دبیر شیمی یازدهم
-
سلام.. وقت بخیر
میخاستم بدونم شما خبر دارین ک دبیر فیزیک آقای یاری و دبیر شیمی آقای گودرزی کی قراره فیلم تدریسشون رو ضبط کنن برا سال یازدهم
چون میترسم خیلی طول بکشه و منم وقتم تلف بشه حداقل از تدریس یه استاد دیگ استفاده کنم ولی اگ اینها بودن خیلی خوب میشد -
سلام
دارن ضبط میکنن و گفتن در طی سال تحصیلی روند تدریس رو جلو میبرن (یعنی تا اردیبهشت سال بعد طول میکشه البته ممکنه زودتر یا کمی دیرترم تموم بشه)
اگه سایت رو ببینید یک کلیپ از تدریس یازدهم استاد یاری بارگزاری شده: کم کم روی سایت قرار میگیره و فکر نکنم وقت کم بیارید -
سلام
دارن ضبط میکنن و گفتن در طی سال تحصیلی روند تدریس رو جلو میبرن (یعنی تا اردیبهشت سال بعد طول میکشه البته ممکنه زودتر یا کمی دیرترم تموم بشه)
اگه سایت رو ببینید یک کلیپ از تدریس یازدهم استاد یاری بارگزاری شده: کم کم روی سایت قرار میگیره و فکر نکنم وقت کم بیارید@Mohammad-M خب پس تا اونموقع بهتره ک از یه فیلم دیگ استفاده کنم
-
@Mohammad-M خب پس تا اونموقع بهتره ک از یه فیلم دیگ استفاده کنم
Mobina bageri به نظرم تا اون موقع اگه وقت دارید از استاد کازرانیان برای فیزیک و استاد پویان نظر برای شیمی استفاده کنید انشالا تدریس های دو استاد عزیز مذکور روی سایت قرار میگیره
-
Mobina bageri به نظرم تا اون موقع اگه وقت دارید از استاد کازرانیان برای فیزیک و استاد پویان نظر برای شیمی استفاده کنید انشالا تدریس های دو استاد عزیز مذکور روی سایت قرار میگیره
@Mohammad-M چشم، خیلی ممنون
-
@Mohammad-M چشم، خیلی ممنون