تدریس اقای صدری خوب نیست
-
اقای صدری مدرس ریاضی ۱۱ تجربی خیلی خوب درس نمیدهند لطفا جایگزین کنید**
-
والا ایشون خیلی خیلی مفهومی درس میدن وعالیه و در اخر هر درس تست های کنکورشو حل میکنن من تا الن ده جلسه با ایشون دیدم
دیدین فیلم فقط برای یادگیری مفهومه!
تودیگه باید خودت تست وتمرین کنی
-
استاد صدری الان یکی از بهترین دبیرهای مجموعه هستند
احتمالا چون تدریسهای اول ایشون بوده شما فکر میکنید خوب نیستند در حالی که واقعا اینطور نیست
حالا انشاالله بعدا تدریس درجه یکشون رو توی تفتان خواهید دید -
این پست پاک شده!
-
والا ایشون خیلی خیلی مفهومی درس میدن وعالیه و در اخر هر درس تست های کنکورشو حل میکنن من تا الن ده جلسه با ایشون دیدم
دیدین فیلم فقط برای یادگیری مفهومه!
تودیگه باید خودت تست وتمرین کنی
Soheil Mo200 نه خیلی اهسته اهسته تدریس میکنند و اصن ادم خوابش میگیره ما انقدر وقت نداریم که اینطوری تدریس بشه باید خلاصه مفید باشه
-
Soheil Mo200 نه خیلی اهسته اهسته تدریس میکنند و اصن ادم خوابش میگیره ما انقدر وقت نداریم که اینطوری تدریس بشه باید خلاصه مفید باشه
Amirmohammad heydarii در تدریس اقای صدری خوب نیست گفته است:
من خودم برای حل این مشکل روی دور تند میبینم
توی مدیا پلیر کامپیوتر میشه fast
اگر هم از گوشی استفاده کنید میتونید مدیا پلیر با قابلیت افزایش سرعت استفاده کنید -
Amirmohammad heydarii سلام فک کنم تدریسشون کامله اون قسمتهایی که مثال مینویسه خودتون حل کنید یکمی بزنید جلو و جوابشو ببینید ..او زمانی که سوالو حل کردنو رد بشید اینجوری زودتر تموم میشه.ولی به نظرم کامل درس میدن و مفهومای کتابو خوب یاد میدن برا مفاهیم بیشتر باید به تست ها مراجعه کنید.....
-
Amirmohammad heydarii سلام تدریس ایشون بد نیست احتمالا شما نتونستید با ایشون ارتباط بگیرید میتونید از حسابان یازدهم ریاضی که آقای ثابتی مدرسشه استفاده کنید
مباحث تقریبا یکیه