زیست یازدهم
-
Soheila Heidari خیلی ممنون
-
سلام توی کتاب نوشته که بین پرده های مننژ مایع مغزی نخاعی وجود دارد ولی تتو کلیپ آقای موقاری گفتند که بین دو پرده پایین مایع مغزی نخاعی وجود دارد الان کدوم درسته؟!
Mohamad56 این موضوع ذهن منو خیلی مشغول کرد رفتم مطالعه کردم نتیجه ش این شد بین نرم شامه و عنکبوتیه و در بطن ها مایع مغزی نخاعی رو داریم و از طریق سینوس هایی مایع مغزی نخاعی وارد حفره ی موجود در سخت شامه میشه تا تخلیه شه و در کل نمیشه گفت بین عنکبوتیه و سخت شامه هم مایع مغزی نخاعی هست(من تو یه تاپیک دیگه اینو فرستاده بودم الان براتون کپی کردم)
-
یه نکته هم من به توضیح بچه ها اضافه کنم:مویرگ های ترشح کننده ی مایع مغزی نخاعی بین عنکبوتیه و نرم شامه قرار گرفته
-
یه نکته هم من به توضیح بچه ها اضافه کنم:مویرگ های ترشح کننده ی مایع مغزی نخاعی بین عنکبوتیه و نرم شامه قرار گرفته
دریا دریایی ولی اگه اشتباه نکنم به این شبکه شبکه ی کوروئید گفته میشه و زیر نرم شامه ست
-
دریا دریایی ولی اگه اشتباه نکنم به این شبکه شبکه ی کوروئید گفته میشه و زیر نرم شامه ست
Nila YS اسمش رو نمی دونم اما یادمه حالا یا آقای موقاری یا دبیر خودم گفت بین این دو تا ست
فک کنم هم همون آقای موقاری بودن -
Nila YS اسمش رو نمی دونم اما یادمه حالا یا آقای موقاری یا دبیر خودم گفت بین این دو تا ست
فک کنم هم همون آقای موقاری بودندریا دریایی ولی منم تو تستا دیدم
️
-
دریا دریایی ولی منم تو تستا دیدم
️
Nila YS در زیست یازدهم گفته است:
️
نمی دونم.حالا فردا اگه حوصله ام کشید یه سر کلیپ ها رو میبینم ببینم چی به چیه
-
Nila YS در زیست یازدهم گفته است:
️
نمی دونم.حالا فردا اگه حوصله ام کشید یه سر کلیپ ها رو میبینم ببینم چی به چیه
-
دریا دریایی نه مویرگ های ترشح کننده در بطن 1و2 قرار دارند که مایع مغزی نخاعی رو به بطن 1و2 ترشح بعد از بطن 1و2 میریزه ب بطن 3 بعد بطن 4 بعد میره زیر لایه عنکبوتیه ونرم شامه
-
سلام توی کتاب نوشته که بین پرده های مننژ مایع مغزی نخاعی وجود دارد ولی تتو کلیپ آقای موقاری گفتند که بین دو پرده پایین مایع مغزی نخاعی وجود دارد الان کدوم درسته؟!
Mohamad56 هر دو درسته اقای موقاری ریز تر ودقیق تر و درست تر گفتن