اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
Fereshteh Jahangiri
نخند
ظهر چقد خندیدم
میگن هر خنده ای یه گریه داره اینهاششششششحس-یخی با اینکه به منم زنگ زدن اما چون حرفی از تایید نزدنوگفتن شناسنامتو بفرس واس ادمین و ادمینم هنوز سین نزدم یکم هیجانیم
ایتقد ک تو این هفته استرس داشتم توکل زندگیم نداشتم -
حس-یخی با اینکه به منم زنگ زدن اما چون حرفی از تایید نزدنوگفتن شناسنامتو بفرس واس ادمین و ادمینم هنوز سین نزدم یکم هیجانیم
ایتقد ک تو این هفته استرس داشتم توکل زندگیم نداشتمFereshteh Jahangiri من بدبختتتتت از همون اولشششش استرس داشتم از یه طرف چهار روز استرس اینو داشتم که برسه یا نرسه الانم که سلمان خان نمیدونم نامه مو کجا فرستاده
چند دقیقه دیگه هم تخفیف برداشته میشه نابود میشم -
Fereshteh Jahangiri من بدبختتتتت از همون اولشششش استرس داشتم از یه طرف چهار روز استرس اینو داشتم که برسه یا نرسه الانم که سلمان خان نمیدونم نامه مو کجا فرستاده
چند دقیقه دیگه هم تخفیف برداشته میشه نابود میشمحس-یخی برای ماها تخفیف هست نگران نباش خوده مدیر کف ک واسه پرچمیا چند روز تمدید میشه
-
Fereshteh Jahangiri من بدبختتتتت از همون اولشششش استرس داشتم از یه طرف چهار روز استرس اینو داشتم که برسه یا نرسه الانم که سلمان خان نمیدونم نامه مو کجا فرستاده
چند دقیقه دیگه هم تخفیف برداشته میشه نابود میشمحس-یخی میگم حس یخی تو میخای هر سه تا درسو ببینی؟
-
حس-یخی برای ماها تخفیف هست نگران نباش خوده مدیر کف ک واسه پرچمیا چند روز تمدید میشه
Fereshteh Jahangiri
انجل جان من نامم نرسیده موسسه کف دستشو بو کنه من نامه فرستادم؟ -
Fereshteh Jahangiri
انجل جان من نامم نرسیده موسسه کف دستشو بو کنه من نامه فرستادم؟حس-یخی چقد منفی بافی خب اگه اینقد استرس داری چرا به پست نمیزنگی که نامتو کجا برده
-
حس-یخی میگم حس یخی تو میخای هر سه تا درسو ببینی؟
Fereshteh Jahangiri
نه من فقط شیمی با زیست
بقیه هم تست
من ریاضی و فیزیکو کلاس انلاین گرفتم فقط برا تست میخواهم -
حس-یخی چقد منفی بافی خب اگه اینقد استرس داری چرا به پست نمیزنگی که نامتو کجا برده
Fereshteh Jahangiri
منو خواهرم عذا گرفتیم
بدبخت شدیم -
من چیکار کنم که هنوز نفرستادم احتمالا تا پس فرداهم نمیتونم بفرستم
-
Fereshteh Jahangiri
نه من فقط شیمی با زیست
بقیه هم تست
من ریاضی و فیزیکو کلاس انلاین گرفتم فقط برا تست میخواهم@حس-یخ ینی در کل واسه اون دوتا همکلاس میری ؟
-
مدیرجان میشه چند روز طرح پرچمو تمدید کنید
@M-an -
Fereshteh Jahangiri
منو خواهرم عذا گرفتیم
بدبخت شدیمحس-یخی نگو
-
حس-یخی در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
@N-n-good
ما که فرستادیم چه شاه کاری کردیم انگار نفرستادیممگه چیشده؟
-
حس-یخی در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
@N-n-good
ما که فرستادیم چه شاه کاری کردیم انگار نفرستادیممگه چیشده؟
-
@N-n-good پست چی خراب فرستاده
نمیدونم خو ادم نابلد نزارین اونجا ما بدبخت هارو بدبخت تر کنه
انگار دنبالشن لامصببببب خو بفرست همون جا که نوشته انگار بی سواده
خدااااااااااایاااااااااا -
@حس-یخ ینی در کل واسه اون دوتا همکلاس میری ؟
Fereshteh Jahangiri
واسه ریاضی و فیزیک کلاس انلاین گرفتم یعنی استاد برنامه ریزی کرده تا بهمن سه پایه رو تموم کنه
ولی شیمی و زیستو اصلاااا خوب نخوندم امیدیم به راه ابریشم بود که سلمان خرابش کرد -
Fereshteh Jahangiri
واسه ریاضی و فیزیک کلاس انلاین گرفتم یعنی استاد برنامه ریزی کرده تا بهمن سه پایه رو تموم کنه
ولی شیمی و زیستو اصلاااا خوب نخوندم امیدیم به راه ابریشم بود که سلمان خرابش کرد