اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
Amir Tajfar چن زدی بیشترین
من خودمو ..... کردم ۶۴۰۰Alireza K 1 پنج هزار و پونصد به زور با هندسه و امار صفر درصد
-
شهاب آراسته فارسی رو نظر شخصی من نه، عربی و دینی رو الا فیلم های خوبی داره برای ۱۲ ، ده و یازده رو هم که از قبل بلدی مرور میکنی خیلی سبز عربی درسنامه خوبی داره شاید فیلم هم نیاز نشه
Amir Tajfar عربی هم میکرو طلایی برا مبحثی خوبه
و من برا درس به درس ای کیو پلاس دارم راضیم و میانیگن ۷۵میزنم
-
Alireza K 1 پنج هزار و پونصد به زور با هندسه و امار صفر درصد
Amir Tajfar ولی سعی من هر آزمون حداقل ۱۰۰تا بالا بیای
-
Amir Tajfar عربی هم میکرو طلایی برا مبحثی خوبه
و من برا درس به درس ای کیو پلاس دارم راضیم و میانیگن ۷۵میزنم
Alireza K 1 من همون خیلی سبز رو برسم همه تست هاشو بزنم هنر کردم واقعا وقت نمیشه ادم دوکتابه کار کنه
-
حس-یخی من خودم یه بار تست هارو جابه جا زدم نیم ساعت فقط پاک میکردم
Amir Tajfar اره منم خیلی شدم
-
Amir Tajfar ولی سعی من هر آزمون حداقل ۱۰۰تا بالا بیای
Alireza K 1 اره انشاالله
-
Alireza K 1 من همون خیلی سبز رو برسم همه تست هاشو بزنم هنر کردم واقعا وقت نمیشه ادم دوکتابه کار کنه
Amir Tajfar خیلی سبز درسنامه زیاد داره
ولی ای کیو مختصر و واقعا درسنامش تو تستا جلو چشاته -
Amir Tajfar خیلی سبز درسنامه زیاد داره
ولی ای کیو مختصر و واقعا درسنامش تو تستا جلو چشاتهAlireza K 1 خب منم با درسنامش حال میکنم خیلی عالی توضیح میده و نکات خیلی خوبی میگه ولی به نظرم سطح تست هاش اسونه حالا باید برم سرازمون معلوم میشه
-
امشب فیلم دیدم پیله ها
تحلیل آزمون وقت نکردم -
Alireza K 1 خب منم با درسنامش حال میکنم خیلی عالی توضیح میده و نکات خیلی خوبی میگه ولی به نظرم سطح تست هاش اسونه حالا باید برم سرازمون معلوم میشه
Amir Tajfar اره ولی یه چی بگم برا هندسه یکی بود میگفت تستای ۱۰سال اخیر کنکور که هماهنگ نظام جدید باشه بزنین بالای ۸۰میزتین
-
دیگر برم بخسبم
رفقا شب خوش تو خواب فرسنگارو سریع رد کنین -
Amir Tajfar اره ولی یه چی بگم برا هندسه یکی بود میگفت تستای ۱۰سال اخیر کنکور که هماهنگ نظام جدید باشه بزنین بالای ۸۰میزتین
Alireza K 1 خب کاشکی همینطوری باشه ، اصلا کلا تست های کنکور هر سال تطایق نود درصدی داره با سال های قبل اون ده درصد هم تست های ابتکاریه، کاشکی هندسه ام قوی بشه با امار هیچی حالیم نیست از این دوتا
-
شهاب آراسته فارسی رو نظر شخصی من نه، عربی و دینی رو الا فیلم های خوبی داره برای ۱۲ ، ده و یازده رو هم که از قبل بلدی مرور میکنی خیلی سبز عربی درسنامه خوبی داره شاید فیلم هم نیاز نشه
Amir Tajfar سلام ممنون
-
دیگر برم بخسبم
رفقا شب خوش تو خواب فرسنگارو سریع رد کنینAlireza K 1 برا شما هم جزوه شیمی حذف شده ؟؟؟
-
Alireza K 1 برا شما هم جزوه شیمی حذف شده ؟؟؟
شهاب آراسته اره مدیر گفتن تغییر کوچیک میخواهن بدن
-
حس-یخی در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن باهاتون تماس گرفتن ؟
سلام بچه ها من یازدهمم به نظر شما طرح ابریشم را تهیه کنم واگه تهیه کنم سال اینده طرح جدید به من تعلق میگیرد .چون طرح ابریشم برای هر سع سال است به نظرتون چکار کنم ؟
-
@haniehno منم هسم
-
شهاب آراسته اره مدیر گفتن تغییر کوچیک میخواهن بدن
حس-یخی سلام ممنون