اولین خلاصه نویسی
-
اینم خلاصه نویسی فصل مثلثات ریاضی پایه هست
-
خیلی خوبه
افرین
به مرور هم بهتر و بهتر میشه -
خلاصه نویسی که می کنی از هر تیپ تست یکی شو بنویس کافیه سوال اول تیپ تست های جدیدبنویس کافیه نمی خواد کل سوالات بنویسی
-
این طور وقتت گرفته میشه
-
درسنامرو کامل نویس بعد اون سوالی که فکر میکنی جامع برای مثال بنویسش به جای اینکه همه سوالات بنویسی
-
اها ممنون دوستان
@نگین-وهاب-مقدم
amirh_hmyf -
من کامل خلاصه نویسی هاتون رو نگاه نکردم ، ولی با یه نگاه گذرا احساس کردم همه چی رو مینویسید حتی تبدیل واحدها رو ، ببینید خلاصه نویسی از اسمش معلومه یعنی خلاصه ، یعنی نکات مهم و فرار، اگه قراره کل درس نامه رو دوباره بنویسید پس چرا خلاصه نویسی میکنید؟ اگه وسواس در خلاصه نویسی دارید بهتره اول یه سری نکاتی که واقعا مهمن، فرارن و تا حالا هم بلد نبودید واقعا، اول اونها رو وقتی درس نامه رو میخونید بنویسید، بعد وقتی تست حل میکنید از داخل تست ها متوجه میشید که کدوم نکته رو بلد نیستید و یادتون رفته و نیاز به نوشتنه، هیچ ایرادی نداره از تست به درسنامه دوباره برگردید و نکته بنویسید
-
ببین عزیزم خلاصه نویسی یه چیزه شخصی مثل حوله است تو هر نکاتی بنظر خودت مهم میاد رو بنویس و حتی ممکنه تو وقتی خلاصه منو ببینی بگی خیلی چیزای ابتداییه و از نظر تو مهم نباشه اینا ولی از نظر من مهمه و این خلاصه برای منه حالا واسه توام همین جوریه
تو خلاصه نویسی رو هر چی از نظر خودت خوبه بنویس خیلی وسواس به خرج نده خیلی ام بیخیال نباش و در کل این خلاصه برای توعه کسی نمیتونه بگه خوبه یا بده -
من کامل خلاصه نویسی هاتون رو نگاه نکردم ، ولی با یه نگاه گذرا احساس کردم همه چی رو مینویسید حتی تبدیل واحدها رو ، ببینید خلاصه نویسی از اسمش معلومه یعنی خلاصه ، یعنی نکات مهم و فرار، اگه قراره کل درس نامه رو دوباره بنویسید پس چرا خلاصه نویسی میکنید؟ اگه وسواس در خلاصه نویسی دارید بهتره اول یه سری نکاتی که واقعا مهمن، فرارن و تا حالا هم بلد نبودید واقعا، اول اونها رو وقتی درس نامه رو میخونید بنویسید، بعد وقتی تست حل میکنید از داخل تست ها متوجه میشید که کدوم نکته رو بلد نیستید و یادتون رفته و نیاز به نوشتنه، هیچ ایرادی نداره از تست به درسنامه دوباره برگردید و نکته بنویسید
-
@N-n-good بابا ایول یه لطف کن پی دی اف کن عکس رو بزار بریم کپی بگیریم
-
یه راهنمایی اگه بخوام بکنم ببین مثلا فکر کن میخوای بری امتحان بدی اون تقلب هایی که واسه امتحان مینوشتی یا حتی اگه همونا رو داری پیداشون کن و بنویس توی خلاصت فکر کن امتحانه و تو قراره یه برگه از تقلب همراه داشته باشی این بهترین کمکه و بخاطر همینه هم میگم کسی نمیتونه درباره خلاصه نظر بده و بگه چی خوبه یا چی غلط
-
@N-n-good بابا ایول یه لطف کن پی دی اف کن عکس رو بزار بریم کپی بگیریم
Mohammad Javad Mo Ja دوست الایی خلاصه رو باید خودت بنویسی
خلاصه کسی دیگ بدرد تو نمیخوره
خلاصه دوتا چیزش خیلی مهمه
۱ اینکه مطابق با میل و سطح خودت باشه
۲ خودت نوشته باشی
نکته دوم واسه اینکه تو حتی با دست خط خودت خیلی سرعت یاد گیریت و به یاد اوردنت میره بالا -
سلام بچه ها شما چطور خلاصه نویسی میکنین اگه میشه یکی توضیح بده اخه من تو خلاصه ها خیلی مینویسم:/
-
سلام بچه ها شما چطور خلاصه نویسی میکنین اگه میشه یکی توضیح بده اخه من تو خلاصه ها خیلی مینویسم:/
نسرین میرزاپور از کتابا استفاده کن
برو همین الان چیزایی که گفتمو بخون بهت کمک میکنه
مخصوصا اون مورد تقلب رو رعایت کنی عالی میشه -
Mohammad Javad Mo Ja دوست الایی خلاصه رو باید خودت بنویسی
خلاصه کسی دیگ بدرد تو نمیخوره
خلاصه دوتا چیزش خیلی مهمه
۱ اینکه مطابق با میل و سطح خودت باشه
۲ خودت نوشته باشی
نکته دوم واسه اینکه تو حتی با دست خط خودت خیلی سرعت یاد گیریت و به یاد اوردنت میره بالا -
نسرین میرزاپور از کتابا استفاده کن
برو همین الان چیزایی که گفتمو بخون بهت کمک میکنه
مخصوصا اون مورد تقلب رو رعایت کنی عالی میشهM Tg اوکی ممنون:)
-
نسرین میرزاپور کلا خلاصه نویسی یعنی نکات بلد و مهم و سوالاتی که جامع باشن و تو بتونی با دیدن خلاصه نویسیت به اون مبحث مسلط بشی