اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
خواهش می کنم
اما گفتن داریم تا گفتن نه ؟توضیحات لحظه ای رو در صفحه هر درس راه ابریشم دنبال می کنید؟
معمولا اینطوریه که هفته اول درسنامه باشه
هفته بعدی تست
و بعدی کنکورچه ها و پیش آزمون هابه ترتیبی که باید استفاده کنید منتشر میشن
انتشار تدریجی هم به دلیل ضبط جدید بودن مجموعه ها هستالان شما درسنامه هایی که اومده رو دیدین ؟
نظراتی که میدین به تیم آموزشی منتقل میشه
@M-an
ببیند من برای مثال سبک درس خوندنم اینه که بعد از درس نامه تعدادی تست میزنم از اون جایی که گفته شد شما با ابریشم نیاز به کتاب تست ندارید من هم الان کتاب تست ندارم و نمیدونم باید چیکار کنم
بعد هم یکی از دلایل مهمی که من ابریشم رو انتخاب کردم همپوشانی خوبش با برنامه های قلم چی بود و خب فکر میکردم با وجودش دیگه اصلا مشکلی نیست و یک منبع عالی در اختیارم که پا به پای ازمون ها میاد درسته اموزش و کیفیتش عالیه اما این جوری که الا داره با تاخیرر و به این سبک فیلم ها رو میده بیرون خب اصلا من میرسم توی دوهفته تستاش رو بزنم ؟ چون هفته دوم و سوم تست ها بیرون میاد ما الان وسط هفته اولیم و فیلم های درسنامه همگی ناقصه و حتی گسسته و هندسه یک فیلم هم وجود نداره تا بخواد همگی بیاد دوباره فیلم های تست بیاد و... خیلی دیر میشه
همون جور که گفتم نوشتن برنامه درسی تقریبا غیر ممکن هست نمیشه من بشینم توی 2 روز 14 قسمت حسابان بدون تست ببینم بعد کلا ول کنم چند روز گسسته یا هندسه ببینم یا چند روز فقط شیمی 3 بخونم بعد که تموم شد برم شیمی 1 این برنامه به شدت اشتباه هست
-
@M-an
ببیند من برای مثال سبک درس خوندنم اینه که بعد از درس نامه تعدادی تست میزنم از اون جایی که گفته شد شما با ابریشم نیاز به کتاب تست ندارید من هم الان کتاب تست ندارم و نمیدونم باید چیکار کنم
بعد هم یکی از دلایل مهمی که من ابریشم رو انتخاب کردم همپوشانی خوبش با برنامه های قلم چی بود و خب فکر میکردم با وجودش دیگه اصلا مشکلی نیست و یک منبع عالی در اختیارم که پا به پای ازمون ها میاد درسته اموزش و کیفیتش عالیه اما این جوری که الا داره با تاخیرر و به این سبک فیلم ها رو میده بیرون خب اصلا من میرسم توی دوهفته تستاش رو بزنم ؟ چون هفته دوم و سوم تست ها بیرون میاد ما الان وسط هفته اولیم و فیلم های درسنامه همگی ناقصه و حتی گسسته و هندسه یک فیلم هم وجود نداره تا بخواد همگی بیاد دوباره فیلم های تست بیاد و... خیلی دیر میشه
همون جور که گفتم نوشتن برنامه درسی تقریبا غیر ممکن هست نمیشه من بشینم توی 2 روز 14 قسمت حسابان بدون تست ببینم بعد کلا ول کنم چند روز گسسته یا هندسه ببینم یا چند روز فقط شیمی 3 بخونم بعد که تموم شد برم شیمی 1 این برنامه به شدت اشتباه هست
Reza Mosavi به خاطر تاخیر الا هست ولی اگر تاخیر نداشت انشاالله در فرسنگ های بعدی به نظرم شما هفته اول رو تا چهارشنبه درسنامه رو ببین و پنج شنبه و جمعه و شنبه درسنامه رو مرور کن و کامل یادبگیر و از یک شنبه تا پنج شنبه شروع کن به تست زدن جمعه هم که ازمون این نظر منه به شرطی کا فرسنگ های بعدی اینطوری با تاخیر نباشه حالا دیگه پرینت گرفتن و ... به کنار که یه وقت جداگانه از ادم میگیره
-
Reza Mosavi به خاطر تاخیر الا هست ولی اگر تاخیر نداشت انشاالله در فرسنگ های بعدی به نظرم شما هفته اول رو تا چهارشنبه درسنامه رو ببین و پنج شنبه و جمعه و شنبه درسنامه رو مرور کن و کامل یادبگیر و از یک شنبه تا پنج شنبه شروع کن به تست زدن جمعه هم که ازمون این نظر منه به شرطی کا فرسنگ های بعدی اینطوری با تاخیر نباشه حالا دیگه پرینت گرفتن و ... به کنار که یه وقت جداگانه از ادم میگیره
برنامه که میگید خوبه و شدنیه
اما اگر واقعا توی روز های اینده سر موقع فیلم ها و جزوه ها اپلود شن چون مثلا میگن امروز قرار اپلود کنن ولی از ساعت 5 عصر شروع میکنن و تا 10 شب طول میکشه و اصلا اون روز بدرد نمیخوره امید وارم فیلم های بعدی و بخصوص فیلم تست ها سر موقع بیاد
بدبختی ازمون دوم هست
چون الا گفته 26 مهر فرسنگ بعدی هست با حساب تاخییرش ی نصفه هفته فرصت داری که فقط درسنامه بخونی حالا تست اینا هم بماند کتاب تست هم چون گفتن طرح شما رو بی نیاز میکنه نگرفتم نمیدونم چیکار کنم
-
شما هم میخواید کلمات اخر کتاب فارسی رو بخونید یک ساعت طول میکشه؟
-
شما هم میخواید کلمات اخر کتاب فارسی رو بخونید یک ساعت طول میکشه؟
Amir Tajfar
من از رو نشر الگو املا لغتش میخونم
اره برا ماهم یک ساعت طول میشکه
من الان قسمت دوم شیمی رو تموم کردم ۵۱ دقیقه بود 🥵
الانم باید برم این دوتارو که دیدم بخونم بعد برم برا قسمت سه
برا شما پیام نیومد از طرف الا
گفت که تا فردا باید این ویدیو هارو تموم کنیم جدیدا میاد -
Amir Tajfar
Amir Tajfar
حس-یخی ما خدا رو شکر معلم مدرسع مون تا صفحع ۲۰ درس داده خوندم. من فقط نگاه میکنم فیلما رو و نکته هاشو مینویسم
-
حس-یخی من که دو هفته اول رو فقط فیلم میبینم و میخونم از هفته سوم فقط تست
Amir Tajfar اخه هفته دوم تسته ها شروع میشه
-
Amir Tajfar اخه هفته دوم تسته ها شروع میشه
-
حس-یخی پسعمومی نمیخونی؟
Amir Tajfar عمومی هارو شب میخونم بهتره
-
حس-یخی خب شروع بشه وحی منزل نیست که به قول پویان نظر اگه قرار باشه هفته دوم تست بزنی پس هفته سوم میخوای چیکار کنی
Amir Tajfar اره والا مهم اینه که خوب یاد بگیری
-
آلا میگه تا سه شنبه شب همه فیلم هایی که اومده باید ببینیم
هرجور حساب میکنم نمیشه
-
@M-an ببخشید این حرف الا که میگه تا سه شنبه شب چهارده جلسه ریاضی هشت جلسه شیمی و ... رو ببینید روی چه منطقیه؟ فیلم ها شش مهر آپلود شدن یعنی همین دیروز تازه عصر و نزدیک به شب بعد چطوری ما تا سه شنبه شب اینارو ببینیم؟
-
@M-an ببخشید این حرف الا که میگه تا سه شنبه شب چهارده جلسه ریاضی هشت جلسه شیمی و ... رو ببینید روی چه منطقیه؟ فیلم ها شش مهر آپلود شدن یعنی همین دیروز تازه عصر و نزدیک به شب بعد چطوری ما تا سه شنبه شب اینارو ببینیم؟
-
Amir Tajfar
انتشار فیلم ها از شنبه شروع شده بود@M-an هندسه و گسسته کی میان ؟
شیمی 1 چی ؟
انتشار فیلم های مربوط به تست ها کی هست؟
-
Amir Tajfar
انتشار فیلم ها از شنبه شروع شده بود@M-an همشون یک شنبه اومدن تازه اونم شب اصلا شنبه هم اومده باشن حداقل یک هفته وقت میخواد نگاه کردنشون
-
آلا میگه تا سه شنبه شب همه فیلم هایی که اومده باید ببینیم
هرجور حساب میکنم نمیشه
Amir Tajfar اصلا ۲۴ ساعتم بشینی تموم نمیشه
-
Amir Tajfar اصلا ۲۴ ساعتم بشینی تموم نمیشه