Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. با شرایط من ایا رسیدن به آرزو هام خیلی بعیده؟(کنکور ۱۴۰۰)
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
آیس کارامل ماکیاتوآ
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
آیس کارامل ماکیاتوآ
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
آیس کارامل ماکیاتوآ
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

با شرایط من ایا رسیدن به آرزو هام خیلی بعیده؟(کنکور ۱۴۰۰)

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
11 دیدگاه‌ها 6 کاربران 237 بازدیدها 5 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Masih shirdelM آفلاین
    Masih shirdelM آفلاین
    Masih shirdel
    ریاضی
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام دوستان خسته نباشید یه موضوعی رو میخواستم باهاتون در میون بذارم تا از تجربه هاتون در این زمینه استفاده کنم دانش آموز سال دوازدهم رشته ریاضی هستم سال دهم افت تحصیلی شدیدی داشتم و سال یازدهم با مشکل کرونا و تعطیلاتش مواجه شدم علاوه بر کم کاری خودم که قبولش دارم به نظرم میتونم بگم هماهنگ نشدن معلما با با روش تدریس مجازی و گرفتن امتحانات خرداد یازدهم فقط از نیم ترم اول همون قدر بهم تو درس لطمه زده که کم کاریم زده با همه این توضیحات میخواستم بگم که قصد دارم بسته آمورشی راه ابریشم رو تهییه کنم و برای دروس عمومی هم کلی کتاب از فامیلو دوست از قلمچی و خیلی سبز گرفته تا جزوه برام رسیده و خودمم به شدت دلم میخواد که رتبه تک یا دو رقمی بیارم راستشو بخواین بعضی وقتا حتی تصور کردنشم باعث میشه بال در بیارم و خواهشم از دوستانی که تجربه شون بالاس اینه که منو راه نمایی کنن که با چه حجمی درس بخونم با چه حجمی تست بزنم و چقدر زمان به هر سال اختصاص بدم و اهمیت هر سال در کنکور چطوری هستش و فرض محال اگه قبول نشدم(رشته هوافضا) برای کنکور ۱۴۰۱ چه برنامه ای باید داشته باشم؟

Nazanin JamaliN 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • Dr.RashidiD آفلاین
      Dr.RashidiD آفلاین
      Dr.Rashidi

دانش-آموزان-آلاء

هیچ اگر سایه پذیرد
      منم آن سایه ی هیچ ...

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • Masih shirdelM Masih shirdel

سلام دوستان خسته نباشید یه موضوعی رو میخواستم باهاتون در میون بذارم تا از تجربه هاتون در این زمینه استفاده کنم دانش آموز سال دوازدهم رشته ریاضی هستم سال دهم افت تحصیلی شدیدی داشتم و سال یازدهم با مشکل کرونا و تعطیلاتش مواجه شدم علاوه بر کم کاری خودم که قبولش دارم به نظرم میتونم بگم هماهنگ نشدن معلما با با روش تدریس مجازی و گرفتن امتحانات خرداد یازدهم فقط از نیم ترم اول همون قدر بهم تو درس لطمه زده که کم کاریم زده با همه این توضیحات میخواستم بگم که قصد دارم بسته آمورشی راه ابریشم رو تهییه کنم و برای دروس عمومی هم کلی کتاب از فامیلو دوست از قلمچی و خیلی سبز گرفته تا جزوه برام رسیده و خودمم به شدت دلم میخواد که رتبه تک یا دو رقمی بیارم راستشو بخواین بعضی وقتا حتی تصور کردنشم باعث میشه بال در بیارم و خواهشم از دوستانی که تجربه شون بالاس اینه که منو راه نمایی کنن که با چه حجمی درس بخونم با چه حجمی تست بزنم و چقدر زمان به هر سال اختصاص بدم و اهمیت هر سال در کنکور چطوری هستش و فرض محال اگه قبول نشدم(رشته هوافضا) برای کنکور ۱۴۰۱ چه برنامه ای باید داشته باشم؟

Nazanin JamaliN آفلاین
        Nazanin JamaliN آفلاین
        Nazanin Jamali
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Nazanin Jamali انجام شده

Masih shirdel سلام
        برای برنامه ریزیت تعداد صفهات هر درسو بنویس
        پنجشنبه و چهار شنبه (بعد از ظهر) و جمعه هارو بزار برای دروس یازدهم بقیه هفترو طبق برنامه مدرسه دروس ۱۲,رو طوری بخون که انگار فردا اون درس یا مبحثو کنکور داری بعد درطول هفته روز هایی که سبکه دروس ۱۰جابده برای مثل‌ ما ۵۱؛۴شنبه۵شنبه جمعه تا دی ماه داریم تو تعداد صفحه هات رو تقسیم بر ۴۱کن(۱۰روز پرتی برای اینکه اگه درس نخوندی به هر دلیلی)مثلازیست۱۱؛۱۳۰صفحس میشه روزی ۳صچهار شنبه هام تایه تایمی برای ۱۲از اون به بعد برای ۱۱
        این جوری برانمت سبکه خسته نمشی من برنامه ریزیم اینجوریه یه نمونه شIMG_20200919_001107_097.jpg این مال یه هفتس
        موفق باشی🌹

Nazanin JamaliN Masih shirdelM Nila YSN 3 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • Nazanin JamaliN Nazanin Jamali

Masih shirdel سلام
          پنجشنبه و چهار شنبه (بعد از ظهر) و جمعه هارو بزار برای دروس یازدهم بقیه هفترو طبق برنامه مدرسه دروس ۱۲,رو طوری بخون که انگار فردا اون درس یا مبحثو کنکور داری بعد درطول هفته روز هایی که سبکه دروس ۱۰جابده برای مثل‌ ما ۵۱؛۴شنبه۵شنبه جمعه تا دی ماه داریم تو تعداد صفحه هات رو تقسیم بر ۴۱کن(۱۰روز پرتی برای اینکه اگه درس نخوندی به هر دلیلی)مثلازیست۱۱؛۱۳۰صفحس میشه روزی ۳صچهار شنبه هام تایه تایمی برای ۱۲از اون به بعد برای ۱۱
          این جوری برانمت سبکه خسته نمشی من برنامه ریزیم اینجوریه یه نمونه شIMG_20200919_001107_097.jpg این مال یه هفتس
          موفق باشی🌹

Nazanin JamaliN آفلاین
          Nazanin JamaliN آفلاین
          Nazanin Jamali
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Nazanin Jamali انجام شده

Nazanin Jamali شبا رو بزار برای تست زدن و زمان دروس اختصاصی ۳برابر عمومی
          هر چیزی شدنیه اینو یادت باشه اگه بخوای

1 پاسخ آخرین پاسخ
          0

Masih shirdel سلام
            موفق باشی🌹

Masih shirdelM آفلاین
            Masih shirdelM آفلاین
            Masih shirdel
            ریاضی

Nazanin Jamali ممنونم شما هم همینطور

1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • maryam111M آفلاین
              maryam111M آفلاین
              maryam111
              فارغ التحصیلان آلاء

سلام ... حتما حتما با برنامه آزمون هایی که شرکت میکنید پیش برید و حجم درس خوندن و تست زدن هم به میزان تونایی خودتون بستگی داره ولی نتکه ای مهمه اینه که وقتی دارید میخونید و تست میزنید نذارید هیچ تستی از زیر دستتون در بره و هر تستی رو هرچند سخت ولی بزنیدش و یادش بگیرید...نکته مهم بعدی اینکه هیچوقت از الان به این فکر نکنید که میخواید برای سال ۱۴۰۱ بمونید به هیچ عنوان تا لحظه آخر شما حق فکر کردن به این مسئله رو ندارید و یه نکته که من همیشه بهش اعتقاد داشتم اینه که تلاش تا لحظه آخر همیشه نتیجه میده🙂 پس هیچوقت پا پس نکشید و تحت هر شرایطی هیچ چیز بعید و دور از ذهن نیست👌

ما را دگر حوصله شرح حال نیست...🤞

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • Hadis EsmatiH آفلاین
                Hadis EsmatiH آفلاین
                Hadis Esmati

من دقیقا در شرایط تو هستم و دقیقا هدف تورو دارم.هوا فضا.یعنی چی به ارزوم میرسم یا نه؟اینهمه وقت برای موفقیت داری!!من خودمم شدیدا نیاز به یه برنامه خوب دارم ولی حد اقل واقعا به خودم و رسیدنم ایمان قلبی دارم.

Masih shirdelM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • Hadis EsmatiH Hadis Esmati

من دقیقا در شرایط تو هستم و دقیقا هدف تورو دارم.هوا فضا.یعنی چی به ارزوم میرسم یا نه؟اینهمه وقت برای موفقیت داری!!من خودمم شدیدا نیاز به یه برنامه خوب دارم ولی حد اقل واقعا به خودم و رسیدنم ایمان قلبی دارم.

Masih shirdelM آفلاین
                  Masih shirdelM آفلاین
                  Masih shirdel
                  ریاضی

Hadis Esmati پس با هم میریم جلو

Hadis EsmatiH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • Masih shirdelM Masih shirdel

Hadis Esmati پس با هم میریم جلو

Hadis EsmatiH آفلاین
                    Hadis EsmatiH آفلاین
                    Hadis Esmati

Masih shirdel البتههه💪

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0

Masih shirdel سلام
                      موفق باشی🌹

Nila YSN آفلاین
                      Nila YSN آفلاین
                      Nila YS

Nazanin Jamali ببخشید میشه منو دنبال کنید تا بتونم بهتون پیام بدم برای برنامه ریزی کنکور؟🌷

Nazanin JamaliN 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • Nila YSN Nila YS

Nazanin Jamali ببخشید میشه منو دنبال کنید تا بتونم بهتون پیام بدم برای برنامه ریزی کنکور؟🌷

Nazanin JamaliN آفلاین
                        Nazanin JamaliN آفلاین
                        Nazanin Jamali

Nila YS بله🌹البته
                        فقط من خودم دانش آموزم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        پاسخ
                        • پاسخ به عنوان موضوع
                        وارد شوید تا پست بفرستید
                        • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین