اپلیکیشن بانک سوال گزینه دو
-
سلام به همه
از دوستانی که در آزمون های گزینه دو هستند
لطفا یه مقدار راجع به این اپلیکیشن توضیح بدید
مثلا نوع سوالات ، کیفیت سوالات، ارزش حل کردن سوالات رو داره و چیزهای مختلفی که ازش میدونید
خانومِ_دوست_داشتنی من فقط شما رو میشناسم که توی گزینه دو شرکت میکنید بقیه دوستان هم اگر شرکت میکنید خوشحال میشم نظر بدید
با تشکر -
سلام...
خب درواقع میشه گفت سطح متوسطی داره (حتی سوالات دشوارش) نسبت به سطح ازمونهاش پایین تره و برای تست اموزشی خوبه...من خودم بیشتر از تمرین هاش استفاده میکنم با اگه قرار باشه ازمون جامع مثلا 50 تستی از خودم بگیرم برای اینکه تایمم هدر نره ازش استفاده میکنم نمیشه گفت بده اما بحث جوابهای تشریحیش خیلی خلاصه است و درحد کتاب تست ها نیست...اما بازهم برای اول کار که بخوایی اشنا شی با تست ها خوبه (مثلا همون روز که خوندی بری یه ده تا تست بزنی خوبه) البته بازهم اینو بگم من هم برای اختصاصی هم عمومی یه سری تست رو همون روز میزنم و مثل خیلیا که میگن باید n ساعت بگذره از خوندن نیستم!!!
توی تمرین ها و ازمونهایی که میگیره خوبیش اینه میتونی این سوالات رو علامت دار کنی برای سری بعدت حین ازمون علامت دارشون کنی ته ازمون وقت اوردی برگردی بزنی یا حتی سوالاتی که اشتباه زدی رو میاره برات دوباره حل کنی...طبق ازمونهایی که دادی کم کم بطور خودکار بیشتر سوالاتی که میاره در سطح خودته
بازهم سوالی هست یا چیزی کم گفتم بگو اضافه کنم...!! -
سلام به همه
مثلا نوع سوالات ، کیفیت سوالات، ارزش حل کردن سوالات رو داره و چیزهای مختلفی که ازش میدونید
خانومِ_دوست_داشتنی من فقط شما رو میشناسم که توی گزینه دو شرکت میکنید بقیه دوستان هم اگر شرکت میکنید خوشحال میشم نظر بدید
با تشکرNarges MZ1680 در اپلیکیشن بانک سوال گزینه دو گفته است:
سلام به همه
با تشکرسلام
خب بانک سوال گزینه دو تستای مشابه با ازمون زیادی داره من خودم اکثرا هفته ی اخر مونده به ازمونم دیگه سراغ تستای کتاب تستا نمیرم و اکثر وقتمو صرف زدن تستای بانک سوال میکنم و تا الانم که نتایج قابل قبولی داشتم ، به طور کلی اپ خوبیه و برای حل تست های تمرینی و اموزشی خیلی مفیده ولی خب بعد از یه مدت که حسابی تستاشو میزنی احساس میکنی تیپ تستا تکراری میشن و قلق سوالا دستت میاد ، ولی خب سوالای خوبی داره سطح بندی شدن ، همونطور که دوستمون گفت هم گاهی اوقات پاسخ بعضی سوالا خیلی جالب نیست ولی خب خیلی کم این اتفاق میافته -
سلام...
خب درواقع میشه گفت سطح متوسطی داره (حتی سوالات دشوارش) نسبت به سطح ازمونهاش پایین تره و برای تست اموزشی خوبه...من خودم بیشتر از تمرین هاش استفاده میکنم با اگه قرار باشه ازمون جامع مثلا 50 تستی از خودم بگیرم برای اینکه تایمم هدر نره ازش استفاده میکنم نمیشه گفت بده اما بحث جوابهای تشریحیش خیلی خلاصه است و درحد کتاب تست ها نیست...اما بازهم برای اول کار که بخوایی اشنا شی با تست ها خوبه (مثلا همون روز که خوندی بری یه ده تا تست بزنی خوبه) البته بازهم اینو بگم من هم برای اختصاصی هم عمومی یه سری تست رو همون روز میزنم و مثل خیلیا که میگن باید n ساعت بگذره از خوندن نیستم!!!
توی تمرین ها و ازمونهایی که میگیره خوبیش اینه میتونی این سوالات رو علامت دار کنی برای سری بعدت حین ازمون علامت دارشون کنی ته ازمون وقت اوردی برگردی بزنی یا حتی سوالاتی که اشتباه زدی رو میاره برات دوباره حل کنی...طبق ازمونهایی که دادی کم کم بطور خودکار بیشتر سوالاتی که میاره در سطح خودته
بازهم سوالی هست یا چیزی کم گفتم بگو اضافه کنم...!!خانومِ_دوست_داشتنی خیلی هم عالی و جامع گفتی
مرسی عزیزم️
-
Narges MZ1680 در اپلیکیشن بانک سوال گزینه دو گفته است:
سلام به همه
با تشکرسلام
خب بانک سوال گزینه دو تستای مشابه با ازمون زیادی داره من خودم اکثرا هفته ی اخر مونده به ازمونم دیگه سراغ تستای کتاب تستا نمیرم و اکثر وقتمو صرف زدن تستای بانک سوال میکنم و تا الانم که نتایج قابل قبولی داشتم ، به طور کلی اپ خوبیه و برای حل تست های تمرینی و اموزشی خیلی مفیده ولی خب بعد از یه مدت که حسابی تستاشو میزنی احساس میکنی تیپ تستا تکراری میشن و قلق سوالا دستت میاد ، ولی خب سوالای خوبی داره سطح بندی شدن ، همونطور که دوستمون گفت هم گاهی اوقات پاسخ بعضی سوالا خیلی جالب نیست ولی خب خیلی کم این اتفاق میافته@Dr-Rashidi ممنون ازتون
توضیحات کاملی بود -
@Dr-Rashidi ممنون ازتون
توضیحات کاملی بودNarges MZ1680 در اپلیکیشن بانک سوال گزینه دو گفته است:
@Dr-Rashidi ممنون ازتون
توضیحات کاملی بودموفق باشی
-
@Dr-Rashidi ممنون ازتون
توضیحات کاملی بودموفق باشی
@Dr-Rashidi در اپلیکیشن بانک سوال گزینه دو گفته است:
@Dr-Rashidi ممنون ازتون