کنکور۱۴۰۰
-
سلام دوستان آلایی...این درسته که برای کنکور ۱۴۰۰ فقط از نظام جدید سوال میاد و دیگه سوالی از نظام قدیم نمیاد
-
بله خبرش تایید شده و گفتن که دیگه کنکور نظام قدیم حذف شده دانش-آموزان-آلاء
-
نظام قدیمی ها همه مطالب میدونن چون اونا کتاباشون کامل تره کافی بخون نظام جدید همه چی میاد دستشون نگران نباش
-
نظام قدیمی ها همه مطالب میدونن چون اونا کتاباشون کامل تره کافی بخون نظام جدید همه چی میاد دستشون نگران نباش
@نگین-وهاب-مقدم ای وای واقعا آسونه....ما رو باش داشتیم فیلمای نظام قدیم رو میگرفتیم
اساتید خوب توی نظام جدید کیا هستن؟(مخصوصا دروس تخصصی) -
@نگین-وهاب-مقدم ای وای واقعا آسونه....ما رو باش داشتیم فیلمای نظام قدیم رو میگرفتیم
اساتید خوب توی نظام جدید کیا هستن؟(مخصوصا دروس تخصصی)s hosseini از دهم می خواین بخونید؟
-
s hosseini از دهم می خواین بخونید؟
@نگین-وهاب-مقدم استاد پویا نظرشیمی-فیزیک استاد داداشی یا کازرانیان و طلوعی که جدید فیلم هاشون -زیست استاد موقاری-ریاضی استاد ثابتی و امینی-فارسی استاد صادقی
-
استاد عزتی زبان -ناصح زاده عربی و علیمرادی
-
s hosseini از دهم می خواین بخونید؟
@نگین-وهاب-مقدم باید بخونم دیگه...مگه فرقی نداره؟شما نظام قدیم بودین؟الان نظام جدید چجوره؟کتابا رو از کجا دان کنم سایتی رو میشناسین
-
@نگین-وهاب-مقدم باید بخونم دیگه...مگه فرقی نداره؟شما نظام قدیم بودین؟الان نظام جدید چجوره؟کتابا رو از کجا دان کنم سایتی رو میشناسین
-
s hosseini نه من نظام جدیدم
-
s hosseini سعی کنید بخرید تا دان کنید سرچ که کنید خودش میاد بالا
-
mahla bpz مرسییی
-
s hosseini نه من نظام جدیدم
@نگین-وهاب-مقدم نظام جدید درسا چطوره؟کنکور هم دادی؟
-
s hosseini نه 1400 من بخونی اسونه
-
-
s hosseini در کنکور۱۴۰۰ گفته است:
شنیدم نطام جدید درسا اسونتره تا قدیم
Fragile که اینطور ممنون از همگیتون
-
Fragile که اینطور ممنون از همگیتون
-
سلام
ببخشید من امسال سال دهم تجربی هستم ولی نمیدونم چه جوری درس بخونم و از کجا شروع کنم لطفا راهنماییم کنید -
سلام
ببخشید من امسال سال دهم تجربی هستم ولی نمیدونم چه جوری درس بخونم و از کجا شروع کنم لطفا راهنماییم کنیدFatemeh Latifi در کنکور۱۴۰۰ گفته است:
سلام
ببخشید من امسال سال دهم تجربی هستم ولی نمیدونم چه جوری درس بخونم و از کجا شروع کنم لطفا راهنماییم کنید -
s hosseini در کنکور۱۴۰۰ گفته است:
شنیدم نطام جدید درسا اسونتره تا قدیم