اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
Reza Mosavi
مگه شما رسید دریافت نکردین؟ -
حس-یخی ببین اونی ک نقشه نشون میده فک کنم صندوق پستی چیزیه
چون واسه منم یجا دیه رو نشون میده ولی نامه رسیده😑
نگران نباش -
حس-یخی ببین اونی ک نقشه نشون میده فک کنم صندوق پستی چیزیه
چون واسه منم یجا دیه رو نشون میده ولی نامه رسیده😑
نگران نباشFereshteh Jahangiri
الان رفتم نمک خوردم اومدم فک کنم فشارم افتاده
بیچارررررررره شدمممممم
میکشمتتتتتت سلمان 😡😡 -
Fereshteh Jahangiri
الان رفتم نمک خوردم اومدم فک کنم فشارم افتاده
بیچارررررررره شدمممممم
میکشمتتتتتت سلمان 😡😡حس-یخی 😂😂😂
-
Fereshteh Jahangiri
نخند
ظهر چقد خندیدم
میگن هر خنده ای یه گریه داره اینهاشششششش 😱😱😱😭😭😭😭 -
Fereshteh Jahangiri
نخند
ظهر چقد خندیدم
میگن هر خنده ای یه گریه داره اینهاشششششش 😱😱😱😭😭😭😭حس-یخی با اینکه به منم زنگ زدن اما چون حرفی از تایید نزدنوگفتن شناسنامتو بفرس واس ادمین و ادمینم هنوز سین نزدم یکم هیجانیم😀
ایتقد ک تو این هفته استرس داشتم توکل زندگیم نداشتم😅😁 -
حس-یخی با اینکه به منم زنگ زدن اما چون حرفی از تایید نزدنوگفتن شناسنامتو بفرس واس ادمین و ادمینم هنوز سین نزدم یکم هیجانیم😀
ایتقد ک تو این هفته استرس داشتم توکل زندگیم نداشتم😅😁Fereshteh Jahangiri من بدبختتتتت از همون اولشششش استرس داشتم از یه طرف چهار روز استرس اینو داشتم که برسه یا نرسه الانم که سلمان خان نمیدونم نامه مو کجا فرستاده
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
چند دقیقه دیگه هم تخفیف برداشته میشه نابود میشم -
Fereshteh Jahangiri من بدبختتتتت از همون اولشششش استرس داشتم از یه طرف چهار روز استرس اینو داشتم که برسه یا نرسه الانم که سلمان خان نمیدونم نامه مو کجا فرستاده
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
چند دقیقه دیگه هم تخفیف برداشته میشه نابود میشمحس-یخی برای ماها تخفیف هست نگران نباش خوده مدیر کف ک واسه پرچمیا چند روز تمدید میشه
-
Fereshteh Jahangiri من بدبختتتتت از همون اولشششش استرس داشتم از یه طرف چهار روز استرس اینو داشتم که برسه یا نرسه الانم که سلمان خان نمیدونم نامه مو کجا فرستاده
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
چند دقیقه دیگه هم تخفیف برداشته میشه نابود میشمحس-یخی میگم حس یخی تو میخای هر سه تا درسو ببینی؟
-
حس-یخی برای ماها تخفیف هست نگران نباش خوده مدیر کف ک واسه پرچمیا چند روز تمدید میشه
Fereshteh Jahangiri
انجل جان من نامم نرسیده موسسه کف دستشو بو کنه من نامه فرستادم؟ 😭😭😭😭 -
Fereshteh Jahangiri
انجل جان من نامم نرسیده موسسه کف دستشو بو کنه من نامه فرستادم؟ 😭😭😭😭حس-یخی چقد منفی بافی خب اگه اینقد استرس داری چرا به پست نمیزنگی که نامتو کجا برده
-
حس-یخی میگم حس یخی تو میخای هر سه تا درسو ببینی؟
Fereshteh Jahangiri
نه من فقط شیمی با زیست
بقیه هم تست
من ریاضی و فیزیکو کلاس انلاین گرفتم فقط برا تست میخواهم -
حس-یخی چقد منفی بافی خب اگه اینقد استرس داری چرا به پست نمیزنگی که نامتو کجا برده
Fereshteh Jahangiri
منو خواهرم عذا گرفتیم 😓
بدبخت شدیم -
من چیکار کنم که هنوز نفرستادم احتمالا تا پس فرداهم نمیتونم بفرستم😢😢😢😢😢😢
-
Fereshteh Jahangiri
نه من فقط شیمی با زیست
بقیه هم تست
من ریاضی و فیزیکو کلاس انلاین گرفتم فقط برا تست میخواهم@حس-یخ ینی در کل واسه اون دوتا همکلاس میری ؟

عکس)