بی دقتی
-
سلام
من خیلی بی دقتم معمولا تو امتحانا سوالی نیست که بلد نباشم ولی انقد بی دقتم که باعث میشه خیلی از سوالارو درست ننویسم
موقع تست زدنم همین جوریم
اگه راه حلی دارین ممنون میشم بگین❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹
دانش-آموزان-آلاء همیار تجربیا -
سلام
من خیلی بی دقتم معمولا تو امتحانا سوالی نیست که بلد نباشم ولی انقد بی دقتم که باعث میشه خیلی از سوالارو درست ننویسم
موقع تست زدنم همین جوریم
اگه راه حلی دارین ممنون میشم بگین❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹
دانش-آموزان-آلاء همیار تجربیاNazanin Jamali منم همينم
من اختلاف بازه اي بين سوالايي كه ميتونم حل كنم با سوالايي كه درست مينويسم تو بعضي ازمونا به ٦٠٪ هم رسيده
اون روز مصاحبه يه رتبه برتريو داشتم ميخوندم ميگفت من هر ازمون كه ميدادم نيومدم اون اشتباها و بي دقتي هامو توي يه كاغذ مينوشتم مثلا سوال ٦٩ به جاي ٧،٤نوشتم
بعد ٢هفته بعد كه دوباره ازمون داشتم شب قبلش اون سوتي هاو رو ميخوندم كه سر جلسه فرداش حواسم جمع باشه -
Nazanin Jamali منم همينم
من اختلاف بازه اي بين سوالايي كه ميتونم حل كنم با سوالايي كه درست مينويسم تو بعضي ازمونا به ٦٠٪ هم رسيده
اون روز مصاحبه يه رتبه برتريو داشتم ميخوندم ميگفت من هر ازمون كه ميدادم نيومدم اون اشتباها و بي دقتي هامو توي يه كاغذ مينوشتم مثلا سوال ٦٩ به جاي ٧،٤نوشتم
بعد ٢هفته بعد كه دوباره ازمون داشتم شب قبلش اون سوتي هاو رو ميخوندم كه سر جلسه فرداش حواسم جمع باشهamirh_hmyf مرسی🌹یعنی به خدا یه سری سر امتحان به جای ۱٫۲۵یک نوشتم همش اشتباه شد
-
استاد حاجی زاده حرف قشنگی به من زدن در این بارع
بهشون گفتم که استاد من خیلی بی دقتم، گفتش احتمالا نتونی کاریش کنی ولی چیزی به نام استرس نداشتن دقت نداشته باش، مشکل رو دو تا نکن!