برای کنکور از کی شروع کنیم
-
سلام
من یه دانش اموز یازدهمی رشته تجربی هستم
کلا سردرگمم نمیدونم از کی و چه جوری واسه کنکور شروع کنم تا الانم هیچ قدمی بر نداشتم ..
به نظرتون خوب هست که حین خوندن پایه یازدهم درسای عمومی سال دهم و یازدهم رو مرور کنم و تست بزنم؟؟ یا اینکه تمرکزم رو درسای امسالم باشه ؟ میشه راهنمایی کنید .. -
سلام
کلا سردرگمم نمیدونم از کی و چه جوری واسه کنکور شروع کنم تا الانم هیچ قدمی بر نداشتم ..
به نظرتون خوب هست که حین خوندن پایه یازدهم درسای عمومی سال دهم و یازدهم رو مرور کنم و تست بزنم؟؟ یا اینکه تمرکزم رو درسای امسالم باشه ؟ میشه راهنمایی کنید ..Dfghj rfguill سلام
تسلطتون روی درسای یازدهمتون باشه واگه وقت اضافه داشتین درسایی مثل زیست دهم رو بخونین
از تقویت زبان و مباحثی مثل قرابت و آرایه ادبیات غافل نشین -
ببينين اگه واقعا بخواين بخوانين و وسطش ول نكنين
از يازدهم سروع كنين به كنكوري خوندن ممكنه بعضي جاهاش از دهم نياز باشه
اونا رو بفهمين كجاي دهمه بعد برين از اونجا فقط مفهومشو بگيرين برگردين به يازدهم
يازدهم رو تا جايي كه ميتونين تست بزنين -
ببينين اگه واقعا بخواين بخوانين و وسطش ول نكنين
از يازدهم سروع كنين به كنكوري خوندن ممكنه بعضي جاهاش از دهم نياز باشه
اونا رو بفهمين كجاي دهمه بعد برين از اونجا فقط مفهومشو بگيرين برگردين به يازدهم
يازدهم رو تا جايي كه ميتونين تست بزنينamirh_hmyf ممنون
-
Dfghj rfguill سلام
تسلطتون روی درسای یازدهمتون باشه واگه وقت اضافه داشتین درسایی مثل زیست دهم رو بخونین
از تقویت زبان و مباحثی مثل قرابت و آرایه ادبیات غافل نشین@f-noori7979 ممنون
-
@f-noori7979 ممنون
Dfghj rfguill خواهش میکنم
-
سلام دوست عزیز Dfghj rfguill
اول بگم که باید :-
برنامه مطالعاتی خودتون رو تنظیم کنید و از همه مهم تر بهش متعهد باشین یعنی هر اتفاقی افتاد، هر چی که شد، جا نزنید
-
نقشه راهتون رو مشخص کنید یعنی بدونید چی میخواید، هدف داشته باشید و براش بجنگید
-
فقط شروع کنید!! مهم نیست چقدر عقب هستید نگرانی راجب اینکه من عقب هستم یا سردرگمم فقط شمارو عقب تر میندازه و سردرگم تر میکنه
بدون شک نمیشه گفت که یازدهم رو فاکتور بگیرید بشینید دهم رو بخونید یا برعکس بنظر من هر درسی که تو مدرسه میگیرید همون روز تاکید میکنم همون روز تستی کارکنید تا تثبیت بشه و بعد برای دروس دهم لا به لای یازدهم فقط باز کنید و مطالعه کنید و تست بزنید، بیشتر تست و کمتر مطالعه ... درصورتی برای مطالعه وقت بیشتری بذارید که به طورکلی مطلب یادتون رفته
پیشنهاد میکنم تو آزمون های قلم چی هم شرکت کنید
با برنامه و بودجه بندی اونا هم میتونید جلو برید
موفق باشید
بچه هارو مشن میکنم کمک کنن
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا -
-
سلام
به نظرتون خوب هست که حین خوندن پایه یازدهم درسای عمومی سال دهم و یازدهم رو مرور کنم و تست بزنم؟؟ یا اینکه تمرکزم رو درسای امسالم باشه ؟ میشه راهنمایی کنید ..Dfghj rfguill سلام. اصلا. کارتون اشتباهه. امسال تمام تمرکزتو بذار روی دروس یازدهم. قلمچی هم ثبت نام کن
-
سلام دوست عزیز Dfghj rfguill
اول بگم که باید :-
برنامه مطالعاتی خودتون رو تنظیم کنید و از همه مهم تر بهش متعهد باشین یعنی هر اتفاقی افتاد، هر چی که شد، جا نزنید
-
نقشه راهتون رو مشخص کنید یعنی بدونید چی میخواید، هدف داشته باشید و براش بجنگید
-
فقط شروع کنید!! مهم نیست چقدر عقب هستید نگرانی راجب اینکه من عقب هستم یا سردرگمم فقط شمارو عقب تر میندازه و سردرگم تر میکنه
بدون شک نمیشه گفت که یازدهم رو فاکتور بگیرید بشینید دهم رو بخونید یا برعکس بنظر من هر درسی که تو مدرسه میگیرید همون روز تاکید میکنم همون روز تستی کارکنید تا تثبیت بشه و بعد برای دروس دهم لا به لای یازدهم فقط باز کنید و مطالعه کنید و تست بزنید، بیشتر تست و کمتر مطالعه ... درصورتی برای مطالعه وقت بیشتری بذارید که به طورکلی مطلب یادتون رفته
پیشنهاد میکنم تو آزمون های قلم چی هم شرکت کنید
با برنامه و بودجه بندی اونا هم میتونید جلو برید
موفق باشید
بچه هارو مشن میکنم کمک کنن
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا@sheyda-fkh ممنونم⚘
-
-
Dfghj rfguill سلام. اصلا. کارتون اشتباهه. امسال تمام تمرکزتو بذار روی دروس یازدهم. قلمچی هم ثبت نام کن
SenPai ازمونای قلم چی چه صد کمک کنندست؟؟
و اینکه شما خودتون ثبت نام کردین ؟ چه جوریه؟ -
من الان سال یازدهمم برای کنکور اول از چه درس هایی شروع کنم . من که میخوام برای پزشکی که زیر گروه ۱ هست بخونم . نیاز هست مثلا درسی مثل زمین شناسی که ضریبش برای زیر گروه ۱ صفر هست رو نخونم تاثیری که نداره
-
من الان سال یازدهمم برای کنکور اول از چه درس هایی شروع کنم . من که میخوام برای پزشکی که زیر گروه ۱ هست بخونم . نیاز هست مثلا درسی مثل زمین شناسی که ضریبش برای زیر گروه ۱ صفر هست رو نخونم تاثیری که نداره
امیر امیدی دروس اختصاصی و عمومی که تو کنکور ازشون سوال میاد همه رو باید بخونین و با توجه به ضریبی که دارن بهشون اهمیت بدین
زمین که ضریبش تو زیرگروه1 صفره تو هفته 1.5-1 ساعت براش وقت بزارین و تو آزمون هم 10-5 دقیقه از زمانشو صرف خودش بکنین بقیشو برای دروس دیگه استفاده کنین