دزفولیا لطفا :(((
-
Mr.Fantasticreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۲۷ شهریور ۱۳۹۹، ۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی در دزفولیا لطفا :((( گفته است:
Mr.Fantastic پرسیدم یه موسسه گفتن راضی نبودم!!!
نمیدونم واقعا :///عع
خب غیرحضوری دیگع پس
ولی پیشنهاد می کنم سوالاتت رو قبلش یادداشت کنی که بپرسی -
Dr.Aryan ZDM m.hmt @haniehno amirh_hmyf Dr.Rashidi
دوستان اگ میشه یاری کنین
دیگه نمیشناسم واقعا
افراد محدودی رو میشناسم ببخشید دیگه -
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to Mr.Fantastic on ۲۷ شهریور ۱۳۹۹، ۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr.Fantastic تا پیدا شه
میخوام تا خود کنکور باهام باشه دیگه!! -
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to Hoorieh sh on ۲۷ شهریور ۱۳۹۹، ۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
H_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۲۷ شهریور ۱۳۹۹، ۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط H_R انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی من خودم مشاور ندارم ولی تیم مشاوره خانکی خیلی خوبه
-
H_R بله ممنونم
-
H_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۲۷ شهریور ۱۳۹۹، ۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی خواهش میکنم
-
این پست پاک شده!
-
Infinitie. Areplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۲۷ شهریور ۱۳۹۹، ۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی از آقای امینی راد مشاوره بگیر!
تو اینستاگرام به صورت غیرحضوری! -
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to Infinitie. A on ۲۷ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A ممنون...ایشون فقط یه جلسه است...!!
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to Dr.Rashidi on ۲۷ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Rashidi بله عزیزم مرسی...رها رو شنیدم منم.!!!
مرسی ازت -
این پست پاک شده!
-
saba zarei تجربی دانش آموزان آلاءreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۲۷ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی اگر از نظر هزینه مشکلی نداری موسسه گاماس20
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to saba zarei on ۲۷ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
saba zarei مرسی عزیزم ممنون...حتما یه سر میزنم
-
Hoorieh sh در دزفولیا لطفا :((( گفته است:
Dr.Rashidi در دزفولیا لطفا :((( گفته است:
Hoorieh sh در دزفولیا لطفا :((( گفته است:
Dr.Aryan ZDM m.hmt @haniehno amirh_hmyf Dr.Rashidi
دوستان اگ میشه یاری کنین
دیگه نمیشناسم واقعا
افراد محدودی رو میشناسم ببخشید دیگهوالا من که دزفولی نیستم حضوری کسی رو بشناسم ولی خب چن تا انلاین مورد تایید دیدم ک خدایی نتایجشون خیلی خوب بوده یکشیش drmahdiebarzegare یکیم raha daily و یکیم sin moment حالا نمیدونم ثبت تام دارن یا نه ولی کارشون درسته اولی داروسازی میخونه دومی دندون و سومیم تو دانمارک پزشکی میخونه اینا آیدی پیج اینستاشونه
واااای این دختره sin.moment چقد باحاله
واقعا خیلی حس خوبی گرفتم از پیجش
خیلی انگیزه داره/ ی دنیای قشنگ و بامزه داره برا خودشاره منم خیلی دوسش دارم
-
Dr.Rashidireplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۲۷ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی در دزفولیا لطفا :((( گفته است:
Dr.Rashidi بله عزیزم مرسی...رها رو شنیدم منم.!!!
مرسی ازتخواهش میکنم
-
saba zarei تجربی دانش آموزان آلاءreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۲۷ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
23/30