زمان کوب آلاء چیه ؟
-
@M-an خانم مدیر
من که هنوز راه ابریشمو نگرفتم
اول اشتراک تلسکوپ بگیرم بعد برم راه ابریشم بگیرم به نفعمه؟؟
یا کلا راه ابریشمو فقط بگیرم؟
اخه گفتی با خرید تلسکوپ راه ابریشمم تخفیف میدید -
@M-an نشتی تو خونه پاتو انداختی رو پات تز میدی؟
از هزینه ها خبر داری؟
"من بودم این همایشا رو رایگان میکردم؟!!!"
حالت خوبه شما؟
نامردی اینه که این بنده های خدا انقدر زحمت میکشن (در حالی که ابدا وظیفشون این نیست) و شما میای در کمال پررویی همچین حرفی میزنی. خجالت داره واقعا -
از هزینه ها خبر داری؟
حالت خوبه شما؟
نامردی اینه که این بنده های خدا انقدر زحمت میکشن (در حالی که ابدا وظیفشون این نیست) و شما میای در کمال پررویی همچین حرفی میزنی. خجالت داره واقعاMahdi Jafari 1 در زمان کوب آلاء چیه ؟ گفته است:
از هزینه ها خبر داری؟
حالت خوبه شما؟
نامردی اینه که این بنده های خدا انقدر زحمت میکشن (در حالی که ابدا وظیفشون این نیست) و شما میای در کمال پررویی همچین حرفی میزنی. خجالت داره واقعافک کنم اشتباه تگ کردی!
-
Mahdi Jafari 1 در زمان کوب آلاء چیه ؟ گفته است:
از هزینه ها خبر داری؟
حالت خوبه شما؟
نامردی اینه که این بنده های خدا انقدر زحمت میکشن (در حالی که ابدا وظیفشون این نیست) و شما میای در کمال پررویی همچین حرفی میزنی. خجالت داره واقعافک کنم اشتباه تگ کردی!
-
azam shahri
شما اصلا از هزینه هایی که برای این کار صورت گرفته اطلاع دارید که چنین برچسبی میزنید؟در نظر می گیریم شما هستید پس بفرمایید هزینه اشتراک یک ماه رو برای همه آلایی ها تامین کنید ببینیم در حرف هست یا عمل !
آلاء تماما به تعهداتی که داره پایبنده ! فراتر از تعهدی که داشته
شما نمی خوایید استفاده نکنید اما خیلی از آلایی ها هستن که با این راه کمک آلاء می کنن چون میدونن چه چیز ارزشمندی رو با کمترین هزینه ممکن به دست میارن
-
@M-an ببخشید ادمین اشتباهی شمارو تگ کردم
-
اگه میخوای خیلی حرفه ای تر و در زمان کمتری فیلم های آلاء رو مرور کنی، امکان زمان کوب به فیلم های رایگان آلاء هم افزوده شد.
امسال برای اولین بار امکان بوک مارک کردن تست ها رو برای همایش های آرش فراهم کردیم و حالا می تونید برای دوره های رایگان نظام جدید هم از این امکان استفاده کنید
با هر تستی که حال کردی بوکمارکش کن
و در خود فیلم و در بخش %(#ff0000)[نشان شده ها] به صورت ذخیره داشته باش.
این خدمات رو در اشتراک "تلسکوپ آلاء" به همراه هدیه کیف پول و تخفیف راه ابریشم دریافت می کنید.تلسکوپ اشتراک های مختلفی داره که به صورت
- 1ماهه
- سه ماهه
- یکساله
هست که هر کدوم هدایای ویژه ای هم دارن
از لینک زیر می تونید تهیه کنید
Https://alaatv.com/landing/17@M-an تکلیف اونایی که راه ابریشم رو قبلا تهیه کردن چیه؟ تخفیف راه ابریشم ک دیگه به درد نمیخوره
-
@M-an واسه دهمی ها و یازدهمی ها که نمیخوان راه ابریشم بگیرن اون تخفیف راه ابریشم عملا هیچ کاربردی ندارع دیگه؟
-
@Mr-Fantastic
Chekav Chekav
بله اما از شارژ کیف پول می تونن برای خریدهای دیگه استفاده کنن@M-an سلام..خوبین...
ببخشید الان قابلیت بوک مارک کردن بطور خودکار در راه ابریشم وجود داره یا باید اشتراک تلسکوپ رو داشته باشیم که بتونیم در راه ابریشم هم بوک مارک کنیک؟ چون ادمین کانال تلگرام گفتن واسه صفرتاصدها هستش این موضوع؟ -
@M-an سلام..خوبین...
ببخشید الان قابلیت بوک مارک کردن بطور خودکار در راه ابریشم وجود داره یا باید اشتراک تلسکوپ رو داشته باشیم که بتونیم در راه ابریشم هم بوک مارک کنیک؟ چون ادمین کانال تلگرام گفتن واسه صفرتاصدها هستش این موضوع؟Amin Hosseinzadeh در زمان کوب آلاء چیه ؟ گفته است:
@M-an سلام..خوبین...
ببخشید الان قابلیت بوک مارک کردن بطور خودکار در راه ابریشم وجود داره یا باید اشتراک تلسکوپ رو داشته باشیم که بتونیم در راه ابریشم هم بوک مارک کنیک؟ چون ادمین کانال تلگرام گفتن واسه صفرتاصدها هستش این موضوع؟راه ابریشم خودش خودکار این قابلیت رو داره
-
AM G
سلام
هر فیلم چندتا تست داره
یه مربع هست میزنید رو اون منوش بازش میشه که بتونید هر تستی رو خواستین بوک مارک کنید
البته باید با اکانتتون وارد سایت شده باشیداگه اشتراک تلسکوپ رو تهیه کنید برای راه ابریشم تخفیف خواهید داشت
-
@M-an منظورتون از اکانت اکانت انجمنه یا اون اکانتی که باهاش تو آلا ثبت نام کردم.اسم و فامیل و ادرس و ...منظورتون این اکانته؟؟؟
AM G در زمان کوب آلاء چیه ؟ گفته است:
@M-an منظورتون از اکانت اکانت انجمنه یا اون اکانتی که باهاش تو آلا ثبت نام کردم.اسم و فامیل و ادرس و ...منظورتون این اکانته؟؟؟
منظور همون کد ملی وشماره تماسع هست(سایت اصلی)
-
@Mr-Fantastic
Chekav Chekav
بله اما از شارژ کیف پول می تونن برای خریدهای دیگه استفاده کنن@M-an من الان توی پیج الا نگا کردم گفتن که به کسایی که قبلا راه ابریشم رو تهیه کردن خود تلسکوپ رو هدیه میدن، درسته؟
-
@M-an من الان توی پیج الا نگا کردم گفتن که به کسایی که قبلا راه ابریشم رو تهیه کردن خود تلسکوپ رو هدیه میدن، درسته؟
Chekav Chekav در زمان کوب آلاء چیه ؟ گفته است:
@M-an من الان توی پیج الا نگا کردم گفتن که به کسایی که قبلا راه ابریشم رو تهیه کردن خود تلسکوپ رو هدیه میدن، درسته؟
بله درسته
-
@M-an سلام..خوبین...
ببخشید الان قابلیت بوک مارک کردن بطور خودکار در راه ابریشم وجود داره یا باید اشتراک تلسکوپ رو داشته باشیم که بتونیم در راه ابریشم هم بوک مارک کنیک؟ چون ادمین کانال تلگرام گفتن واسه صفرتاصدها هستش این موضوع؟