زمان کوب آلاء چیه ؟
-
@M-an واسه دهمی ها و یازدهمی ها که نمیخوان راه ابریشم بگیرن اون تخفیف راه ابریشم عملا هیچ کاربردی ندارع دیگه؟
-
@Mr-Fantastic
Chekav Chekav
بله اما از شارژ کیف پول می تونن برای خریدهای دیگه استفاده کنن@M-an سلام..خوبین...
ببخشید الان قابلیت بوک مارک کردن بطور خودکار در راه ابریشم وجود داره یا باید اشتراک تلسکوپ رو داشته باشیم که بتونیم در راه ابریشم هم بوک مارک کنیک؟ چون ادمین کانال تلگرام گفتن واسه صفرتاصدها هستش این موضوع؟ -
@M-an سلام..خوبین...
ببخشید الان قابلیت بوک مارک کردن بطور خودکار در راه ابریشم وجود داره یا باید اشتراک تلسکوپ رو داشته باشیم که بتونیم در راه ابریشم هم بوک مارک کنیک؟ چون ادمین کانال تلگرام گفتن واسه صفرتاصدها هستش این موضوع؟Amin Hosseinzadeh در زمان کوب آلاء چیه ؟ گفته است:
@M-an سلام..خوبین...
ببخشید الان قابلیت بوک مارک کردن بطور خودکار در راه ابریشم وجود داره یا باید اشتراک تلسکوپ رو داشته باشیم که بتونیم در راه ابریشم هم بوک مارک کنیک؟ چون ادمین کانال تلگرام گفتن واسه صفرتاصدها هستش این موضوع؟راه ابریشم خودش خودکار این قابلیت رو داره
-
AM G
سلام
هر فیلم چندتا تست داره
یه مربع هست میزنید رو اون منوش بازش میشه که بتونید هر تستی رو خواستین بوک مارک کنید
البته باید با اکانتتون وارد سایت شده باشیداگه اشتراک تلسکوپ رو تهیه کنید برای راه ابریشم تخفیف خواهید داشت
-
@M-an منظورتون از اکانت اکانت انجمنه یا اون اکانتی که باهاش تو آلا ثبت نام کردم.اسم و فامیل و ادرس و ...منظورتون این اکانته؟؟؟
AM G در زمان کوب آلاء چیه ؟ گفته است:
@M-an منظورتون از اکانت اکانت انجمنه یا اون اکانتی که باهاش تو آلا ثبت نام کردم.اسم و فامیل و ادرس و ...منظورتون این اکانته؟؟؟
منظور همون کد ملی وشماره تماسع هست(سایت اصلی)
-
@Mr-Fantastic
Chekav Chekav
بله اما از شارژ کیف پول می تونن برای خریدهای دیگه استفاده کنن@M-an من الان توی پیج الا نگا کردم گفتن که به کسایی که قبلا راه ابریشم رو تهیه کردن خود تلسکوپ رو هدیه میدن، درسته؟
-
@M-an من الان توی پیج الا نگا کردم گفتن که به کسایی که قبلا راه ابریشم رو تهیه کردن خود تلسکوپ رو هدیه میدن، درسته؟
Chekav Chekav در زمان کوب آلاء چیه ؟ گفته است:
@M-an من الان توی پیج الا نگا کردم گفتن که به کسایی که قبلا راه ابریشم رو تهیه کردن خود تلسکوپ رو هدیه میدن، درسته؟
بله درسته
-
@M-an سلام..خوبین...
ببخشید الان قابلیت بوک مارک کردن بطور خودکار در راه ابریشم وجود داره یا باید اشتراک تلسکوپ رو داشته باشیم که بتونیم در راه ابریشم هم بوک مارک کنیک؟ چون ادمین کانال تلگرام گفتن واسه صفرتاصدها هستش این موضوع؟ -
بله درسته
H_R در زمان کوب آلاء چیه ؟ گفته است:
بله درسته
و اونوقت چطور میتونیم دریافتش کنیم؟
-
بله درسته
بله درسته
فیلم ها که بیاد خودش روش هست