاستیک رو از خود جدا کندرها رهایی
بار خالص فلز سدیم در ابتدا صفر است
1 الکترون از دست بدهد به یون تبدیل می شود و بار خالص مثبت 1 یعنی 1 پروتون بیشتر داره نسبت به الکترون
جمله اخرم نادرسته -
رها رهایی
1 الکترون از دست بدهد به یون تبدیل می شود و بار خالص مثبت 1 یعنی 1 پروتون بیشتر داره نسبت به الکترون
جمله اخرم نادرستهthis my first daer
ینی 12 پروتون میشه که باید در 1.6 *10 به توان منفی 19 ضرب کنم تا بدست بیاد؟
اها پس نمیچسبه ممنون -
رها رهایی
جمله اخرم نادرستهthis my first daer چرا نادرسته جملع اخر خب موی گربه و پلاستیک باراشون مخالف همه همدیگر و جذب میکنن دیگ
-
هرکسی بلده میگ لطفا
اتم سدیم با عدد اتمی 11
درست و نادرستی
گربه ای که بدنش را با پلاستیک مالش داده نمیتواند پلاستیک رو از خود جدا کند
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا یازدهم همیار -
this my first daer
ینی 12 پروتون میشه که باید در 1.6 *10 به توان منفی 19 ضرب کنم تا بدست بیاد؟
اها پس نمیچسبه ممنونرها رهایی سلام دوست عزیزم
ببین مگه خودت نمیگی 1 الکترون از دس بده :| پس چرا باس 1 پرتون بگیره تا مثبت شه !؟!!! اصلا پروتون هیچ وقت هیچ وقت منتقل نمیشه مگه در واکنش ها هسته ای که اصلا تو سطح دبیرستان یا حتی لیسانسه نیست
حالا با یه مثال ساده
عدد x عدد y رو خنثی مکینه خوب ؟!
حالا 2000 تا x دارم 2000 تا y اگه من 1 ایکس بردارم میشه 1999 تا x و 2000 تا y الان مگه من دستی به y ها زدم ؟ :| -
رها رهایی سلام دوست عزیزم
ببین مگه خودت نمیگی 1 الکترون از دس بده :| پس چرا باس 1 پرتون بگیره تا مثبت شه !؟!!! اصلا پروتون هیچ وقت هیچ وقت منتقل نمیشه مگه در واکنش ها هسته ای که اصلا تو سطح دبیرستان یا حتی لیسانسه نیست
حالا با یه مثال ساده
عدد x عدد y رو خنثی مکینه خوب ؟!
حالا 2000 تا x دارم 2000 تا y اگه من 1 ایکس بردارم میشه 1999 تا x و 2000 تا y الان مگه من دستی به y ها زدم ؟ :|this my first daer
اها ن دس نزدین -
this my first daer
اها ن دس نزدینرها رهایی ای بترکی رها جان
منظورمو گرفتی ؟: | -
رها رهایی ای بترکی رها جان
منظورمو گرفتی ؟: |this my first daer
بله گرفتم الکترون تعدادش تغییر میکنه پروتون همون 11 میمونه اکترونم چون از دس داده میشه 10 تا چرا بترکم؟ -
this my first daer
بله گرفتم الکترون تعدادش تغییر میکنه پروتون همون 11 میمونه اکترونم چون از دس داده میشه 10 تا چرا بترکم؟