مدیر مدرسه نامه نمیده
-
Fatemeh H 0
خب اون رو ما دوباره تمدید می کنیم
اخر ماه هم که نشده
پس هنوز اعتبار داره
ایشونم قراره نامه رو قبل از اخرماه مهر و امضا کنن
چه مشکلی وجود داره؟@M-an باشه ممنون بهشون میگم
-
Matin_k
خب ما که دقیق گفتیم چی رو باید ارسال کنید
نامهی خود آلاء که مهر و امضا شده
کپی کارت ملی یا شناسنامه و شماره موبایلبله دوباره ارسال کنید چون فقط اینا پذیرفته میشن
-
Fatemeh H 0
بهونه میارن
@نگین-وهاب-مقدم
آره ولش کن دیگه بهش نمیگم مثل اینکه نمی خواد بدع
-
@نگین-وهاب-مقدم
آره ولش کن دیگه بهش نمیگم مثل اینکه نمی خواد بدع
Fatemeh H 0 بعضی ادما.واقعا................خدا خودش قضاوت کننده بیخیال
-
Matin_k
خب ما که دقیق گفتیم چی رو باید ارسال کنید
نامهی خود آلاء که مهر و امضا شده
کپی کارت ملی یا شناسنامه و شماره موبایلبله دوباره ارسال کنید چون فقط اینا پذیرفته میشن
-
@M-an بعد این گواهی که به من دادن نوشتن برای موسسه آلا. درواقع از آموزش پرورش استعلام کردن اونا گفتن این کار رو کن.
-
سلام خوبید.امروز ماکانم رفته مدرسه نامه رو مدیر امضا کرده روی نامه اشتغال به تحصیلم مهر کرده الان من اینا رو با کپی شناسنامه بفرستم درسته؟
-
سلام خوبید.امروز ماکانم رفته مدرسه نامه رو مدیر امضا کرده روی نامه اشتغال به تحصیلم مهر کرده الان من اینا رو با کپی شناسنامه بفرستم درسته؟
Fatemeh H 0 الان مثل اینکه روی نامه آلا مهر نزده معاون زنگ زده آموزش پرورش گفته همین کافیه الان سوالم اینه که همینو پست کنم درسته؟
-
Fatemeh H 0 الان مثل اینکه روی نامه آلا مهر نزده معاون زنگ زده آموزش پرورش گفته همین کافیه الان سوالم اینه که همینو پست کنم درسته؟
Fatemeh H 0
منم امروز باز رفتم پیش مدیر گفت حراست آموزش و پرورش گفته فقط نامه اشتغال به تحصیل کافیه هرچی اصرار کردم ورقه رو امضا نکرد. تاییده آلا رو هم نشون دادم ولی قبول نکرد امضا کنه -
حس-یخی گفت نمیشه
Fatemeh H 0
امروز من و بابام رفتم مدرسه ومدیر در کامل ببخشید پر رویی گفت به من هیچ ربطی نداره (حتی سایت الا روخودشون چندین بار تو کانال مدرسه معرفی کردن) و گرفتن برگه رو پاره کردن من هم با دعوارفتم اموزش وپرورش گفتن که اموزش پرورش بهش مربوط نیست حتی به مجوز ها هم نگاه نکردن من یک دانش اموزیم واقعا به این پکیج نیاز دارم و هزینش خیلی زیاده واقعا باید چیکار کنم خواهش میکنم کمکم کنید -
Fatemeh H 0
منم امروز باز رفتم پیش مدیر گفت حراست آموزش و پرورش گفته فقط نامه اشتغال به تحصیل کافیه هرچی اصرار کردم ورقه رو امضا نکرد. تاییده آلا رو هم نشون دادم ولی قبول نکرد امضا کنهمیشه بگین من با این مشکل باید چکار کنم حراست آموزش پرورش شهرما آلا رو تایید نمی کنه مدیر ما هم از اون جا استعلام میگیره.بعد از کلی اصرار مدیر فقط تونست یک گواهی بهم بده با کلی توضیح و نشون دادن تاییده آلاء آخرم گفت حق ندارم اینم بدم ولی چون میشناسم شمارو اشکال نداره.
@M-an
Matin_k -
میشه بگین من با این مشکل باید چکار کنم حراست آموزش پرورش شهرما آلا رو تایید نمی کنه مدیر ما هم از اون جا استعلام میگیره.بعد از کلی اصرار مدیر فقط تونست یک گواهی بهم بده با کلی توضیح و نشون دادن تاییده آلاء آخرم گفت حق ندارم اینم بدم ولی چون میشناسم شمارو اشکال نداره.
@M-an
Matin_kMatin_k آره توی شهر ما هم آموزش و پرورش آلا رو تایید نکرد
چرا واقعا؟
-
سلام ببخشید من یه سوال دارم مدیر میشه جواب بدید اینکه من رفتم مدرسه مدیر گفت حق اینو که نامه بده فقط نامه اشتغال به تحصیل داد قبوله اگه اونو بفرستم برای آلا.آلا قبول میکنه؟
Fatemeh H 0
مدیر و معاون ما اصن آلا رو نمیشناسن....
️
️
️
رفتم بهشون میگم شما آلا رو میشناسید؟میگه نه،چی هست؟
بعد من کلی توضیح دادم که چی و داره در جهت عدالت اموزشی کار میکنه و ...
بعد بهشون گفتم میخوام که این فرمو برام مهر و امضا کنید،این فقط تایید میکنه که من دانش اموز دوازدهمی شما هستم...
اونم در کمال ارامش مهر کرد،هیچی هم نپرسید،
آخرشم گفت:به ما هیچ ربطی نداره،خودتون حواستون به موسسات و اینا باشه...برای همتون در اینجور مواقع،از این مدیرا ارزو میکنم
که بهتون گیر ندن
-
Matin_k آره توی شهر ما هم آموزش و پرورش آلا رو تایید نکرد
چرا واقعا؟
Fatemeh H 0 می ترسن از بس به فکر منفعتشونن از خدا هم نمی ترسن یه مهر این همه حرف نداره که اینقد بزرگش میکنن
-
Fatemeh H 0 می ترسن از بس به فکر منفعتشونن از خدا هم نمی ترسن یه مهر این همه حرف نداره که اینقد بزرگش میکنن