سلام خدمت دوستان عزیز آلایی و مدیران محترم آلا
یه سوال ، چرا جزوه آقای صدری که توی سایت گذاشتید با جزوه توی فیلم ها فرق میکنه ! جزوه ای که توی فیلم ها هستش جا برای نوشتن و حل مسئله داره ولی جزوه ای که توی سایت قرار دادید خیلی خیلی جا کم داره . میشه این مورد رو درست کنید لطفا. ممنون
توی سایت هم تیکت دادم 😁
sohrab
@administrators
M.an
سلام.الان دومین باره دارم اینو مینویسم من جزوات دوره ی ریاضی آقای لکستانی پایه دهم رو اوایل آبان ماه خریداری کردم ولی فقط شامل فصل و اول و قسمتای ابتدایی فصل دوم هستش و ادامه ی جزوه ی فصل دوم و همچنین جزوه ی نکته و تست رو نداره/چند روزه منتظرم ولی باز همونه لطفا پیگیری کنید کل برنامه هام به هم ریخته.لطفاااا پیگیری کنید واقعا احتیاج دارم.
سلام بچهها 🐤
من یه فیلم رایگان از آریان حیدری درباره مثلثات دیدم و توی مبحث معادلات مثلثاتی از ۴ تا استراتژی فقط مورد اولو گفت. میشه لطفا اگه کسی یادشون داره یا فیلمشو داره برام بفرسته 🙇🏻
1686469580573-1155901903.jpg
16864696811181879947554.jpg
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
جزوات دست نویس صفر تا صد ریاضیات تجربی (ثابتی)
-
سلام خدمت دوستان با توجه به این که استاد ثابتی راه ابریشم رو تدریس کردند و دانش اموزان را به دوره های صفر تا صدشون رجوع می دن. خواستم جزوه های دست نویسمو به اشتراک بزارم و کمکی به شما دوستان کرده باشم
-
Alireza abdi
سلام
واقعا مرسی بابت جزوات
این جزوه واسه راه ابریشم شونه یا صفر تا صدشون؟ -
صفر تا صد که میگن برین نگاه کنین
-
4 تا 6 13-Sep-2020 18-19-57.pdf 1 تا 4 13-Sep-2020 18-12-12.pdf مبحث تابع جلسه 1 تا 6
-
ادامه مباحث هم به زودی قرار خواهد گرفت @تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء -
Alireza abdi ممنون
-
Alireza abdi ببخشید میشه تفکیک کنید؟
مثلا بگید کدوم فیلم مال چه پایه ای هست چون شما دیدید اینطور یه کمکیمیشه -
این پست پاک شده!
-
-
-
مثلثات جلسه 7 تا پایان 14 جزوه هاش کامل در دو فایل زیر قرار گرفت @دانش-آموزان-آلاء
-
Alireza abdi در جزوه کامل ریاضی تجربی استاد ثابتی گفته است:
مثلثات جلسه 7 تا پایان 14 جزوه هاش کامل در دو فایل زیر قرار گرفت @دانش-آموزان-
اگه میشه بگین که مال چه جلساتی هستن -
-
-
-
-
-
Moadelat Na Moadelat_20181202123706.pdf در خود سایت الا به صورت رایگان جلسات ۲۰ تا ۲۷ هست .
-
@دانش-آموزان-آلاء اگر کسی نیاز داشت جلسات بعد رو هم می زارم.
-
Alireza abdi در جزوه کامل ریاضی تجربی استاد ثابتی گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء اگر کسی نیاز داشت جلسات بعد رو هم می زارم.
اگرکه بزارین بزرگواری کردین
من از جزواتتون استفاده میکنم