سلام خدمت دوستان عزیز آلایی و مدیران محترم آلا
یه سوال ، چرا جزوه آقای صدری که توی سایت گذاشتید با جزوه توی فیلم ها فرق میکنه ! جزوه ای که توی فیلم ها هستش جا برای نوشتن و حل مسئله داره ولی جزوه ای که توی سایت قرار دادید خیلی خیلی جا کم داره . میشه این مورد رو درست کنید لطفا. ممنون
توی سایت هم تیکت دادم 😁
sohrab
@administrators
M.an
سلام.الان دومین باره دارم اینو مینویسم من جزوات دوره ی ریاضی آقای لکستانی پایه دهم رو اوایل آبان ماه خریداری کردم ولی فقط شامل فصل و اول و قسمتای ابتدایی فصل دوم هستش و ادامه ی جزوه ی فصل دوم و همچنین جزوه ی نکته و تست رو نداره/چند روزه منتظرم ولی باز همونه لطفا پیگیری کنید کل برنامه هام به هم ریخته.لطفاااا پیگیری کنید واقعا احتیاج دارم.
سلام بچهها 🐤
من یه فیلم رایگان از آریان حیدری درباره مثلثات دیدم و توی مبحث معادلات مثلثاتی از ۴ تا استراتژی فقط مورد اولو گفت. میشه لطفا اگه کسی یادشون داره یا فیلمشو داره برام بفرسته 🙇🏻
1686469580573-1155901903.jpg
16864696811181879947554.jpg
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
ریاضی تجربی /دهم و یازدهم
-
باسلام و خسته نباشید خدمت تمام زحمتکشان آلایی از شما تشکر ویژه دارم برای ایجاداین فرصت خوب برای دانش آموزان
از شما خواهشمندم برای درس ریاضی در رشته تجربی در پایه های دهم و یازدهم اهمیت بیشتری دهید و از استادان مجرب استفاده شود . فیلم ها بروز شود و صفر تا صد ریاضی تدریس شود در پایه دهم و همچنین در یازدهم .کارگاه نکته و تست ریاضی هم ایجاد شود.
با سپاس فراوان
از خدا برایتان سلامتی آرزومندم -
Fatemeh sheikhi سلام عزیز امسال فیلم جدید برای ریاضی دهم ضبط می شود و کارگاه نکته و تست هم دارد
اگر انتقادی هم هست باید منشن کنی عریز
M.an -
@Fatemeh_Baghaee در ریاضی تجربی /دهم و یازدهم گفته است:
Fatemeh sheikhi سلام عزیز امسال فیلم جدید برای ریاضی دهم ضبط می شود و کارگاه نکته و تست هم دارد
اگر انتقادی هم هست باید منشن کنی عریز
M.anسلام ببخشید دبیر خوب ریاضی کنکور الا کیه؟
-
کوروش دستجردی اگه رشتت تجربیه ریاضی کنکور سه سال در کنار هم رو استاد ثابتی تدریس کرده اند که بنظر من ایشون عالی هستند
البته استاد امینی راد هم تدریس کرده اند
و هردو استاد علاوه بر صفر تاصد کارگاه نکته و تست ریاضی کنکور هم دارند ی مبحث رو با هر دو استاد ببین و با هر کدوم که بیشتر حال کردی از همون استفاده کن