راه ابریشم ریاضی
-
سلام خسته نباشید
برای استفاده از ریاضی تجربی راه ابریشم نیاز هست که دوره های صفرتاصد استاد ثابتی رو هم ببینیم؟
عوامل آلا اعلام کردن که لازم نیست دوره های صفرتاصد رو ببینیم و آموزش کامله
ولی من چندجا دیدم که بچه ها گفته بودن ایشون رجوع میدن به دوره صفر تا صدشون
حالا من چیکار کنم دوره ی صفرتاصد رو هم دانلود کنم یا نه؟
@M-an
@تجربیا -
ببین بعضی موارد میگه ک این 3 تا فیلم رو ببینید اینجور نیس ک همشو بگه مثلا فرسنگ فلان میگه فیلم از اینجا تا اینجا رو ببین اونوقت بیا تورق سریع کنیم ابوالفضل ریسی
-
ببین بعضی موارد میگه ک این 3 تا فیلم رو ببینید اینجور نیس ک همشو بگه مثلا فرسنگ فلان میگه فیلم از اینجا تا اینجا رو ببین اونوقت بیا تورق سریع کنیم ابوالفضل ریسی
-
@Dr-Aryan
من فقط بخش تابع صفر تا صد رو دیدم
پس اینطور که شما میگید لازم نیست اول اون و تموم کنم نه؟ -
@Dr-Aryan یعنی اینجوریه که اولش هر مبحثی صفر تا صدو باید اول ببینیم بعد پیش آزمون و تورق و اینا؟
@Kosarsaghi-M اول هر فرسنگ یک فیلم هست اسمشم فیلم 0 هست ک خودشون همه چیو توضیح میدن اما پیله هارو باید همشو ببینید قبل شروع راه دیدن فرسنگ های ابریشم و اینکع فک نکنید چندین بار ها ن فقد ی بار میبینید بعد ب مرحله بعد ک فرسنگ هست وارد میشید
-
@Kosarsaghi-M اول هر فرسنگ یک فیلم هست اسمشم فیلم 0 هست ک خودشون همه چیو توضیح میدن اما پیله هارو باید همشو ببینید قبل شروع راه دیدن فرسنگ های ابریشم و اینکع فک نکنید چندین بار ها ن فقد ی بار میبینید بعد ب مرحله بعد ک فرسنگ هست وارد میشید
@dr-aryan سلام داداش برای هندسه و امار و دنباله و لگاریتم فقط دیدن توروق های ریاضی تجربی راه ابریشم کافیه اخه تو صفر ت صدای اقای ثابتی این فصل هارو تدریس نکردن
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد