تعداد پایانه آکسونی در نورون
-
آقای موقاری میگویند همه ی نورون ها چند پایانه آکسونی دارند معلممون میگه الزامی نیست هر نورونی چند پایانه آکسونی داشته باشد بلکه
یک نورون می تواند یک پایانه آکسونی نیز داشته باشد کتاب هم که چیزی نگفته خواستم نظر شما رو هم بپرسم ممنون تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء همیار فارغ-التحصیلان-آلاء -
سلام میشه از دبیرتون بخواید براتون نورونی نام ببرن که یه پایانه اکسون داشته باشه
-
@First
ببینید توی کتاب طبق هرشکلی ک من نگاه کردم حداقل 2 تا روداشت
مثلا شکل ص3 نورون رابط رو میبینیم ک دوتا پایانه اکسون داره
ولی دیگه مثلا شکل ص2 یا 7 بیشتر از یک پایانه داره
و اینکه تو کتاب چیزی راجع بهش نگفته
نیازی نیس ک اینقد دقیق بدونیم
ولی این برداشت من بود از تصاویر کتاب
بازم نظر دوستان تجربیا -
بنظرم دبیرتون درست میگه
مثلا تو نظام قدیم نورون هایی که به گیرنده شنوایی وصل میشن یکی دارن -
آقای موقاری میگویند همه ی نورون ها چند پایانه آکسونی دارند معلممون میگه الزامی نیست هر نورونی چند پایانه آکسونی داشته باشد بلکه
یک نورون می تواند یک پایانه آکسونی نیز داشته باشد کتاب هم که چیزی نگفته خواستم نظر شما رو هم بپرسم ممنون تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء همیار فارغ-التحصیلان-آلاء@First خب چه فرقی داره به هر حال؟
تو کنکور کتای مدنظره که اونم هیچ حرفی از یک پایانه نزده پس فعلا حرف معلمتو بزار کنار تا بعد کنکور که ایشالا پزشکی در اومدی اونقدر در مورد پایانه آکسون ها بخون تا نورونای بدنت منفجر شن -
@First خب چه فرقی داره به هر حال؟
تو کنکور کتای مدنظره که اونم هیچ حرفی از یک پایانه نزده پس فعلا حرف معلمتو بزار کنار تا بعد کنکور که ایشالا پزشکی در اومدی اونقدر در مورد پایانه آکسون ها بخون تا نورونای بدنت منفجر شن@Infinitie-A نورون منفجر نمیشه