اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
Reza Mosavi
دقیق نبود اون لوکیشنشما اگه صاپست رو درست نوشتین پس درسته
@M-an
ای کاش همین جوری باشه و این لوکیش اشتباه باشه
-
@M-an
ای کاش همین جوری باشه و این لوکیش اشتباه باشه
Reza Mosavi لوکیشن من یک کیلو متر اون ور تره
-
Reza Mosavi لوکیشن من یک کیلو متر اون ور تره
Amir Tajfar بخدا قسم معلوم نیست پست چه غلطی کرده مگه دستم به این سلمان ولیجانی نرسه
-
Amir Tajfar بخدا قسم معلوم نیست پست چه غلطی کرده مگه دستم به این سلمان ولیجانی نرسه
Reza Mosavi
شماره نوشته پایین خوب زنگ بزن بهشون
اصلا زوم کن اونجا کجاست از اینجا معلوم نیست
یا از مپ بزن اونجا کجاست -
Reza Mosavi
شماره نوشته پایین خوب زنگ بزن بهشون
اصلا زوم کن اونجا کجاست از اینجا معلوم نیست
یا از مپ بزن اونجا کجاستحس-یخی
هر جا باشه الا نیستزنگم بزنم تهش میشه که بله اشتباه شده می خوان چیکار کنن معلوم نیست نامه دست کی رفته و الان کجاست هیچ کاری هم نمی تونن بکنن اشتباه مسخره نامه رسان همین میشه
-
حس-یخی
هر جا باشه الا نیستزنگم بزنم تهش میشه که بله اشتباه شده می خوان چیکار کنن معلوم نیست نامه دست کی رفته و الان کجاست هیچ کاری هم نمی تونن بکنن اشتباه مسخره نامه رسان همین میشه
-
Reza Mosavi
مگه شما رسید دریافت نکردین؟ -
حس-یخی ببین اونی ک نقشه نشون میده فک کنم صندوق پستی چیزیه
چون واسه منم یجا دیه رو نشون میده ولی نامه رسیده
نگران نباش -
حس-یخی ببین اونی ک نقشه نشون میده فک کنم صندوق پستی چیزیه
چون واسه منم یجا دیه رو نشون میده ولی نامه رسیده
نگران نباشFereshteh Jahangiri
الان رفتم نمک خوردم اومدم فک کنم فشارم افتاده
بیچارررررررره شدمممممم
میکشمتتتتتت سلمان -
Fereshteh Jahangiri
الان رفتم نمک خوردم اومدم فک کنم فشارم افتاده
بیچارررررررره شدمممممم
میکشمتتتتتت سلمان -
Fereshteh Jahangiri
نخند
ظهر چقد خندیدم
میگن هر خنده ای یه گریه داره اینهاشششششش -
Fereshteh Jahangiri
نخند
ظهر چقد خندیدم
میگن هر خنده ای یه گریه داره اینهاششششششحس-یخی با اینکه به منم زنگ زدن اما چون حرفی از تایید نزدنوگفتن شناسنامتو بفرس واس ادمین و ادمینم هنوز سین نزدم یکم هیجانیم
ایتقد ک تو این هفته استرس داشتم توکل زندگیم نداشتم -
حس-یخی با اینکه به منم زنگ زدن اما چون حرفی از تایید نزدنوگفتن شناسنامتو بفرس واس ادمین و ادمینم هنوز سین نزدم یکم هیجانیم
ایتقد ک تو این هفته استرس داشتم توکل زندگیم نداشتمFereshteh Jahangiri من بدبختتتتت از همون اولشششش استرس داشتم از یه طرف چهار روز استرس اینو داشتم که برسه یا نرسه الانم که سلمان خان نمیدونم نامه مو کجا فرستاده
چند دقیقه دیگه هم تخفیف برداشته میشه نابود میشم -
Fereshteh Jahangiri من بدبختتتتت از همون اولشششش استرس داشتم از یه طرف چهار روز استرس اینو داشتم که برسه یا نرسه الانم که سلمان خان نمیدونم نامه مو کجا فرستاده
چند دقیقه دیگه هم تخفیف برداشته میشه نابود میشمحس-یخی برای ماها تخفیف هست نگران نباش خوده مدیر کف ک واسه پرچمیا چند روز تمدید میشه
-
Fereshteh Jahangiri من بدبختتتتت از همون اولشششش استرس داشتم از یه طرف چهار روز استرس اینو داشتم که برسه یا نرسه الانم که سلمان خان نمیدونم نامه مو کجا فرستاده
چند دقیقه دیگه هم تخفیف برداشته میشه نابود میشمحس-یخی میگم حس یخی تو میخای هر سه تا درسو ببینی؟