اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
حس-یخی برای ماها تخفیف هست نگران نباش خوده مدیر کف ک واسه پرچمیا چند روز تمدید میشه
نوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFereshteh Jahangiri
انجل جان من نامم نرسیده موسسه کف دستشو بو کنه من نامه فرستادم؟ -
Fereshteh Jahangiri
انجل جان من نامم نرسیده موسسه کف دستشو بو کنه من نامه فرستادم؟نوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحس-یخی چقد منفی بافی خب اگه اینقد استرس داری چرا به پست نمیزنگی که نامتو کجا برده
-
حس-یخی میگم حس یخی تو میخای هر سه تا درسو ببینی؟
نوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFereshteh Jahangiri
نه من فقط شیمی با زیست
بقیه هم تست
من ریاضی و فیزیکو کلاس انلاین گرفتم فقط برا تست میخواهم -
حس-یخی چقد منفی بافی خب اگه اینقد استرس داری چرا به پست نمیزنگی که نامتو کجا برده
نوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFereshteh Jahangiri
منو خواهرم عذا گرفتیم
بدبخت شدیم -
من چیکار کنم که هنوز نفرستادم احتمالا تا پس فرداهم نمیتونم بفرستم
-
Fereshteh Jahangiri
نه من فقط شیمی با زیست
بقیه هم تست
من ریاضی و فیزیکو کلاس انلاین گرفتم فقط برا تست میخواهمنوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حس-یخ ینی در کل واسه اون دوتا همکلاس میری ؟
-
نوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an
خانممممم مدیررررررر کجایییییی من که دستم از دنیا کوتاه شما یه کاری کنین برامممممم لطفااااااا -
مدیرجان میشه چند روز طرح پرچمو تمدید کنید
@M-an -
نوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@N-n-good
ما که فرستادیم چه شاه کاری کردیم انگار نفرستادیم -
Fereshteh Jahangiri
منو خواهرم عذا گرفتیم
بدبخت شدیمنوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحس-یخی نگو
-
حس-یخی در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
@N-n-good
ما که فرستادیم چه شاه کاری کردیم انگار نفرستادیممگه چیشده؟
-
حس-یخی در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
@N-n-good
ما که فرستادیم چه شاه کاری کردیم انگار نفرستادیممگه چیشده؟
نوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@N-n-good پست چی خراب فرستاده
نمیدونم خو ادم نابلد نزارین اونجا ما بدبخت هارو بدبخت تر کنه
انگار دنبالشن لامصببببب خو بفرست همون جا که نوشته انگار بی سواده
خدااااااااااایاااااااااا -
@N-n-good پست چی خراب فرستاده
نمیدونم خو ادم نابلد نزارین اونجا ما بدبخت هارو بدبخت تر کنه
انگار دنبالشن لامصببببب خو بفرست همون جا که نوشته انگار بی سواده
خدااااااااااایااااااااااحس-یخی
واااااای -
@حس-یخ ینی در کل واسه اون دوتا همکلاس میری ؟
نوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFereshteh Jahangiri
واسه ریاضی و فیزیک کلاس انلاین گرفتم یعنی استاد برنامه ریزی کرده تا بهمن سه پایه رو تموم کنه
ولی شیمی و زیستو اصلاااا خوب نخوندم امیدیم به راه ابریشم بود که سلمان خرابش کرد -
Fereshteh Jahangiri
واسه ریاضی و فیزیک کلاس انلاین گرفتم یعنی استاد برنامه ریزی کرده تا بهمن سه پایه رو تموم کنه
ولی شیمی و زیستو اصلاااا خوب نخوندم امیدیم به راه ابریشم بود که سلمان خرابش کرد -
دارین اسپم میدین
با پست چیکار دارین
اصلا صاپست برای اینه که شما یه بسته داشتین نگاه می کنه ببینه ادرستون کجاسترو این مساله حساس نشید
بچه ها آروم باشید@M-an
مدیر امکان تمدید مدت زمان هست؟؟؟
و اینکه اگه من پس فردا بفرستم دستتون میرسه؟ -
دارین اسپم میدین
با پست چیکار دارین
اصلا صاپست برای اینه که شما یه بسته داشتین نگاه می کنه ببینه ادرستون کجاسترو این مساله حساس نشید
بچه ها آروم باشیدنوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an خانم اسپم چیه خانم کجا اروم باشیم بیچاره مون کردن
-
نوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an
خانم من تو مدرسه ها ثبت نام کردم قبل از راه ابریشم برا الانیست یه استاد داشتیم به خاطر کرونا مجازی کرد کلاس هاشو
مگه مشکلی داره ؟ -
نوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an
خانم تو طرح پرچم مگه چهار تو کتابو تخفیف میدن ؟؟؟؟؟
من خیال کردم برا هر درس ۸۰ درصد تخفیف میدین