محدودیت سن
-
راه ابریشم ویژه کنکوری ها هست
این طرح هم برای دانش اموزانی هست که می خوان از راه ابریشم استفاده کننالبته پارسال هم بودن دانش اموزان یازدهمی که از راه ابریشم استفاده کردن
-
این طرح هم برای دانش اموزانی هست که می خوان از راه ابریشم استفاده کننالبته پارسال هم بودن دانش اموزان یازدهمی که از راه ابریشم استفاده کردن
@M-an این دقیقا سوال منم هس لطفا یه جواب درست بدین
خب اگه ما یازدهمی ها نتونیم از طرح پرچم استفاده کنیم و سال آینده هم که ان شاءالله میریم دوازدهم همچین طرحی نباشه چه کنیم؟ -
@M-an
-
@M-an ببخشید خانم مدیر متوجه نشدم یعنی این طرح پرچم شامل من که یازدهم هستم نمیشه؟
حتما باید دوازدهم باشم؟
چون نامه تاییدیه رو پست کرده بودم برای آلا@Fatemeh_Baghaee من از پشتیبانی آلا پرسیدم گفت مشکلی نداره ولی از مدیر کانال تلگرام آلا هم سوال کن
من تلگرام ندارم اگه داری بپرس به منم بگو -
@Fatemeh_Baghaee من از پشتیبانی آلا پرسیدم گفت مشکلی نداره ولی از مدیر کانال تلگرام آلا هم سوال کن
من تلگرام ندارم اگه داری بپرس به منم بگو -
@M-an ببخشید خانم مدیر متوجه نشدم یعنی این طرح پرچم شامل من که یازدهم هستم نمیشه؟
حتما باید دوازدهم باشم؟
چون نامه تاییدیه رو پست کرده بودم برای آلا@Fatemeh_Baghaee در محدودیت سن
گفته است:
حتما باید دوازدهم باشم؟
چون نامه تاییدیه رو پست کرده بودم برای آلابه طور کلی میگیم که راه ابریشم ها رو دوازدهمی ها و کنکوری ها می تونن کامل استفاده کنن
چون هر 3سال رو پوشش میده و هدفش کنکوره
گروه هدف این طرح دوازدهمی ها هست که کنکورشون رو به خوبی پشت سر بزارن
حالا ممکنه شما هم برای طرح پذیرفته بشید (کسانی که تا به امروز نامه هاشون رو ارسال کردن) -
@Fatemeh_Baghaee من از پشتیبانی آلا پرسیدم گفت مشکلی نداره ولی از مدیر کانال تلگرام آلا هم سوال کن
من تلگرام ندارم اگه داری بپرس به منم بگوjalal yousefi در محدودیت سن
گفته است:
من تلگرام ندارم اگه داری بپرس به منم بگواز پشتیبانی آلاء کجا سوال کردین؟
-
jalal yousefi در محدودیت سن
گفته است:
من تلگرام ندارم اگه داری بپرس به منم بگواز پشتیبانی آلاء کجا سوال کردین؟
@M-an تماس گرفتم.
-
@Fatemeh_Baghaee در محدودیت سن
گفته است:
حتما باید دوازدهم باشم؟
چون نامه تاییدیه رو پست کرده بودم برای آلابه طور کلی میگیم که راه ابریشم ها رو دوازدهمی ها و کنکوری ها می تونن کامل استفاده کنن
حالا ممکنه شما هم برای طرح پذیرفته بشید (کسانی که تا به امروز نامه هاشون رو ارسال کردن) -
@Fatemeh_Baghaee در محدودیت سن
گفته است:
حتما باید دوازدهم باشم؟
حالا ممکنه شما هم برای طرح پذیرفته بشید (کسانی که تا به امروز نامه هاشون رو ارسال کردن)@M-an یعنی من که میخوام فردا نامه رو بفرستم دیگه قبول نمیکنین؟؟
مهلت تموم شد؟؟؟؟ -
@M-an یعنی من که میخوام فردا نامه رو بفرستم دیگه قبول نمیکنین؟؟
مهلت تموم شد؟؟؟؟